הסרט של ג'יליאן......

o n o f f

New member
../images/Emo202.gifהסרט של ג'יליאן......

המלך האחרון שך סקוטלנד, מגיע לארץ בינואר.... יאאאאאא.....אך שמה לא הוזכרת בכתבה.....חוצפה! (במיוחד בהתחשב בעובדה שהיא משחקת סוכנת מוסד נכון?). אגב אם זה נכון אני חושבת שזה מצדיק ראיון נרחב, יש משהו שלא חושב כמוני?!

Gilliana

New member
זה נכון, אבל התפקיד שלה קטן

וזו הסיבה שהיא לא הוזכרנ מן הסתם (לא שזה מוצדק, כן?) - בכל אופן, אני אשמח לקרוא את הכתבה אם יש קישור.

orityemini

New member
אממ....נדמה לי שהתפקיד שלה בסרט

השתנה. עד כמה שידוע לי, היוצרים של הסרט לא ממש הלכו לפי הסרט ולכן הדמות שהיא מגלמת אומנם נקראת שרה, אבל היא לא ישראלית או סוכנת מוסד. חבל, דווקא היה יכול להיות נחמד...

Gilliana

New member
לפי הספר התכוונת בודאי

וכן - את בהחלט צודקת. שם הדמות של ג'יליאן השתנה מ-"שרה זך" ל-"שרה מריט".

o n o f f

New member
אין קישור לכתבה....

כי זה היה בפרומו מעריב, הייתה כתבה על כל הסרטים הבולטים שעתידים לצאת לקראת החורף....

דיי!! אני כ"כ רוצה לראות אותו!!

גם חוץ מזה שג'יל משחקת בו הוא נראה לי סרט יפה.. מעצבן ששינו את הדמות שלה כי זה היה יכול להיות די מגניב והתמונה בלה באמת מהממת *רצה לשמור*

aerynsun

New member
זה סרט שאני גם רוצה לראות

לא יודעת עם בקולנוע או בDVD אולי נלך יחד?

אהה!! ועוד משו!!../images/Emo118.gif../images/Emo15.gif

אם זה ייצא בינורא יכול להיות שהוא יצא ביומולדת שלי!! יש לי ב-6 לינואר ואם זה ייצא ביומולדת שלי אני אלך לשם בתור מתנה !!

pusher

New member
אבל הסרט עצמו מומלץ?../images/Emo215.gif

ובכל זאת תפקיד קטן
כי אני כבר תכננתי ללכת לשלוש אמהות

Gilliana

New member
הביקורות SO FAR מצויינות

לא הביקורות בארץ חו"ח כן? אבל קראתי כמה ביקורות בבריטניה ובארה"ב וכולן אוהדות. מצד שני - אף פעם לא הלכתי, ולא אלך בעקבות ביקורת ובלי שום קשר אראה את הסרט באופן כזה או אחר...

pusher

New member
../images/Emo215.gifחח מתי זה יגיע לארץ בכלל?

אני לא יודעת,ראיתי טרייילרים מהסרט וזה היה קצת מוזר חח אני הולכת ל"שלוש אמהות" וזהו
מקסימיום אוריד

o n o f f

New member
קודם כל.....

"3 אמהות" יוצא ממש עכשיו ן"המלך האחרון של סקוטלנד" יוצא בינואר, אז זה לא סותר אפשר ללכת לשניהם. וחוץ מזה אני לא חושבת שג'יליאן שחקה אי פעם בסרט שקיבל ביקורות גרועות, היא בוחרת בסרטי איכות, ולרוב יודעת לבחור, בכל מקרה הביקורות תמיד אוהדות אותה...(איך אפשר שלא....)

pusher

New member
אה ינואר?אה זה מלא ימים../images/Emo215.gif

חחח טוב אתחיל לחסוך

o n o f f

New member
../images/Emo4.gifמ ה ק ר ה פ ה ע כ ש י ו?!

קצת סדר: 3 אמהות הוא סרט ישראלי עם מירי מסיקה וגילה אלמגור. לסרט של ג'יליאן קוראים המלך האחרון של סקוטלנד (על אידי אמין...) דרור אמרה שהיא לא יכולה ללכת לשניהם כי זה יקר, ואני אמרתי שאין שום קשר כי 3 אמהות יוצא מחר והסרט שלג'יליאן יוצא בינואר, ודרור הסכימה שאכן זה לא סותר... מקווה שיש עכשיו סדר

למעלה