הנה שאלה שאלתית

AeroTom

New member
../images/Emo202.gif הנה שאלה שאלתית

נועם העלה את זה במפגש פורום כשישבנו הוא, אני ועידו וחיכינו לשאר שיגיעו עם האוכל. וזה קפץ לי לראש שוב עכשיו והחלטתי להעלות את זה לפה: איזה דיסק\תקליט אתם מעדיפים ב-Physical Graffiti: הראשון או השני
אני די נלחמתי עם עצמי בשאלה הזאת...זו בהחלט שאלה קשה. אז אם למישהו יש באמת אחד יותר מועדף, או שאין לו מושג ולא מסוגל לבחור, או כל דעה אחרת בנושא ועל 2 החלקים של האלבום--אנא שרשרו לפה את תשובותיכן. אשמח לראות כמה שיותר היענות ודעות והסברים לכך.

Speed King

New member
ממממ שאלה טובה..

אני מעדיף את הראשון, בראשון כל שיר הוא ממש מצויין, נראה כי בשני זה יותר שירי צ' ב' כאלה, שאני לפחות, חוץ מכמה, פחות מתחבר אליהם.

FuNky M0nK

New member
אני גם חייב להגיד

שאת הראשון. לא יודע למה, אני פשוט יותר אוהב אותו.

Liorking

New member
קצת קשה

נראה לי שאת הראשון כי יש שם שירים כמו The Rover, Custard Pie, Kashmir אבל בשני יש Down by the Seaside, Boogie With Stu, Ten Years Gone. בכל זאת, אני מעדיף את הראשון.

האמת, אצלי אין התלבטות בכלל....

בלב שלם, אני אוהב את הצד הראשון. גם כי אני מת על השירים הארוכים של שירי זפלין (בתקליט לכל צד יש מקום רק לשלושה שירים). וגם כי הוא כולל את שיאי השיאים של האלבום שהם-Trampled Underfoot ,In My Time Of Dying ו- Kashmir וגם כל שאר השירים שהם מאוד קאטצ'ים. מה גם שבניגוד לחלק השני השירים פה הרבה יותר עיקביים. ומה גם באלבום השני יש כמה שירים שאני פחות אוהב והם אולי גם מעט (תסלחו לי) טראשים...

Dancin Fool

New member
הצד הראשון

לא שאני לא אוהב את השני יש שם דברים מדהימים אבל בשני יש יותר מקום לג'ון פול ג'ונס לדעתי עם שיר אחד הטובים שהוא כתב In The Light וגם Ten Years Gone שזה שיר מעולה אבל מה לעשות אף אחד לא יכול להתחרות ב Kashmir ו Trampled Underfoot

הצד הראשון לוקח בגדול!

אין דבר שיכול להתחרות בקשמיר וטרמפלד אנדר פוט שירים גדולים....

AeroTom

New member
לא חשבתי יהיה כזה רוב

טוב לדעת. ובכן אצלי זה ממש קשה. למה כנראה 6 השירים האהובים עלי ביותר באלבום חלוקים בדיוק חצי-חצי בכל דיסק: Custard Pie The Rover ו-In My Time בדיסק הראשון. Ten Years Wanton Song ו-Sick Again בדיסק השני. האמת אני אישית מעדיף על פני Kashmir ו-Trampled Under Foot כמה שירים מהדיסק השני כמו: Bron-YR-AUr Down By The Seaside Night Flight (!) Black Country Woman ככה שאני שוקל ללכת אולי טיפה יותר על הדיסק השני בגלל זה. אבל...The Rover ו-In My Time בדיסק הראשון מבין האהובים עלי ואלו 2 שירים מאוד מאוד אהובים עלי. אבל בשני עדיין יש את Sick Again ו-Ten Years Gone שגם מאוד אהובים עלי. מכל ה-"אבל אבל אבל" הזה עם עצמי הגעתי למסקנה שאני פשוט לא מסוגל לבחור וזה תמיד משתנה. 2 הדיסקים של האלבום מצויינים מבחינתי ומלאים כל אחד ב-3 רצועות מושלמות בשבילי בנוסף לשירים נהדרים אחרים. ככה שניסיתי, אבל אישית אני לא מסוגל לבחור. מה שאני כן יכול להגיד בבירור זה שאני חולה על 2 הדיסקים וכל אחד בדרך שלו הוא יצירה ענקית ושביחד הם יוצרים את האלבום הכפול והיצירה הכפולה המדהימה הזה.

ShikS

New member
השני

פשוט אין על הפזמון של night flight וקשמיר די ארוך..מאוד ארוך.. custard pie גם כן לא אחד האהובים עלי ומישהו מסוגל לדבר ל-Sick Again?

למעלה