דרג ת'סרט

טוב, אני אדרג ../images/Emo26.gif

נפתח בהמלצה לצופים החדשים: בקצרה, מדובר בשני סרטים ממש לא ארוכים ודי משעשעים וגם אם זה לא הסגנון שלכם, או אם תאהבו אחד יותר ואחד פחות שווה לנסות ולצפות. בין היתר אני חושבת שזו הזדמנות טובה להנות מאנג'לינה בתקופות קצת שונות וכקטע של הערכה או הרחבת יידע, אם נקרא לזה כך, נחמד לקבל עוד תמונה מהעשייה של אנג'לינה לאורך הזמן. אז קודם כל לסרט הראשון, "אליס אנד ויריל" הראשון לטעמי דווקא היה קצת משעשע... רוב הסרט הוא כמובן הקריינות ברקע, הסיפור שהקריין מספר ובזה משתלבות הבעות הפנים של השחקנים. מבחינת שני אלה זה היה קצר, וקולע... אהבתי את הפוזה המתנשאת של אנג'לינה שיצאה ממש יפה ושעשעה אותי יחד עם הקריינות ברקע אז אם הייתי נותנת דירוג לזה, ויש להתחשב בזה שזה בסך הכל סרטון אז אי אפשר להשוות לסרטים האחרים שלה אז בתוך הקטגוריה של עצמו, הייתי נותנת לו איזה 8 ציון:
ולסרט השני, "אנג'לה אנד ויריל" את הסרט השני טיפה פחות אהבתי לא היה בו את הטאץ' הקצר וקולע ששעשע בסרט הקודם וגם הקטע (וכאן מגיע
) שויריל כביכול נזכר שהוא נתקע בשירותים של מטוס או מה שלעזאזל זה היה, היה קצת סתמי לטעמי ויכלו כבר לבחור סיבה קצת יותר טובה ללמה הוא התבלבל במקשים. גם אנג'לינה היתה מרשימה יותר בראשון לטעמי. אבל זה לא כאילו היה לה הרבה מה להגיד בלאו הכי חח אני אתן לו מממ 4 ציון:

למעלה