דיון קבוצתי-קליפים

shaharrr53

New member
../images/Emo202.gifדיון קבוצתי-קליפים../images/Emo202.gif

והפעם... Far Away ולשאלות:
איך המראה של הלהקה בקליפ?
איך התפאורה/מיקום של הקליפ?
האם הקליפ מתאים לשיר? איך ולמה?
איזה חלק הכי אהבתם בקליפ ולמה?
הייתם מעדיפים שיהיה לשיר קליפ אחר? למה?
תנו ציון לקליפ:

אבירן171

New member
תשובות בראש ../images/Emo88.gif

איך המראה של הלהקה בקליפ? צ'אד מזדקן, וכך גם ריאן.
איך התפאורה/מיקום של הקליפ? יפים מאוד
האם הקליפ מתאים לשיר? איך ולמה? פחות או יותר, היה אפשר להתאים קצת יותר.
איזה חלק הכי אהבתם בקליפ ולמה? את החלק שבו רואים בסוף את כל הכבאים יוצאים ואז את מר. בחור.
הייתם מעדיפים שיהיה לשיר קליפ אחר? למה? לא. כעיקרון יש קצת שיפור, אבל לא.
תנו ציון לקליפ: 9 לקליפ ודוז פואה לשיר. בברכה, אבירן..

BaTeL37

New member
אני אני אני

איך המראה של הלהקה בקליפ? נחמד איך התפאורה/מיקום של הקליפ? לא משהו האם הקליפ מתאים לשיר? איך ולמה? לא ממש..הוא מתאים מבחינת המילים והמסר...אבל עניין הכבאות..אמממ לא יודעת איזה חלק הכי אהבתם בקליפ ולמה? רק את הקטעים שמראים את הלהקה... מעדיפים שיהיה לשיר קליפ אחר? למה? כן...הקטע עם הכבאות לא כל כך מעניין=/ תנו ציון לקליפ:7

אנוכי ../images/Emo11.gif

איך המראה של הלהקה בקליפ? בסדר, לא אהבתי כ"כ איפה שהם מנגנים אבל מילא ><" איך התפאורה/מיקום של הקליפ? נחמד נחמד. האם הקליפ מתאים לשיר? איך ולמה? המ כן, נו המילים והכל.. איך אני אסבירXD איזה חלק הכי אהבתם בקליפ ולמה? הסוף
הייתם מעדיפים שיהיה לשיר קליפ אחר? למה? הקליפ עכשיו נחמד ולדעתי לא צריך לשנות אותו. אבל בכללי כפי שאמרתי, איפה שהלהקה שרה, אז המיקום קצת מעצבן והאורות וזה. תנו ציון לקליפ: בעיקרון כל האפקט של האש נורא יפה, והקליפ נחמד.. ככה שאני נותן 9.6 :)

פופו9

New member
../images/Emo108.gifגם../images/Emo108.gif

איך המראה של הלהקה בקליפ? ככה ככה
איך התפאורה/מיקום של הקליפ? יפה בעיקרון.. איפה שהלהקה נגנה אז היה קצת חשוך מדי... האם הקליפ מתאים לשיר? איך ולמה? כן די מתאים איזה חלק הכי אהבתם בקליפ ולמה? את ההתחלה הייתם מעדיפים שיהיה לשיר קליפ אחר? למה? כן אולי.. הקליפ קצת משעמם תנו ציון לקליפ: 8

danielle23

New member
עונה../images/Emo3.gif

איך המראה של הלהקה בקליפ? בסדר.. איך התפאורה/מיקום של הקליפ? ככה ככה.. לא משהו. האם הקליפ מתאים לשיר? איך ולמה? מאוד (אין על החיבור של הקליפים לשירים של ניקלבאק
) המילים כל כך מתאימות. הכבאות אמנם נראית לא קשורה, אבל זה כדי להעביר את המסר. לא רק על הנושא הספציפי הזה (לא?). איזה חלק הכי אהבתם בקליפ ולמה? בסוף, שהאישה חושבת שבאים להגיד לה שבעלה נהרג ואז הוא יוצא מאחור
הייתם מעדיפים שיהיה לשיר קליפ אחר? למה? היה אפשר לעשות עם זה משהו אחר, אולי טיפה מעניין יותר, אבל גם ככה אהבתי. תנו ציון לקליפ: 8.9

SweetVenom

New member
עונהנה ^^

איך המראה של הלהקה בקליפ? חביב איך התפאורה/מיקום של הקליפ? יפה.
האם הקליפ מתאים לשיר? איך ולמה? מממ..אני חושבת שדיי כאילו, הם יכלו למצוא משו יותר אבל גמזה משתלב יפה. אני חושבת שכמו מה שאמרו פה זה יותר המסר וזה מתאים לזה. >< איזה חלק הכי אהבתם בקליפ ולמה? הסוף כמובן.
הייתם מעדיפים שיהיה לשיר קליפ אחר? למה? מממ..יכל להיות לו קליפ אחר לא הייתי מתנגדת אבל גם זה לא רע בכלל. :] תנו ציון לקליפ: 9

Ro¥aL

New member
תשובה אחת לכל השאלות

לפי דעתי הקליפ יותר מידי קיטצ'י (או איך שלא כותבים את זה) וסתם יותר מידי הוא גם קצת משעמם ולא מתוחכם כמו הקליפים האחרים שאני רגיל אליהם (סייבין מי וסומדיי.. ג-א-ו-נ-ו-ת!) ונראה לי יותר מתאים היה לעשות את הקליפ כולו רק שרואים אותם שרים, בלי כל השאר.. ציון לקליפ: 6 (ציון לשיר: 9.5!!!) I'd give it all, I'd give for us Give anything, but I won't give up

עונה

איך המראה של הלהקה בקליפ? נחמדים
איך התפאורה/מיקום של הקליפ? נחמדה האם הקליפ מתאים לשיר? איך ולמה? לא ממש .. הייתי מצפה שהוא ימות בסוף .. בגלל זה הם אומרים סו פאר אוואי אבל הוא לא מת
איזה חלק הכי אהבתם בקליפ ולמה? החלק שנופל עליו עץ .. והחלק שהוא מתחבק על האישה בסוף .. זה עשה לי צמרמורת .. הייתם מעדיפים שיהיה לשיר קליפ אחר? למה? אממ הקליפ נורא יפה .. אבל לא ממש קשור לשיר כי האנשים האלה שמשחקים בקליפ הם קרובים אחד לשני .. זה לא שהוא מת או משו תנו ציון לקליפ: 9

למעלה