אנלוגיות

../images/Emo202.gifאנלוגיות

בבקשה בבקשה, גם לכתוב מהו המשפט מגדיר יחס, כי בעיקר מה שלא מובן לי... תודה! ------------------------- להסיר: להתכסות לשקר:לומר אמת לשמח:להתעצב ------------------------ שביר:פריכות ----------------------- פגוש: תאונה -----------------------------

פטל

המחוג בלוח הפטלנים הראה את המהירות השופט החליט לפטל את הנאשם המכוןנית פטלה בצד הכביש

לא יודעת

השאלות נועדו גם לבחון את האנשים פה, אז אל תכתבי את התשובה שלך בגוף השאלה. ואם הייתי בבחינה, הייית מסנת 4 כי התשובה היחידה שעולה לי בראש זה "פקעת".

עוד פטל../images/Emo210.gif

דבריו הסתומים של המפקד הם פטל להתחמקות החיילים הפיטולים על גבי קירות המקדש מהממים לכל אחד תהליך התפטלות שונה יכין פיטל את חדרו זה עצב במקרה?

----

תהליך התעצבות שונה? נו באמת. אבל אם השאלה הזאת הייתה מופיעה בפסיכו' (שאגב היא לא, כי את צודקת, זה לא חד-משמעי ב100%), התשובה שלי הייתה הנכונה. התפתחות הרבה יותר מוצלח מאשר "התעצבות".

Kayben

New member
פעם ראשונה אני רואה המילה הזאת

פיתוחים... מאיפה הבאת את זה, שתהיה בריא... כל מקרה, אבן שושן מאשר אותך.

Kayben

New member
שמעתי עליו פעם...

אבל בצורה לא צינית - אפילו בתיכון אני לא חושב שהשכלתי כל כך מהבחינה הזאת. אין על החינוך הדתי לאומי בדברים האלה... אנשים שמחוברים למקורות.

HawkEmpire

New member
לדעתי

השורש זה ח.ו.נ - לחון את הנאשם, לוח המחוונים, המכונית חונה.

yanivnivos

New member
תשובה ל פטל

ח.ו.נ מחוונים (חסרה לך "מ") לחון את הנאשם (חנינה) חונה בצד הכביש

תשובה

לשמח:להתעצב להסיר משהו זאת פעולה יצונית והתכסות במשהו זאת פעולה פנימית, יען שמבוצעת על עצמך. כך גם לשמח מישהו זה לגרום למישהו שמחה ולהתעצב זה לגרום עצב לעצמך. לשקר//לומר אמת זה מסיח, כי אלו פעולות מנוגדות, אבל לומר אמת לא מתייחס לעצמך כמו להתכסות. לשקר//אמת מתאים להסיר: לכסות.

השלמת משפט

למרות שבשנים האחרונות ____ שחקנים _______ את פרס תגלית התאטרון, כולם ____ כאשר השחקן הזוכה היה______ 1. לא קטפו, צעירים, חשו מופתעים, שחקן בתאטרון צה,ל 2. לא קטפו, מבוגרים, לא חשו מופתעים, סבא לנכדים

בז שנות

New member
כי

בתשובה אחד, היינו מצפים שאנשים יהיו מופתעים בעקבות הזכייה של הצעיר מה שבדרך כלל לא זוכים צעירים אולם בשל הניגוד, האנשים לא צריכים להיות מופתעים.

למעלה