שבלולית U4
New member
יקירתי ../images/Emo201.gif
את נמצאת עכשיו בתקופה של אבל. אבל על החלום שהתנפץ על בית של אמא ואבא וילדים אבל על החיים שהכרת והיית רגילה אליהם ומעכשיו זה יהיה אחרת כשקיבלתי גט שאלו אותי אם אני עצובה אמרתי שאני לא עצובה על הגירושין אלא על כך שלא ראיתי את החיים שלי מתנהלים בצורה כזאת. הייתי עצובה על עצמי שהגעתי למצב הזה. את עוברת תקופה לא קלה אבל כמו שתותי החכמה אמרה כאן לפני צאי עם חברות תרשמי לאיזה חוג תעשי משהו שאת אוהבת, משהו שימלא אותך אנחנו כולנו כאן בשבילך מחבקים אותך
אני מקדישה לך שיר של גלי עטרי קחי מה שתרצי, מי יסרב לך קחי את העולם כולו מי יוכל לומר לך לא אם רק תחייכי, מי לא יתאהב בך מי שאת רוצה יבוא אל תלכי עם מי שלא. תעשי רק מה שאת אוהבת רק מה שאת חושבת שיהיה לך טוב. יש לך זמן לגדול, כמה יפה את קחי את העולם כמו פרי קחי כל מה שאפשרי אין אחת כמוך, את כבר יודעת שתוכלי תמיד לבחור כל מה שתרצי לזכור. תעשי רק מה שאת אוהבת... יום אחד יבוא מי שחיכית לו מי שאת רוצה יבוא עם מה שאת אוהבת בו. תעשי רק מה שאת אוהבת...
את נמצאת עכשיו בתקופה של אבל. אבל על החלום שהתנפץ על בית של אמא ואבא וילדים אבל על החיים שהכרת והיית רגילה אליהם ומעכשיו זה יהיה אחרת כשקיבלתי גט שאלו אותי אם אני עצובה אמרתי שאני לא עצובה על הגירושין אלא על כך שלא ראיתי את החיים שלי מתנהלים בצורה כזאת. הייתי עצובה על עצמי שהגעתי למצב הזה. את עוברת תקופה לא קלה אבל כמו שתותי החכמה אמרה כאן לפני צאי עם חברות תרשמי לאיזה חוג תעשי משהו שאת אוהבת, משהו שימלא אותך אנחנו כולנו כאן בשבילך מחבקים אותך