On My Own l

New member
../images/Emo201.gif

האמת שלא ידעתי אם להעלות את הענין על גבי הפורום אבל אני כן צריך את העיצה שלכם בנוגע למשהו, ואשמח אם תייעצו כמה שיותר כי אני באמת בצומת דרכים. אני אספר את זה ממש בקצרה: התחלתי לעבוד בחברת HOT לפני כמעט 4 חודשים, והתחלתי קשר ידידות נפלא ביני לבין אחראית המשמרת שלי. במהירות (משהו כמו 3 שבועות ) הפכנו להיות ידידים ממש טובים שמספרים הכל אחד לשני (גם את הדברים הכי אינטימיים והכי אישיים) ודיברנו שעות על גבי שעות אחרי שעות העבודה, והייתי מקבל יחס מועדף משאר הנציגים והכל טוב ויפה. ואז יום אחד כשדיברתי איתה בטלפון, אז היא אמרה לי שאני מבלבל אותה, ושיש לה רגשות מאוד מאוד מעורפלים כלפיי. רק שכאן הבעיה...יש לה חבר כבר 6 שנים שהם עומדים להתחתן מתישהו. הקשר בינינו רק הלך והתעצם, והרגשות נעשו חזקים יותר ויותר ( אבל לא מהכיוון שלי ). כמובן שסיפרתי לה שאני גיי והיא היתה בשוק מוחלט ,אבל עדיין זה לא מנע ממנה להקשר אליי יותר ויותר. והיו לה המון ציפיות ממני, ציפיות שלא תמיד יכולתי לספק לה. וכנראה שמעולם לא סיפקתי... ולאט לאט התחלתי לאכזב אותה, ולפגוע בה...ולהגיד לה דברים שלא באמת התכוונתי אליהם (למה? לא יודע...). ובחודש וחצי האחרונים הקשר שלנו רק הלך והדרדר... והיום הגענו למצב שאנחנו כבר כמעט ולא מדברים כי...זה בלתי אפשרי. אנחנו פוגעים אחד בשני ובעצם מאמללים אחד את השני. אני בטוח שהיא מאוד אוהבת אותי, ואני מאוד אוהב אותה - אבל היא לא מוכנה לתת לקשר בינינו עוד צ'אנס, גם בגלל שהחבר שלה מאוד לא אוהב את זה (הוא מודע לזה שהיינו בקשר ידידותי טוב ) וגם בגלל שאיכשהו אני תמיד הורס הכל בינינו.. וזה לא שלא ניסינו...פשוט בכל פעם אני הייתי חייב להרוס. ועכשיו נורא קשה לי עם זה. קשה לי עם כל המצב. אני בכל יום צריך ללכת לעבודה ובעצם לעבוד איתה...היא האחראית משמרת שלי, וזה קצת בעייתי לא לדבר איתה. אפשר להגיד שאיבדתי את אחד האנשים שהיו הכי קרובים אליי בחודשים האחרונים, ומאוד עצוב לי. אבל היא ביקשה שאניח לה, ושכל אחד יילך לדרכו. מה אני עושה במצב הזה? גם חשבתי על להתפטר, כי קשה לי להיות איתה באותו מקום כל יום מבלי שנדבר...זה הורס אותי. מה אני אמור לעשות...?

איNדיגו

New member
../images/Emo47.gif אממ אולי תתנצל על מה שהיה

ותבקש לפתוח דף חדש? זה קצת בעיה כשיש משקעים... ואם היא בכלל מעוניינת במשהו אחר מאשר ידידות, זה יהיה קשה לשמור על מע' יחסים בריאה, לא?

On My Own l

New member
../images/Emo70.gif עדכון.

התחלתי לעבוד היום ב- 11 והגעתי לעבודה, ואז הידידה הזו לקחה לשיחה ידידה אחרת שלי שהתקשרתי מהפאלפון שלה אתמול. והיא אמרה לה שתמסור לי שהיא יודעת שהתקשרתי מהנייד שלה, ושתמסור לי שהיא לא מעוניינת בשום קשר איתי ושאני אניח לה. לא יכולתי להמשיך...הרגשתי שאני נחנק ללקוחות בטלפון - אז לקחתי את המנהלת האישית שלי לשיחה, כמובן שהתחלתי לבכות...וביקשתי ללכת הביתה. והנה..אני בבית. מתייסר.... וכמובן שלא יודע מה לעשות.... לסלוח - היא לא תסלח. לדבר איתי - היא לא תדבר. לא משנה מה אגיד או מה אעשה - היא לא תרצה לשמוע ממני. כנראה שהדבר הנכון זה באמת להניח...לעזוב. חבל שאתם לא מגיבים...אני תריך אותכם..

white star

New member
../images/Emo54.gif אני לא יודע איך זה אצלכם

אבל אצלנו אין הרבה קשר עם האחראי משמרת. אם היית רב עם המנהלת האישית שלך זה משו אחר. רוצה עיצה? GET A GRIP. (תרגום לעברית הורס את זה). היתה לכם ידידות שנהרסה והיא לא רוצה קשר איתך, פשוט אל תהיה בקשר איתה. תהיה איתה בקשר מקצועי בלבד כשזה הכרחי וזהו. אם אתה רוצה להתפטר מסיבות אחרות אז סבבה, אבל בגלל דבר כזה נראה לי מטופש לעזוב מקום עבודה (בלי לפגוע, כמובן). אפשרות אחרת היא שפשוט תעבוד במשמרות שהיא לא האחראית או לא ברובה. נניח יש אחראי בוקר, ערב ולילה, תהיה פשוט במשמרות שהיא לא שם או שברוב המשמרת היא לא נמצאת

On My Own l

New member
תודה מאמי.

אבל תאמין לי שאני מעדיף להיות במשמרת איתה ולא עם אחרות. יש לנו אחמ"שיות שהן הבנות של השטן, והיא היחידה שנורמלית... אני מקווה שהיא לא תכניס את היחסים האישיים שהיו בינינו לעבוד. תודה מאמי

אני הייתי מנסה

בכל זאת לדבר איתה ולטהר את האווירה, רק כדי שיהיה יותר נורמלי לעבוד איתה. אם אתה לא מסוגל לעשות את זה עכשיו, תן לזה עוד זמן, כי לדברים האלה יש נטייה לעבור. אם אתה רואה שזה נמשך והופך לבלתי נסבל מבחינתך, אולי באמת כדאי שתשקול לעזוב... :)

On My Own l

New member
../images/Emo45.gif

הזמן לפעמים עושה את שלו. למרות שאני בספק בנוגע למקרה שלי ולשה, אבל אולי... מי יודע.

deja vu 23

New member
וואו..

עזוב את זה שתכלס זה לא ממש תקין שבתור אחמשית היא מנהלת איתך קשר כזה אינטימי, לא הכי מקצועי לטעמי, אולי היא הבינה את זה מאוחר מדי ובגלל זה ביקשה להתנתק. מה שאתה צריך לעשות - לכבד את הבקשה שלה. אתם לא הייתם נשואים, כולה ידידים טובים, ונכון אתה מתגעגע אליה והכל, אבל הבחורה עומדת להתחתן, תן לה לחיות את החיים שלה.. ולא נעים להגיד אבל תמצא חיים משלך.

למעלה