jgut

New member
../images/Emo16.gif לרוצ'וק הקטן שלי

אתמול זה נגמר. נאלצנו להרדים אותך. תמיד ידעתי שהיום הזה יגיע אך ציפיתי שזה יהיה בעוד 25 שנה ולא כשאתה צעיר בן 4. אפילו לא סיימת לגדול ובגלל המחלה הכל התעכב לך. סבלת הרבה בשלושה ימים האחרונים ולא מעט בשנה האחרונה. אחרי שיצאת פעם קודמת מהבית חולים האמנתי שזהו אנחנו מתחילים התחלה חדשה. שיצא לך לרוץ הרבה ולרכב הרבה ולהיות משוחרר עם דומיה. לעשות באקים ולהשתובב כמו שאתה אוהב. תמיד היה לך אופי מיוחד והיית מצחיק ושובב. מאוד מוכשר ואוהב לשחק. גם הפנים שלך היו הדבר הכי מיוחד מעולם. אתמול קיבלתי את ההחלטה הכי קשה שקיבלתי בחיים שלי. אני לא חושבת שהיו לי ממש אפשרויות אחרות. אבל היה קשה להחליט מה האפשרות הפחות גרועה והאים סבלת מספיק. אני מודה לכל מי שבא ולכל מי שתמך ועזר וחיזק אותי כשנאלצנו להחליט. אתה אפילו לא יודע שחיבקתי אותך, לא ניראה לי שכבר היית שם איתנו. הכל קרה כל כך מהר והיית פצוע בכמה שבועות האחרונים. לפחות הספקנו לקחת אותך לקצת טיולים מסביב ולהוציא אותך מהתא. אני עדיין לא מאמינה שאני לא אראה אותך יותר, לא מאמינה שזה לא סיוט שיגמר. אני לא חושבת שזה פייר שזה ככה נגמר, לא אחרי כל מה שעברת. ידעתי שאני אוהבת אותך אבל רק עכשיו אני קולטת כמה. השארת כזה חלל ענק ושברת את ליבי. אני מקווה שאתה יודע שאני אוהבת אותך הכי בעולם ושכל מה שעברנו ביחד רק גרם לי לאהוב אותך יותר. מקווה שאתה היום רץ במרעה ענק עם הרבה סוסים אחרים. מציק לכולם ומוצא עץ טוב לגרד עליו את הזנב מבלי שאף אחד יפריע לך וימרח אותך בחומרים שאתה שונא.
אוהבת אותך רקפת

dixie chick

New member
../images/Emo7.gif אתה היית אישיות אמיתית

כל כולך סוס יחיד ומיוחד במינו בייקום כולו אני יודעת שיותר טוב לך עכשו מאשר בכאבים האדירים שהיית בהם בימים האחרונים ואני יודעת שאתה יודע שאמא שלך עשתה בשבילך את הכי הרבה שהיא יכלה, נתנה לך את הטיפול והיחס החמים והטובים ביותר, פינקה אותך בכל דבר שיכלה, ועד הסוף היא עשתה הדבר הטוב ביותר שהיא יכלה לעשות בשבילך, רק עליך היא חשבה כל הזמן הזה ועל טובתך. אני יודעת שאתה גמלת לה בצורה הכי טובה שאתה יכולת- בלהיות עצמך. ועכשו אתה הכי עצמך, חופשי ומשוחרר ואמיתי.

JuSt A d i

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif

עם כל הכאב והצער עשית מה שנכון עבורו יש שיגידו שזה לא הוגן כלפי בעלי החיים שאנחנו יכולים לבחור בשבילם מתי להמשיך לחיות ומתי למות אבל מצד שני זאת גדולה שיש את האפשרות לקטוע את הסבל תיהי חזקה

jgut

New member
פתחתי לו אלבום

אלבום רו והשיר שאני מקדישה לו:
Did I disappoint you or let you down? Should I be feeling guilty or let the judges frown? 'Cause I saw the end before we'd begun, Yes I saw you were blinded and I knew I had won. So I took what's mine by eternal right. Took your soul out into the night. It may be over but it won't stop there, I am here for you if you'd only care. You touched my heart you touched my soul. You changed my life and all my goals. And love is blind and that I knew when, My heart was blinded by you. I've kissed your lips and held your hand. Shared your dreams and shared your bed. I know you well, I know your smell. I've been addicted to you. Goodbye my lover. Goodbye my friend. You have been the one. You have been the one for me. I am a dreamer and when i wake, You can't break my spirit - it's my dreams you take. And as you move on, remember me, Remember us and all we used to be I've seen you cry, I've seen you smile. I've watched you sleeping for a while. I'd be the father of your child. I'd spend a lifetime with you. I know your fears and you know mine. We've had our doubts but now we're fine, And I love you, I swear that's true. I cannot live without you. Goodbye my lover. Goodbye my friend. You have been the one. You have been the one for me. And I still hold your hand in mine. In mine when I'm asleep. And I will bare my soul in time, When I'm kneeling at your feet. Goodbye my lover. Goodbye my friend. You have been the one. You have been the one for me. I'm so hollow, baby, I'm so hollow. I'm so, I'm so, I'm so hollow. I'm so hollow, baby, I'm so hollow. I'm so, I'm so, I'm so hollow. JAMES BLUNT​

קוסמת4

New member
../images/Emo7.gif וואי זה ממש ממש עצוב ../images/Emo7.gif

אני ממש ממש ממש ממש מבין אותך ומקווה שתחזיקי מעמד ותמשיכי להתקדם קדימה, אני משתתף בצערך!!! , יותם בריס

tomjerry

New member
אוי ואבוי

אני זוכרת אותו ואותך בבית החולים לפני 8 חודשים, כאילו זה היה אתמול. עושה בעיות לסטודנטיות שלקחו אותו לטיולים וכמה שהוא היה חמוד. הוא רץ עכשיו עם ג'רי ואל תדאגי, למעלה לא מתגרדים וגם לא כואב ויש כמה ירק שרוצים. ויש איתם עוד כמה חברים מהשנה האחרונה. אין מילים לתאר את הצער...

jgut

New member
אני זוכרת את ג'רי היטב

אני מקווה שהם רצים כמה שהם רוצים.

../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo201.gif

גם אני חושבת שעשית את הדבר הנכון עבורו. נכון שלא הגיע לו למות בגיל כל כך צעיר, אבל גם לא הגיע לו להמשיך לסבול.

../images/Emo7.gif

לסוס שהוא גם
,אבל בעיקר
, מלא אישיות, וחן ו
, שתמיד יישאר הויכוח, האם הוא זהוב או כסוף. רקפת, אין לי ספק שאת השותפה הכי טובה שהוא היה יכול לבקש לעצמו. ושקיבלת את ההחלטה המייסרת אבל הכי טובה לזמנה. מקווה שתשאי איתך הרבה זכרונות טובים ממנו.

ואם את צריכה חיזוק

לכמה טובים החיים שנתת לו, אז תביטי שוב באלבום. כמה אהבתי את התמונות במרעה עם האנפות, ואת התמונות שלו ושל דו מתנשקים
.

frugi

New member
או מיי גד ! ../images/Emo201.gif

אני ממש מצתארת שלא הבנתי את זה לבד.. אני יודעת כמה קשה זה לאבד חיה שקשורים אליה... ואני יודעת כמה זה קשה שרק את צריכה לחליט עם להרדים או לא... גם אני לעברתי את זה.. אבל אין לי מה להגיד לך חוץ ממה שצריך לקרות קורה.. והוא בטח ממש מאושר עכשיו כשלא כועב לו.. והוא תמיד שומר עלייך מלמעלה !

../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo201.gif../images/Emo10.gif../images/Emo25.gif ../images/Emo16.gif

הוא נראה סוס מדהים. בעיקר הצבע. זכרונו לברכה
עשית את הדבר הנכון, עכשיו הוא לא סובל. גם אני מקווה שהוא עכשיו במרעה ענק בשמיים, אני עוד יותר מקווה שהוא פגש את אולימפוס

למעלה