מיכל יקירתי

עדיקים

Active member
../images/Emo201.gif מיכל יקירתי

חושבת עלייך כל היום על היום הקשה שעובר עלייך. אין לי יותר מילים רק שולחת לך מלא
ים ומלא נשיקות.

mic75

New member
הי מותוקית שלי

נכון היום הזה הוא יום מדהים ושמח עבורך ובשבילי הוא יום עם הרבה חשיבה עם הרבה מחשבות מה קרה בכל שעה ומה עשיתי עכשיו לפני שנתיים בדיוק האמת בשעה הזו הייתי כבר אמא לשלישיה מדהימה שרצתה לצאת לעולם, עדיין לא הלכתי אליהם רק בבוקר. *החלטתי השבת לא לנסוע ולא להדליק אש , אבל לצערי לא קיימתי את שניהם. בבוקר חברים הגיעו לארוחה והייתי צריכה להכין לבת שלה חביתה ובצהריים בת דודה שלי באה והייתי צריכה לנסוע. אני מצד אחת קצת אכזבתי את עצמי, אבל מצד שני כנראה שהייתי צריכה לעשות מה שעשיתי. * מתוקה שלי אני מאחלת לנועה המון אושר בריאות שמחה ורק טוב ואני מקווה שבקרוב יהיו לנו בשורות טובות לא נשיקות מיכל

קיטי08

New member
מיכל יקרה

משתתפת איתך באבל על המלאכים היקרים שלך. כל כך קשה, כל כך הרבה צער וגעגוע. אני יודעת שהם בליבך כל הזמן. לגבי ההבטחות דווקא נראה לי כל כך חשוב שיום האבל לווה גם בסימני חיים, אלו הם חיינו השילוב הזה. מאחלת לך יום קל יותר, חיבוק גדול.

עדיקים

Active member
יקירתי ../images/Emo24.gif../images/Emo201.gif

באתי להגיב ואני רואה שקיטי לקחה לי את המילים מהפה - גם אני חשבתי שעצם זה שרצית ולא הצלחת מראה שלמרות האבל והיום הקשה מאוד שעבר עלייך החיים ממשיכים ואנחנו חייבים להמשיך הלאה בשביל הקטנים שלנו. מאחלת לך ימים טובים יותר ובשורות טובות בקרוב. אוהבת המון המון המון המון

מקוםבלב

New member
היי מיכל,

שולחת לך המון אהבה וחיבוקים. מסכימה עם קיטי . למרות מה שעברת ,החיים , השמחה ובעיקר האופטימיות פורצים ממך החוצה. אוהבת. גל

איזה יום לא פשוט....

מאחלת לך שכל הימים הבאים יהיו מלאי ניסים ושמחה, ושתמיד תהיי עסוקה בדברים החשובים - משפחה, חברים, חביתה, נסיעות (-:

למעלה