המרוץ שלי....

../images/Emo201.gif המרוץ שלי....

בגיל33 אני מוצא את עצמי בעצם מתחיל את החיים : נפרדתי מהחברה הרצינית שלי אחרי 3 שנים אני מתחיל ללמוד לתואר ראשון באוקטובר הקרוב הורים מבוגרים מאוד בבית חוב ענק בבנק דירה שכורה בתל אביב המרוץ שלי לצמרת מתחיל בקיץ המגעיל והדביק הזה... מהתחתי שבה אני נמצא אני רוצה להגיע למעלה לצמרת.. האם זה אפשרי ?... האם עברו כל הרכבות ?... הדבר היחיד שמעודד אותי הוא השיר של אריק ברמן מזדהה עם כל מילה שפשוט נחקקה !!! יום חדש נפלא ביצוע: אריק ברמן מילים ולחן: אריק ברמן עכשיו קצת קשה, אתה חושב לוותר, אתה הרי לא הטיפוס שנלחם בשיניים. הופך שולחנות לעיתים רחוקות וגם זה רק כדי לנקות את הרצפה עם קצת מים. בבית קפה בפינה אתה דופק הופעה, בין השכבות של העוגה הם מוחאים לך כפיים, כשזה נגמר אתה בחוץ, מחפש איזה תירוץ רק לא לחזור אל המרירות שמחכה לך בבית. כי אלו ימים שהאומנות הפכה ליומנות, אתה מלחין תאריכים ושעות בשבוע, משחק משחקים, מנהל מאבקים עם ברביות וחיילי צעצוע. "ועם הזמן", אתה אומר "זה רק ילך ויסתדר, מחר בבוקר נתעורר ליום חדש נפלא!" אז אתה נגרר לאיזה פאב והיא יושבת על הבר וזה כבר ממש מאוחר, בערך ארבע וחצי, היא משחקת בשיער ואז רושמת את המספר ודווקא אז אתה נזכר בחיוך של האקסית. ולך תסביר לה עכשיו שאתה עדיין מאוהב באיזו אחת שרחוקה מכאן אלפי קילומטרים, שנתנה לך תחושה שאתה באמת מאושר אבל זו חרדת הנטישה שהתעקשה באמת הרי... כי לא עשית לה טוב ולא הצלחת לכתוב ובכלל היא,עזוב, עם עצמה מסובכת... אז באותה נקודה, כשהיא כבר ארזה מזוודה, אתה מרפה מידה ונותן לה ללכת. "ועם הזמן", אתה אומר "זה רק ילך ויסתדר, מחר בבוקר נתעורר ליום חדש נפלא!" בדירת שני חדרים במרכז תל אביב ב-522 דולר לחודש, כמובן ההורים,עם הרוב הם עוזרים, לך זה עולה רק בשלווה ובחופש. אבל זה עוד נושא לשיחה בינם לבינך, על חשבונם ארוחה בטיילת של יפו. הם נורא מודאגים שאתה לא ילד רגיל וזה לא רק הדגים, יש איזה משהו מסריח פה... הם עוד מקווים שתהיה איזה תלמיד מצטיין באוניברסיטת ייל, תנחית אדם על השמש, העגיל בלשון, הפסנתר בסלון, הסמים בארון, לא נותנים איזה רמז? "ועם הזמן", אתה אומר "זה רק ילך ויסתדר, מחר בבוקר נתעורר ליום חדש נפלא!"

הכל אפשרי אם רוצים.

אתה צעיר מאוד ואם תרצה להצליח זה יקרה .
תתחיל במציאת עבודה טובה עם רווחה כלכלית
תפחית הוצאות ,
קח הלוואה תכסה את המינוס הריבית על הלוואה נמוכה הרבה יותר מההלוואה.
לעבור דירה מתל אביב פשוט זול יותר ואויר נקי לנשום.
את הקיץ הדביק הזה תעביר בים או עם צלחת אבטיח קר שיהיה בהצלחה חיבוק ענק ממני

תראה.....תשמע.....

ראשית...אברך בברוך הבא
שנית....אומר שלאחר כל ירידה מגיעה עליה....וזה בדיוק כך! גם כשאומרים שצרות מגיעות בצרורות...זה אכן כך...אבל אלו החיים שלנו ופעם אנחנו למטה ופעם אנחנו למעלה...עם כל דבר שרק נרצה......נוכל להתמודד! הכל תלוי אך ורק בנו. אז עכשיו בגיל 33 אתה מתחיל בעצם את החיים...בוא נסתכל על המובן החיובי שבעניין... בגיל הזה אתה כבר בוגר...אתה יותר מה אתה רוצה בדיוק בזוגיות....אתה רציני יותר....ואם נפרדת מהחברה...יש לכך סיבה...ממשיכים הלאה ומוצאים את מה שה
באמת רוצה!!!
...נמשיך? הצלחת להתקבל ללימודים לתואר הראשון!
כל הכבוד....יש כאלה שגם לזה לא מגיעים ולפחות אתה מודע לכך שללימודים יש חלק חשוב מאוד בחיים שלנו....בעיסוק העתידני שלנו...ובכלל בשביל להתקדם בחיים וכמו שצריך...צריך איזו השכלה מינימלית...ממשיכים..... הורים מבוגרים...לגיטימי....אנחנו לא הופכים לצעירים יותר מיום ליום אלא להיפך....אנחנו מתבגרים....גודלים וכך גם הורינו מזדקנים...הכי חשוב שזה יהיה בכבוד ואם אפשר עם בריאות מלאה
.... אנחנו נמשיך לכבד אותם.... כי הם אלו שגידלו אותנו...הם הורינו...ומבוגרים או לא...ננסה לתת ולעזור להם כמה שיותר
...הלאה....צריך ללכת הלאה.... חוב ענק בבנק.....גם לי יש! זה מעודד אותך? ת'ראה...אין היום הרבה שאין להם חובות בבנק....עכשיו אתה לומד...בין לבין תמצא גם עבודה שתוכל להוציא עוד כמה גרושים.... ולאט לאט תכסה גם את החור הזה....ויהיה בסדר....כסף זה דבר חשוב....אך לא הכי חשוב!!!....עוד קצת ואנחנו מסיימים.... דירה שכורה....יה...איזה צירוף מקרים...גם אני בדירה שכורה ואני גדולה ממך ב 3 שנים...SOOOOOOO ???????? ביננו? היום עדיף לשכור דירה מאשר לקנות...... ומזלנו שה $ לטובתנו בזמן הזה
..... כשתסיים ללמוד....תקבל עבודה קבועה...תמצא את בת הזוג שלך.... ואז...המנוחה תגיע.... אתה תראה איך דברים יהיו יותר בסדר.... תן לזמן לעשות את שלו.... בלי לחץ ובשלווה.... הקיץ הזה....אכן מגעיל ודביק....אבל משום מה....בחורף אנחנו מתגעגעים לקיץ....ובקיץ אנחנו כל כך רוצים את החורף...ככה זה....כמו שהדשא של השכן ירוק יותר
רץ יקר.... זרום עם לבך..... תן לכל דבר את הצ'אנס שלו.... אתה בדרך להתקדם....כי אתה רוצה! ואכן כמו שהשיר אומר: "...זה רק ילך ויסתדר, מחר בבוקר נתעורר ליום חדש נפלא!...." אני בהחלט מאמינה במשפט הזה.
מקסי

הי ,רץ לצמרת . לא צריך לרוץ .

לא היה לך איזה בלוג שפתחת לפני כמה זמן ? גם אני מזדהה עם השיר הזה ברדיו של אריק ברמן . למרות שאני נשוי . ושום דבר לא פשוט , באף תקופה של זמן או מצב . בפעם הבאה אני חושב שתשים רק לינק לשיר , כי אני חושב שמאז פסח 2006 , אפריל , יש חוקים בתפוז , נגד זכויות יוצרים או משהו כזה . שאסור לשים מילים מלאות של שירים עבריים או לועזיים , בפורומים של תפוז
. הודעה אבל יפה ארוכה ומעניינת .
.

למעלה