בדיקת אבהות

../images/Emo201.gifבדיקת אבהות

שלום לכולן ושבוע טוב אני אמא חדשה לנועם בת ה4.5 חודשיים בעוד שבוע יש לי דיון אצל שופט בקשר לבדיקת אבהות וכל הסיפור הזה חדש לי עכשיו, יש לי שאלה שמטרידה אותי לאלו מכן שכבר עברו את זה איך כל הסיפור הזה מתרחש? האם הדיון הוא בחדר פרטי עם שופט או שמה הדיון פתוח לקהל הרחב?

המשך...

רציתי גם לציין כי זהו דיון ראשון. אני לא מיוצגת ע"י עו"ד. ואני מלחץץץץ אטומי אז בבקשה עזרה תודה

קודם כל מזל טוב ../images/Emo24.gif

האמת שאני לא יודעת על זה הרבה ... האם האבא בתמונה? מדוע יש צורך בבדיקת האבהות? ברוכה המצטרפת..

תודה ו...

האבא בתמונה אבל לפי טענתו עד שאין מסמך שמעיד על ביתי כילדה שלו הוא לא!! אז הוא הגיש בקשה לבדיקת אבהות ובשבוע הבא יש דיון בקשר לנושא בפני שופט

ron68

New member
לאמא של נועם

לפי מיטב ידיעתי כל הדיונים בבית משפט לענייני משפחה סגורים בפני הקהל. הדיונים בדלתיים סגורות. זכותו של האב או האם לבקש בדיקת רקמות. אם האמא תובעת בדיקת רקמות והאב מסרב, רשאי בית המשפט לחייבו במזונות. זה כאילו העיד על עצמו שהוא האב. הבדיקה עולה כ-3,500 ש"ח ומבוצעות רק ב-2 בתי חולים בארץ (אם איני טועה בלינסון זה ליד שניידר? ועוד בית חולים שאיני זוכרת את שמו). התשלום מתבצע חצי חצי לכל צד. לדעתי כדאי לך לדרוש מבית המשפט שיחייב את האב במידה והתוצאות מעידות על אבהותו להחזר תשלום הבדיקה. אני הייתי מייעצת לך לקחת עורך דין דרך הסיוע המשפטי. למרות שלדעתי האישית את יכולה להסתדר גם בלי. הבדיקת בבית החולים מאוד פשוטה לוקחים דגימת דם ממך ומהאב ומהתינוק. כשלוקחים מכל אחד את צריכה להיות נוכחת וגם הוא. מראים לכם את המבחנות שלא תהיה טעות חלילה. תבקשי גם החזר של ההוצאות כמו למשל העדרות מהעבודה, נסיעות וכדומה. כי למעשה הוא ביקש את הבדיקה. בדיון עצתי לך שתהיי את. עם כל ההתרגשות ואולי האי נעימות שכרוכה בזה. תכיני לך שאלות שאת רוצה לשאול כתבי על דף שלא תשכחי בסערת ההתרגשות והמעמד. סך הכל זה די פשוט. התשובה לגבי בדיקת הרקמות מגיעה תוך חודש וחצי אם איני טועה. שיהיה לך המון בהצלחה והרבה נחת מנועם.

מה את מתכוונת לעשות?

זה נשמע קצת מוזר בעיני שהוא בתמונה ועם זאת טוען שאינו האב עד שמסמך מוכיח זאת ועוד הוא זה שפונה לבית הדין לבדיקת רקמות.... איך היחסים בניכם? האם שניכם צריכים להיות נוכחים בדיון? בכל מקרה אני שולחת לך
ושירד הלחץץץץץץ.....

אז ככה...

אחרי שהוא הודה שהוא האבא הוא החליט שהוא לא וכן ולא לכן ולא אז הצעתי לו לעשות בדיקת אבהות והוא הסכים אז הוא הגיש טפסים לבקשת בדיקה וזימנו את שנינו לאותו תאריך- דיון משותף. אני אישית לא מסוגלת לראות אותו אבל בשביל שלנועם תהיה דמות אבהית אני מוכנה להבליג.

Bavmorda

New member
../images/Emo140.gif ברוכה הבאה

אני קצת מחוץ לתחום של הדיונים, אבל אני מאד מקווה שתוכלי למצוא פה עזרה ע"י מי מייתר חברי הפורום. השארי עמנו, BAV.

למעלה