P porky169 New member 9/5/06 #11 אני חושב ששל מומין כי היא התמונה היחידה שהיא לא סקרין שוט(צילום מסך) אלא משהו שנראה כמו סריקה של קלף
P porky169 New member 10/5/06 #14 אולי הוא היחיד שיש לו יותר מצבע אחד ? טוטו שחור מוש כתום אבא בונה חום טאו טאו שחור לבן(אבל זה לא נחשב צבע) ומומין לבן
אולי הוא היחיד שיש לו יותר מצבע אחד ? טוטו שחור מוש כתום אבא בונה חום טאו טאו שחור לבן(אבל זה לא נחשב צבע) ומומין לבן
T thumbelita New member 10/5/06 #16 מה זאת אומרת "לא הנימוק הנכון" יש כמה דמויות יוצאות דופן מכמה היבטים ובהחלט ייתכן שדמות תהיה יוצאת דופן מכמה בחינות.. לפי דעתי יהיה הרבה יותר נחמד אם כל אחד יעלה כמה שיותר אפשרויות (אמיתיות כמובן) איזו דמות ולמה היא יוצאת דופן..
מה זאת אומרת "לא הנימוק הנכון" יש כמה דמויות יוצאות דופן מכמה היבטים ובהחלט ייתכן שדמות תהיה יוצאת דופן מכמה בחינות.. לפי דעתי יהיה הרבה יותר נחמד אם כל אחד יעלה כמה שיותר אפשרויות (אמיתיות כמובן) איזו דמות ולמה היא יוצאת דופן..
י ילד דימיוני New member 10/5/06 #17 אני רוצה שתגידו לי מי היוצא דופן על פי הנימוק שאני חושב עליו. כמובן שלכל דבר יכולים להיות כמה וכמה נימוקים אני מחפש את מה שאני חושב עליו. כבר אמרתי לכם שרון הדבורון הוא השונה, למה?
אני רוצה שתגידו לי מי היוצא דופן על פי הנימוק שאני חושב עליו. כמובן שלכל דבר יכולים להיות כמה וכמה נימוקים אני מחפש את מה שאני חושב עליו. כבר אמרתי לכם שרון הדבורון הוא השונה, למה?
P porky169 New member 10/5/06 #21 הוא היחיד שלא יונק? הוא היחיד שמחפש את אמא שלו טוב די אני לא יודע אז אני סתם ממציא