../images/Emo20.gif

אם זה הצליח במישור אחד של החיים.. זה חייב להצליח במישור השני של החיים..ולא ביום אחד..ולא ביומיים את ההצלחה ההיא לקח לי ימים שהפכו לשנים.. עד שיכולה לקרוא לזה הצלחה של החיים. מהרגע שבו קמתי והחלטתי על שינוי ועל דרך חיים אחרת..ועל מקום אחר לחיות בו.. הלואי והיתי יכולה להגיד שקל להפוך רצון למציאות ..כבר לא קוראת לזה חלום זה כבר הפך למשהו יותר מוחשי אין כמו אותה תחושה של מילוי בעצמך משהו שהיה חסר..משהו ששאפת לו ואני מה רוצה.. רק בית חם ילדים מאושרים.. שלווה שקט חופש..וחיים מלאי חושניות שלא נגמרת..אנדרנאלין בדם ואהבה על כל גווניה.. אוהבת את החיים ואם "נגזר" עליי לחיות אותם..רוצה את הכי טוב ממה שדגנית יכולה להשיג לא מעל הפופיק לא מתחת לפופיק..רק את הכי טוב..ממה שיכולה לתת לקחת ולהנות ..

רק רגש

New member
זה הרצון של רוביינו

לחיות היטב את החיים לראות את הילדים גדלים ומצליחים, אפילו יותר ממה שאנו הצלחנו. כמובן גם בן זוג שמתאים לנו לא רק בסקס כזה/ו שיהיה חבר/ה אמיתי נאמן שותף אמיתי לחיים. לא נשכח גם את מקומה של הפרנסה, אחרי הכל אין ספק שבשניים כל המשברים יותר קלים.

jdpworld

New member
אני רוצה

אבי הצרה...כי ככה כשמשיג לא מתאדה לו הרצון. גול עצמי דרך שעבוד פנימי לתהליך במקום לחיות... יום טוב ושיר

n o g a1

New member
הרצונות שלנו

הם אכן אחד המקורות שלנו לסבל. רוצהלהפסיק לרצות! עוד פעם רוצה, מה יהיה?

בן הקשת

New member
התשוקות שלנו, התאוות שלנו...

לא הרצונות. התשוקות והתאוות (לא בהקשר המיני דווקא) שלנו, אלו שנועדו לסיפוק האגו הצרוף בלבד, הם המקורות לסבל. אם אין לדרך מטרה (רצון), לא יכולה להיות דרך. אם אין לדרך מטרה (רצון), אתה עלול למצוא את עצמך סובב במעגלים. אבל אם אתה פוסע בדרך, ויודע להנות ממנה, להביט בנופים הנשקפים ממנה בכל רגע נתון, ואתה לומד ויודע, להנות מהדרך על אף הקשיים, או אולי אפילו בזכותם(!), המטרה כבר הופכת להיות משנית, פחות חשובה, לעיתים אף בכלל לא. אדם נטול רצונות, שאיפות, חי כזומבי, דורך במקום. על הרצון הזה דיברה דגנית. זהו אחד היסודות העיקריים של תורת הטאו העתיקה. פשוט יופי צרוף.

בן הקשת

New member
../images/Emo25.gif

אישה קסומה, כבר למעלה משלש שנים (וואללה...), אני מביט מן הצד, בך, פוסעת לך בדרך הזו, ובכל פעם מחדש, אני מוקסם ממך, מהדרך שלך.
גדול.

jdpworld

New member
אם זה בטאו

שעוסקים אנו אזי הדרך הינה המטרה לא היעד...והיופי איננו בתורה או בפרשנות,אלא אך ורק בתועלת שמביא {אם מביא}. אבל איננו עוסקים בסתירה,כי כולנו פה אומרים למעשה את אותו הדבר...

יפה אמרת..

הדרך היא עצמה המטרה..אבל אם לא היתי רוצה לא היתי יוצאת לדרך מלכתחילה.. ובל עזוב...חיוך אחד שתראה..וזה חוסך אלף מילים להסביר..

הזכרת לי משהו ../images/Emo13.gifישן וטוב...

נכתב במקום אחר... מרשה לעצמי להביא את זה (דווקא) לפה. כח ~~~~ אז התחלתי לצעוד לבדי. הבנתי שעלי לדעת היטב כי המהלך הזה הוא קודם כל שלי .לצידו יש אהבה ענקית,כזו שמתעצמת מרגע לרגע (עד לאיפההה???!??) מעט דאגות, המון דמיון שיוצר מציאות חדשה,ומביא אותי יום יום למחוזות חדשים. אני נטענת מרב עשייה,חיה כל יום לשם עצמו .נהנת מלהבריש את השיער לאחר אמבט אדים ריחני,לצאת עם הכלב לסיבוב, למרוח קרם לחות על הפנים,להכין סנדויצים מלאי אהבה וכל טוב לקטנים,לצרפ פתקים אוהבים בכל מקום, לחייך בפה מלא ללקוח,ליצור עסקאות ולעשות כסף,להכניס רכב לטיפול,לשבת בנחת על קפה עם חברה,להרדם לחצי שעה על שפת ים,לשוחח כמו חברה עם מי שעדיין החוקיקי שלי,ולאהוב עד כלות את מי שלימד אותי לאהוב כלכך ולאמר לו את שלושת מילות הקודש חזור ואמור ! מודעת מרגע לרגע יותר ויותר, נחלצתי מכלוב בו רבצתי לי בנחת ויצאתי לאוויר העולם. מוצאת בוקר בוקר את הזרעים שמצמיחים ממני נבטים רעננים ויגדלו להיות עצ ירוק עד, מעלה על עצמו ניצני פרחים
ולאחר מכן יניב פירות . יודעת ששום פעולה שאנקוט מהיום והלאה לא תבוא מתוך רחמים או חשיבה על כל העולם ואשתו.אני עומדת בראש ו ראשונה! אני מרגישה בעצם היותי לבד,מלאת אחריות אישית,זה מעצים אותי ברמות שלא הכרתי,השינויי שחל בי גורם לשינויים בכל הסובבים לי ,האומצ שבי נותן כח לכל מכריי.אני מתעצמת!מפיצה זיו! יש בי דחפ ענקי להשתמש בעצמי עד קצה גבול היכולת(אם יש כזה דבר בכלל) יודעת שבמהלך שלי אני כורכת ,שוזרת ,עוטפת עצמי באני הכלכך מלא שלי ! אני חדורת אמונה! אני מוגנת! אני מרוממת! אני מלאת תשוקה! אני מתגלה! אני חשובה! ואנחנו יחד...?! גורמים לעולם סביבנו לאהוב ולהתלהט. אנחנו יחד?! זה פלא!זו זכייה!

למעלה