../images/Emo20.gif

כאשר המילים נאמרות, כאשר הידיים נוגעות, כאשר העיניים שותקות, והלב ממשיך לפעום מתוך הרגל... אז עוטפת הדממה הכי רועשת.... <>

../images/Emo48.gif

ויש עוד פעמים שרוצה ללמוד ממך כל כך הרבה לדעת ממך ועלייך בך אולי אבין את עצמי יותר.... ויש עוד זמנים נסחפת כסערה אחר חלומותיי הכרוכים בצעדייך הניזונים מתוך קולך החם הקוראים לי בשמי הקורעים אותי מתוך שלוותי... ויש עוד ימים שצריכה את חיבוקך העוטף והכובש כל פינה בגופי להריח את ריחך באפי לטעום טעמייך בפי ... עוד שירים לנגן בין שנינו עוד ידיים לאחוז בשבילנו עוד אהבה להגשים בליבנו עד ששמים יעטפו אותנו עד שנגיד שבענו ........ <>

ויש עוד... ../images/Emo20.gif

ויש עוד נקודה שלא נגעתי בה שוכנת לה בתוך ליבך, ויש עוד רגע שעדיין לא בא הרגע בו תשובי לחייך. ויש זמנים אני חולם עליך נושא דמותך בתוך מוחי, ולעיתים אני רואה את עינייך מנסות לחדור אל תוך תוכי. ויש ימים אני קורא בשמך מצפה לשמוע את התגובה, ויש לילות אני שומע קולך מחכה שוב לחבקך אהובה.

../images/Emo20.gif../images/Emo29.gif

הבטחות של התחלה חדשה בכביש מהיר של חיים מלאים בהפתעות נדירות מצאנו אחד את השני.... חלומות נתפרים בידי מלאכים לבושים כסות לבן וזהב נותנים לנו אפשרות לחוש גאים באהבה הצועדת בתוך טביעות רגלינו.... ההגשמה שמצאנו במקום קסום אל תוכנו בעבעה מאותו סדק שלא היה נראה בתוך עיננו אך עטף את ליבנו באור יקרות שעדיין נוצץ....... <>

הבטחות...

עמדנו מתחת לירח הבוהק אני את גופך הנשי סורק, תאוותך אלי מכל מקום זועקת מתוך תשוקתי אליך היא יונקת. הבטחנו לחזור אל אותה הלבנה לבדוק אם משהו בינינו השתנה, ליד מפלי מים שקטים וזכים את מקדש אהבתנו לנו נקים. אל המקום הקסום שוב נשובה לחוש שוב את טעמה של אהבה, להתערטל שוב אחד בתוך השני לשכוח לרגע מי את ומי אני.

../images/Emo16.gif../images/Emo48.gif

תמימותו של הנר... עוד נר דולק על שולחנה מכלה את עצמו היא מביטה אליו ועיניה כלות אל הסוף.... כי אותה הוא לימד ובאוזניה שינן עת הרגע יגיע לנר להיכבות אהבתו ייקח והוא ינדוד למרחוק .... היא למדה את דרכו להשאיר סימנים על גופה בטירוף של סחרור על סדין שם סתור לאחר ליל אהבתה מאוסה על ידי נשמתו..... הרומנטיקה שלה הן טיפות השעווה הזולגות מכל נר שכבה עת ערב יורד ובגפרורו מדליק נאספות הן אל תוך ליבה לבנות שם למענה אהבה..... <>

הנר הדולק ../images/Emo16.gif

הנר הדולק מפיץ להבה ומעורר את תשוקתנו לאהבה והוא מסחרר את האווירה ומפיץ ריח בצורה מדהימה והוא לא נכבה שעה ארוכה והוא מחכה לראות ולא רוצה הפתעות רק -------- רומנטיקה

הבטחות ---

הבטחות הניתנות לפעמים לא יכולות להתגשם ולהתקיים מסיבות רבות חיפשתי את המפל ואז הפור נפל לפתע הופיע מבלי להודיע על סוס לבן גברבר עם זקן ואותי העמיס בדהירה כרוח סערה לעשות אהבה בצל אותה לבנה

צריכה את חיבוקך ../images/Emo24.gif

ואת תשומת לבך לקבל חיזוקים והרבה עידודים כדי להמשיך חיינו ולהגשים חלומותינו והשמיים הם הגבול --------

למעלה