‫יש פה סטודנטים מקמפוס ספיר שער הנגב שאוהבים

לעזור? אני מחפשת מאמר כלשהו ומצאתי אותו, הבעיה שכדי לגשת אליו יש צורך בשם משתמש וסיסמה באתר של ספיר. אז אם יש מישהו שיוכל להיכנס עם הסיסמה שלו ולתת לי את הקישור למאמר, אני אודה לו מאוד

dovid6

New member
שלום!האם מישהו מכם עובד בתחום הטמעת SAP\אורקל

אני בן 29, סטודנט שנה ג' בפתוחה בתחום מדעי החברה,נשארו לי עוד 3 סימסטרים לסיום התואר. אני רוצה לעשות את אחד הקורסים הנ"ל,בכדי להכנס לתחום ההטמעה וההדרכה בהייטק. האם מישהו רוצה לחוות דיעה? למישהו יש הצעה\המלצה?

einatle

New member
שלום לכולם אני זקוקה לעזרתכם באינפורמציה על

מפגעים הקשורים לבטיחות בדרכים. אני סטודנטית לתקשורת ואני מכינה סרט גמר בנושא בטיחות בדרכים. אני מחפשת מפגעים, כאלה שאתם נתקלים בהם כל יום בדרך, שמסכנים חיי אדם (כיכר שבנויה לא נכון, חוסר במעבר חציה, עבודות מע"צ רשלניות וכו'). אני מחפשת בעיקר מקומות בהם אין מעברי חציה וזה ממש קריטי שכן יהיה שם לדוגמא יציאה מהאוניברסיטה לחניה, עשרות סטודנטים חוצים מידי יום ואין מעבר חציה. מלבד מעברי החציה כל מפגע חשוב, אנא עזרתכם. אני מקווה להביא את הסרט לתקשורת כדי לעורר תשומת לב ציבורית על כל מפגע.

MeatIsYummy

New member
אתם יכול להשיג לי ממוצע ציונים באוניברסיטאות?

1. את"א, 2. הטכניון, 3. ב"א, 4. העברית
---=== במדעי המחשב ===--- קישור לאתר האוניברסיטה שמפנה לממוצע ציונים מהשנים האחרונות, סקרים, טבלאות אקסל שיש לכם - יתקבלו בברכה. תודה.

היי. שאלה בנוגע למקצוע ניהול מערכות מידע

אני יודעת שזה מקצוע די חדש, קראתי עליו מה שמצאתי וזה נשמע לי מעניין. הבנתי שהלימודים לא קלים ואני גם לא מבינה מה בדיוק אופציות השכר והתעסוקה ומה אופציות התואר השני. מישהו מכיר או יודע ויכול להרחיב קצת על המקצוע? תודה

amazone

New member
זקוקה למקום לכבס באזור גבעת שמואל/רמת השרון

מכירים מכבסה אוטומטית באזור גבעת שמואל/רמת השרון? אוליי בבני ברק? קרית אונו? גבעתיים? הרצליה? רעננה? משהו?

amazone

New member
מי מכיר את אזור אוניברסיטת בר אילן?

איפה יש מכבסה אוטומטית?

למעלה