יום שני אני עושה בגרות במתמטיקה, שאלון 06, כי אני רוצה להשלים ל5 יחידות. ב12 בפברואר אני טסה לתאילנד. יש כסף בחשבון שמאפשר לי לקנות הרבה דברים בגלל העבודה. ו.... הספקתי להכשל ב4 טסטים.
דיברתי עם חברים שלי -כל הלפני גיוס למינהם.. ואמרנו שנלך לטייל בארץ ישראל היפה והזולה.. יש למישהו רעיון לאן אפשר ללכת לטייל?חשבתי על מסלולים קצרים כאלה לעצלנים בארץ...
צפון/מרכז/דרום? הכל על הגב? אכסניות? בתי מלון ( שלא נדע ). 3 שעות הליכה ביום? 6 שעות הליכה ביום? 12 שעות הליכה ביום? קודם תחליטי איך ואיפה את רוצה לטייל.. אח''כ אנסה לעזור
והצפון קצת בעייתי בעונה הזאת בגלל המזג אוויר, שבכלליות החורף הוא העונה של המדבר. אבל אם אתם גמישים בזמן יציאה אפשר " לזהות " תקופה שאין בה גשמים ולצאת בהתאם.
מבאר שבע דרומה יש לך עדיין חצי מדינה. לצערי הרב בשנה ממוצעת יש 2-3 שטפונות באזור צפון-מרכז הנגב, ופחות מ- 1 בערבה ובהרי אילת ( שם זה ממש נדיר ). הרי אילת ממש מדהימים בעונה הזאת, והסיכוי ליפול על מזג אוויר גרוע הוא נדיר. איזור המכתשים 100מם לגמרי
הבעיה ששם יש פחות מקומות מסודרים לישון וצריך יותר להסתדר לבד...
הייתי אמורה להתגייס באוקטובר וכשקרה מה שקרה, מיינו אותי לתפקיד אחר והודיעו לי באמצע יולי שאני מתגייסת באוגוסט ככה שלא היה לי זמן לתכנן טיסה או משהו כזה..