lital4321

New member
../images/Emo20.gif

הספקתם לעשות משהו משמעותי עם הזמן לפני הגיוס?<

phoenixTheGod

New member
ברור

יום שני אני עושה בגרות במתמטיקה, שאלון 06, כי אני רוצה להשלים ל5 יחידות. ב12 בפברואר אני טסה לתאילנד. יש כסף בחשבון שמאפשר לי לקנות הרבה דברים בגלל העבודה. ו.... הספקתי להכשל ב4 טסטים.

lital4321

New member
מתמטיקה

תביאי כיף.. גמאני ביום שני...נכון זה נוראי ללמוד לבד?

phoenixTheGod

New member
ממש לא, אני אוהבת מתמטקיה

וזה מאוד מעסיק ככה שלא מצאתי רגע משועמם עד עכשיו. טוב נו חוץ מהיום, כי אתמול סיימיתי לפתור את כל המיקוד.

lital4321

New member
אוף אתה מאלה שאוהבים את זה?

טוב אני שמחה שלפחות לך זה עושה טוב..

rotemshi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif תאילנדדדדדדד?!?!!??!?!? ../images/Emo99.gif

עם מי??????? יאו אני מתה לטוס לתאילנד!!!!

chaiel

New member
לא...

ביזבזתי חצי שנה מחיי. אבל יצא מזה טוב? כן! כי אני הולך לכל"צ ואם אני יקבל תפקיד חרא אז אני ידע מזה לבזבז זמן מהחיים ואני לא יסכים לבזבז עוד 3 שנים.

S h r i k y

New member
ברור שהספקנו ../images/Emo45.gif

עבדתי וטיילתי בחו''ל 5 חודשים. הייתי באוקראינה, נורבגיה שבדיה פינלנד
וגרמניה.. טיילתי במדבר 4 ימים, עשיתי הרבה ספורט והייתי עם חברים
ובהחלט התקופה היפה בחיי

lital4321

New member
קיבלתי השראה

דיברתי עם חברים שלי -כל הלפני גיוס למינהם.. ואמרנו שנלך לטייל בארץ ישראל היפה והזולה.. יש למישהו רעיון לאן אפשר ללכת לטייל?חשבתי על מסלולים קצרים כאלה לעצלנים בארץ...

S h r i k y

New member
איזה סוג טיול את מחפשת?

צפון/מרכז/דרום? הכל על הגב? אכסניות? בתי מלון ( שלא נדע ). 3 שעות הליכה ביום? 6 שעות הליכה ביום? 12 שעות הליכה ביום? קודם תחליטי איך ואיפה את רוצה לטייל.. אח''כ אנסה לעזור

lital4321

New member
אז ככה

צפון, מקום עם חימום אוכל ושירוקלחת-תנאי מחייה בקיצור לא יותר מדי שעות הליכה אנחנו עצלנים.. צריכה 2 מסלולים של שעתיים שלוש כל אחד

ranch22

New member
אפשר

באיזור טבריה, יש הרבה מסלולים עם מים באיזור שלא מעייפים ויש את הרבה חופים עם תנאי מחייה נורמליים.

S h r i k y

New member
לישון באוהל או בחדר?

והצפון קצת בעייתי בעונה הזאת בגלל המזג אוויר, שבכלליות החורף הוא העונה של המדבר. אבל אם אתם גמישים בזמן יציאה אפשר " לזהות " תקופה שאין בה גשמים ולצאת בהתאם.

S h r i k y

New member
תלוי מאוד איפה בדרום ותלוי מדי..

מבאר שבע דרומה יש לך עדיין חצי מדינה. לצערי הרב בשנה ממוצעת יש 2-3 שטפונות באזור צפון-מרכז הנגב, ופחות מ- 1 בערבה ובהרי אילת ( שם זה ממש נדיר ). הרי אילת ממש מדהימים בעונה הזאת, והסיכוי ליפול על מזג אוויר גרוע הוא נדיר. איזור המכתשים 100מם לגמרי
הבעיה ששם יש פחות מקומות מסודרים לישון וצריך יותר להסתדר לבד...

lital4321

New member
כן אבל

אם נלך למכתשים מה שחברים שלי יעשו זה יצטלמו בתחילת המסלול יחזרו לאוטו ויעשו אחורה פנה.. אתה יודע אולי איפה יש מערות\נחלים אבל מסלולי גימלאים כאלה

nir2107

New member
ברור

לנוח. רק כשמתגייסים מבינים כמה זה יכול להיות משמעותי.

דללה

New member
לצערי, לא..

הייתי אמורה להתגייס באוקטובר וכשקרה מה שקרה, מיינו אותי לתפקיד אחר והודיעו לי באמצע יולי שאני מתגייסת באוגוסט ככה שלא היה לי זמן לתכנן טיסה או משהו כזה..

למעלה