The Best Song Ever!@|

Fall Out Liel

New member
../images/Emo20.gifThe Best Song Ever!@|../images/Emo168.gif

[זה ראש בראש עם שם אחר כי השם הזה תפוס..] שבוע שעבר הצביעו ככה: On The Edge- 19 אנשים בחרו להעיף אותו. Monsoon-- שני אנשים. Forgotten Children- 6 אנשים. Ready, Set, Go!- 2 אנשים. By Your Side- .1 Love Is Dead- 4 אנשים. Finel Day- 2 אנשים. Break Away- 1. Rescue Me- 2 אנשים. Dont Jump- 1. מה שאומר שOn The Edge יוצא מהתחרות [
]. ממשיכים. הנה הרשימה, איזה שיר ילך הפעם? מי יהיה השיר הכי טוב מהאלבום הזה? כל זה ועוד בשבוע הבא.
Scream Ready, Set, Go! Dont Jump Monsoon Rescu Me Love Is Dead Sacret Break Away Final Day By Your Side Forgotten Children אני מזכירה: לסמן
בכותרת עם השם של השיר שאתם רוצים להעיף.

Fall Out Liel

New member
&*#%%$%@ של תפוז ה%$^$ הזה!!!../images/Emo168.gif

השקעתי ובסוף הוא פיזר לי כל דבר למקום אחר..
$@$#@%$^$#^$ בן %$#%$#% שיילך ל$#^$%^$% ויעשה שם%@#%#%$ עם עצמו!!!

MAY STAR

New member
../images/Emo187.gif ...

Scream Ready, Set, Go! Dont Jump Monsoon Rescu Me Love Is Dead Sacret Break Away Final Day By Your Side Forgotten Children
בצער רב..

florgirl20

New member
Love Is Dead ../images/Emo31.gif

פשוט כי הגירסא הגרמנית הרבה יותר טובה

|שמאל../images/Emo128.gifSacret|

פאאאק זה כלכך לא פייר לבקש ממני לבחור..... עצוב....... אבל הגרסה הגרמנית הרבה הרבה יותר יפה... הייתה לי התלבטות בינו לבין Love Is Dead לצערי הוא ניצח....... עצוב.....

Fall Out Liel

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo168.gif/

אותו?!?!?!? יש עוד 11 שירים אחרים ודווקא אותו?!?!?!?

../images/Emo26.gifחחח גמני לא מרוצה מזה שנותנים לי לבחור!

אבל הגרסה האנגלית מעוותת את הגרמנית! ממ אני מעדיפה אץ השירים בצורה המקורית שלהם..... אוףף לא פייר

Fall Out Liel

New member
ושוב- ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo168.gif

איך אפשר?!?!?!?!?!?!?

ElinorLahav

New member
Final Day ../images/Emo31.gif ../images/Emo205.gif

הצער רב וביגון קודר אני נאלצת לוותר עליו

roni kaulitz

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif אוהבת את כולם.. בצער רב: מונסון ../images/Emo128.gif

LiHiLuSh

New member
בחיי איך אתן מסוגלות לבחור?!

אני בחיים לא יוכל
בחים לא אני אוהבת את הכו בואתו מידה זה עם הייתי צריכה לבחור והייתי משתתפת בזה היה לוכך לי יום שלם למצא את מה להוציא!

SpongBobit

New member
מצטערת, אני חייבת לתקן לך את ההודעה :)

~אני בחיים לא אוכל, בחיים לא אני אוהבת את הכל באותה מידה אם הייתי צריכה לבחור והייתי משתתפת בזה היה לוקח לי יום שלם למצוא את מה להוציא ! ~אפרוש, אותיות אית"ן

למעלה