sixty five roses

שלום לגדי

שלום גדי, אני לא משתתפת קבועה בפורום. אבל באופן קבוע קוראת את כל ההתכתבויות. האם קבלת את "לנשום חופשי" עיתון האיגוד? שם תוכל לקרוא חלק מהנעשה באיגוד. ב ק ר ו ב , אתר חדש לאיגוד. בו נעביר אינפורמציה ונעדכן באופן שוטף מהנעשה באיגוד. בברכת חג שמח רחל ברגר

cafesito

New member
נכנסת ממחשב שלא מקבל קוקיז

או ממחשב אחר בלי להקיש שם וסיסמה.

jasmine38

New member
../images/Emo20.gifsixty five roses../images/Emo141.gif../images/Emo142.gif

המעצבת מיכל נגרין תורמת (פרטים בקובץ המצורף)

פפשושית

New member
אז זהו שלא

כי אם תשים לב כל מי שהגיב פה משתתף קבוע בפורום וגם תחת * מוזר ביותר

jasmine38

New member
תודות למעצבת מיכל נגרין

יופי של תכשיט תודה על התרומה החשובה

jasmine38

New member
לפשושית וקפהסיטו ושאר התחקירנים

פתרון התעלומה של הכוכביות באדום. בהודעה הראשונה ששתלתי נפלה טעות עם מידע מטעה.
נתבקשתי להסירה, ולשתול הודעה מתוקנת במקומה.
עקב כך, כל ההודעות ששורשרו תחת ההודעה המקורית הראשית, נמחקו אוטומטית גם כן. מאחר שהייתי ער לתוצאה מבעוד מועד, יצרתי שירשור חדש,
תוך שמירה על התגובות (העתקת המלל המקורי, ושמות המגיבים).
גם למנהל הפורום
אין יכולת להתחזות בשם גולשים
רשומים בתפוז.
רשמתי כל התגובות כ"תגובות אורח"
עם שמות (כינויי) הגולשים.
ושהיה חג שמייח ובריא לכולנו.

פפשושית

New member
פששששששששששש

גאסמין נתפסת על חם
עליך לא היתי מאמינה שככת תתחזה לגולשים תמימים ותמחק הודעות. שככה תנצל את הכח שניתן לך כמנהל הפורום. מעכשיו עיני כל הפורום פקוחות.
אם כבר אני כותבת. מזמן לא היו כאן דיונים ודי יבש פה. אז חברה הגיע החורף
אפשר לשבור את השרב בפורום.
(זה סתם כי זה ממש אייקון חמוד)

jasmine38

New member
זה מה שרציתי

שיתפסו אותי על חם בדיוק כשהיורה הגיע. ואם עדין יבש לך מחוץ לחלון ואו בתוך הפורום. את מוזמנת לפתוח שירשורים ונושאים לדיון. את לא חייבת להיות "מנהלת הפורום" בכדי לפתוח דיונים.

פפשושית

New member
../images/Emo187.gif

אכן מאוד יבש אצלינו. עדיין לא ירד כאן גשם.
הפנייה שלי לדיונים הינה לכלל חברי הפורום לכן כתבתי "חברה..." לא רק למנהל הפורום. אם יהיו לי רעיונות לדיון בוודאי שאשתף את חברי הפורום. כרגע אין לי כאלה.
חג שמח

רכישת הסיכות תרומה לקרן השתלות

תודה ליסמין על פרסום הידיעה ועל הקובץ המצורף. את הסיכות הצבעוניות, היפיפיות ניתן לרכוש במשרד האיגוד. אפשר להזמין את הסיכות באמצעות הפקס או הטלפון או המיילישירות לאיגוד. אודה לכם אם תפיצו את הקובץ המצורף, לכל מי שאתם מכירים כדי שנוכל להעשיר את קופת קרן ההשתלות של האיגוד. לידיעתכם, בפנאי פלוס פורסמה הידיעה על תרומת הסיכות וקבלנו מספר הזמנות. בקרוב תפורסם הידיעה בזמנים מודרניים בידיעות אחרונות וגם בתוכנית של אודטה. תודה וחג שמח רחלברגר

למעלה