lovergirl

פלורי2

New member
../images/Emo20.giflovergirl../images/Emo20.gif

הסיפור מפורסם גם בקומונת סימס וסושי
. רציתי להביא לכם אותו לכאן, שגם אתם תקראו אותו
. הסיפור כולו סיפור אמיתי, שלי, רק שיניתי את הגילים, ואת השם שלי, לרוקי
. זה סיפור אמיתי! מבוסס על חיי האמיתיים!

פלורי2

New member
../images/Emo20.giflovergirl../images/Emo20.gif-פרק 1

לא אשכח את אותה התקופה. את אותה התקופה שהיינו יחד. לא אשכח את אותה התקופה. שחזרתי אליה בחזרה. לא אשכח את אותה התקופה, שחלומי התגשם. שלום. אני רוקי. אני בת 16. מאז שהייתי קטנה, לפחות בת 10, הייתי מאוהבת בסתר באותו הילד. תמיד ביקשתי מכל דבר אפשרי-אותו ורק אותו. לא חשבתי שיצא מזה משהו. אז הפסקתי. לאחר כמה שנים המשכתי לקוות. קראו לו רון. היה ילד חלומי. לפעמים בלתי נססל, אבל עיניו תמיד הרכיכו אותי. היו לו הרבה חברות. הייתי חברה משמ טובה שלו. שידכתי לו, דיברתי איתו, יעצתי לו, עזרתי לו-אבל אותי הוא לא רצה. הרגשתי בזאת. הייתה לו חברה אחת, ששמה ניצן. הם נפרדו וחזרו איזה מליון פעמים. באמת הרבה. הכי מעצבן-שהיא הייתה חברה ממש טובה שלי. השנה, שסוף סוף המורה העבירה אותנו לשבת יחד, אהבתי זאת. אבל-הוא לא היה שלי. למרות שהיה פנוי. יום אחד-הוא פשוט שאל אותי: "רוקי את מי את אוהבת?" אמרתי לו "מישהו..." הסמקתי באותו הזמן. "נו בבקשה תגידי לי!" הוא חייך אליי את החיוך ההורס והמתוק שלו. כל כך אהבתי כשחייך. כשעיניו הכחולות נצצו ונראו יפות מתמיד. עיניים יפות היו לרון. כל הבנות נשבו לצבע עיניו המדהים. ולחייו האדומות-שלא נדבר. כל כך יפה היה. בחיים לא חשבתי שאהיה קרובה אליו כמו באותה השנה. לעולם. פשוט הרגשתי מאושרת. לא רציתי לגלות לו את מי אני אוהבת! לא יכולתי! הוא אוהב את ניצן! הוא כבר אמר לי. למה להפריע? למה להידחף? קבענו באיסיקיו ב-1 וחצי בצהריים. כשהתחברתי, הוא היה מחובר. חיכה לי. כשידברתי איתו, הוא שאל "אז את מי את אוהבת?" הססתי לרגע. הקלדתי ומחקתי. ושוב הקדתי, ושוב מחקתי. לא ידעתי מה לכתוב לו, איך להגיד לו את זה. בסוף החלטתי על המשפט המנצח: "רון, אני אוהבת אותך." זה מה ששלחתי לו. אוקיי, אני מתה. לא יכולתי לחכות ושוב כתבתי: "אתה אוהב את ניצן. לא נעים לי להדחף ביניכם". לאחר מה שכתב, התחשק לי למות. "אני לא אוהב את ניצן". לא התאפקתי ושאלתי "אז את מי?". לאחר המילה שכתב, התחשק לי לקפץ בכל הבית, לרקוד ולהשתגע. "אותך". אולי לכם זה ישמע פשוט כשתקראו את זה. אבל אני-זה היה החלום האמיתי שלי. החלום שבחיים אל חשבתי שיתממש למציאות. שיהיה נכון. שיתגשם! והוא כן. "את רוצה להיות חברה שלי?" הוא שאל. עניתי לו שכן. בלילה, כשהלכתי לישון, כל כך התרגשתי. יש לי חבר. סוף סוף החבר האמיתי שלי. סוף סוף מי שאני באמת אוהבת-אוהב אותי. אהבת חיי-שלי עכשיו.

kotler11

New member
ממש יפה =]

וואוו יש לך כישרוןןןןןןןןן :] חח אחלה של סיפורר תמשיכייי . . .

A n G e L M

New member
לנילי...

נילי זאת מרווה אין לי כל כך להגיד חוץ מזה שאני חברה רעה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וגם מרושעת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A n G e L M

New member
לא נכון!!!!!!!!!!!!!!

אני חברה איומה!!!!!!!!!!!!!!! עכשיו אני מבינה למה אין לי הרבה חברות הכיתה ובכלל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני סתם ילדה מגעילה ומפגרת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
@@[smiley: No: [36/36_1_46]]@@[smiley: Thumbs Down: [36/36_1_10]]

Burning Witch

New member
../images/Emo41.gifאני לא מאמינה../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

גם אני כותבת סיפור על החיים שלי וגם ל"ילד החלומי" לי קוראים רון
איזה מגניב והסיפור יפה/מהמם/מדהים וכו'

A n G e L M

New member
..........

נילי אל תנסי להבין אותי כי את לא תצליכי!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אף אחד בעולם לא יצליח!!!!!!! אפילו לא איילה!!!!!!!!!!

למעלה