../images/Emo20.gif../images/Emo48.gif

ולך בניתי מושב בממלכת התחושות הרי כבר נכבשתי פעם וודאי אכבש שוב ללא מילים רק על ידי יצרים ורגשות שבי גדלים ומתעצמים.... בכמיהה שאורגת תשוקה אל פעימה חסרה הניגון שבי אילם ורק ידיים מנסות לאתר את לבך שטמנת בתוך צל לב תוהה......

../images/Emo48.gif../images/Emo29.gif

בלילה שכזה אוחזת בידיי כוס יין קרה ומגישה אותה אל פי טיפות זולגות ומכתימות לובן כותנת לילה חשופה ... בלילה שכזה אל גופו מתאווה לאחוז בו עד שאויר לא יחצוץ בין גופנו להביא לנו להט תשוקה מפנטזיה חדשה ...... בלילה שכזה אהבה שבלבי תצרוב בו סימנים מידיי על גבו בטנו ובלבו עונג שלא יוכלו לגניחות שפיו יפיק...... בלילה שכזה חמוקי יהיו כר חלומותיו ותאוותו המתרגשת תשאיר בי ריחות של איש נאהב באישה..... בלילה שכזה נשמות שנינו יתאחדו בסערת גוף תאווה תשוקה עד בוא אהבתנו אל בעירה...... בלילה שכזה.....

סנדי32

New member
אישה יקרה .........

אולי תגלי לי את מחבוא התמונות מאופו את מביאה אותן הן פשוט מהממותתתתתתתתתת אגלה לך משהו......... כל התמונת שלך שמורות אצלי בתיקיה כך שכל פעם שאת יוצרת משהו חדש אני פשוט חוטפת לך ושומרת אצלי (אל תכעסי אני אוהבת את מה שאת כותבת אבל את התמונות אני שומרת) חלומות פז
עדיין אין לי חתימה

סנדי ...../images/Emo140.gif

לא כועסת .... אם את נהנית , מהתמונות מהכתיבה , שווה לי להמשיך... כנסי ליהו , תקישי בחיפוש תמונות או גלריות , ותמצאי שם שלל רב...

../images/Emo41.gif../images/Emo29.gif

פוסעת בחוף השקט באה אל שערי רחמייך אל שתיקותיך המפזרות קריאות קרב בין קול-נדריי ומתפרקים אל מול עינייך המפלחות לב שמתאווה למעוף אחד נוסף... ממעל רקיע פרוש בתפארת כוכבי לכת על גופנו עוד יספרו בזריחתם את אהבתנו הנתפרת מכסות רגעים של זמן אחר.... עוד איוושת הגל מלטפת צדף מוטל על החוף ובתוכו טמונים אנקות זוג בביאה בינות לשלוות גרגירי חול זהובים.....

../images/Emo79.gif../images/Emo29.gif

בוא נאהב ללא מילים שיוכלו לעצור בנו רצון לנגיעות שעליהן נוכל לתאר תשוקה הבאה אל שיאה ותאוות הנפש המכה בנו עוד מחפשת פה לטעום בו את ההברות שעדיין לא למדנו במעשה אהבה שנרקם על גופינו ללא מילים ורק מרדף פעימות הלב הם הפסוקים אליהם נתפלל כל פעם..... כאשר נאהב ללא מילים.....

סנדי32

New member
ואותי ללא תזוזה ../images/Emo60.gif

את פשוט גדולה ..... מואהההההה ענקית בשביל כל יצירותייך
עדיין אין לי חתימה

למעלה