גוזלית3

New member
המלצה על בייביסיטר

היי אחותי לפני גיוס (סוף אוגוסט), מעוניינת לעשות בייביסיטר,החל מיולי...(שזה עוד יומיים) בחורה מאוד מאוד אחראית, אוהבת ילדים, עם המון ניסיון, ממש חמודה וחמה עוזרת לי המון עם התאומות שלי שמאוד אוהבות אותה וקשורות אליה... אם מישהי מעוניינת מאיזור פתח תקווה (ששם אני גרה) או מאיזור בת ים (ששם היא גרה) שתיצור קשר במסר תודה

xxss1

New member
מישהי מבינה בעוגות יום-הולדת?

ביום שישי אנחנו חוגגים לעידו יום-הולדת בגן. אנחנו עושים עוגה בצורת מספר 3. חשבנו לקשט בסגנון מסלול מכוניות. מה אני אמורה לקנות לקישוט? קניתי מכוניות משוקולד וה"בית" של הנרות יהיו בתוך רכבת. איך אני מתקדמת הלאה????!!!

yaelyb

New member
../images/Emo124.gifבנות הכנרת וסביבתה צריכה עזרתכן../images/Emo124.gif

אני ובעלי סופסוף נוסעים לנופש קצר באיזור כפר תבור
מחפשת מסעדה טובה בשרית בלי יותר מידי טררם והתפלצנויות אבל גם לא יותר מידי "ערבית" (כמו בארץ נהדרת
) למשהי יש רעיונות? תודה

משהו צבעוני

עדשים או מרציפן צבעוני שתצרי ממנו צורות, או להכין קצפת עם טיפה צבעי מאכל ולהזליף בצורה שאתם רוצים. למה הכוונה מסלול מכוניות? כמו מסלול מירוצים או כמו נתיב בכביש? בכל מקרה תרצי לדעתי לצייר קו הפרדה בכביש (תחליטי לבד אם את רוצה לאפשר עקיפה או לא
) ושוליים (את זה אפשר לעשות עם הזלפה דקה מאוד של קצפת או לעשות נחש דק ממרציפן או מבצק סוכר), במסלול מירוצים של דגלים בצדדים, בכביש יש עצים בצדדים ואולי מדרכה, שוב, זה לא שונה מציור על נייר. תגידי מה את רוצה שיהיה שם.

בואו אלי לעל האש ../images/Emo3.gif

בשרים אנחנו אוכלים בחיפה (מסעדת הבוקרים) או במסעדות ערביות
שחלקן יותר "חמודי-חמודי" וחלקן פחות

yaelyb

New member
../images/Emo13.gifאני אף פעם לא אומרת לא ל../images/Emo80.gif

בחיפה אנחנו משאירים את הילדים מחפשת משהו יותר קרוב...
תודה, והבוקרים באמת מעולה

על הנהר (או ליד הנהר)

בכניסה לקיבוץ כנרת. באשדוד יעקב יש את "בצל תמר" שתיהן לא כשרות, שתיהן מתאימות לילדים (וכמובן לנסוע לכנרת דרך עמק יבניאל - דרך כל כך יפה)

yaelyb

New member
עד כמה לא כשר?

אין לי בעיה עם זה שאין הכשר, אבל האם התפריט בעיקרו בשר לבן? תודה

mom2ia

New member
מיטשוס בקצרין

באזור התעשיה של קצרין. מבחוץ - מסעדת חמודי חמודי את חמודי במיירעה, מבפנים ביסטרו תל אביבי אבל הבשר אוי הבשר - תענוג. מומלץ בחום.

d i v e l

New member
מומלצת בחום

אליהוס: http://www.t.co.il/Business/Card-312397.html הקונספט של המסעדה הוא, שהם עושים בשר אסאדו וממנו מכינים תבשילים. ללקק את האצבעות!!! הייתי שם לפני 4 שנים בערך, אני מקווה שהיא נשארה כמו שהיא.

yaelyb

New member
../images/Emo13.gif תודה בנות,בהחלט לא נשאר רעבים../images/Emo3.gif

בוליפלג

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo39.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo39.gif../images/Emo20.gif

אמאלללה

New member
חיתולים לשנה מתנה

למי שמעוניינת מצאתי תחרות בפורום הורים לתינוקות - תנו טיפ על חסכון ותזכו בפמפרס לשנה . ולאושרות שכבר עברו את הגמילה בהצלחה ,תמיד תוכלו להצביע לי ..

מוק מוק

New member
אני מחכה לתחרויות עם פרס גדול באמת ../images/Emo82.gif

של חדר מתנה בית מתנה אוטו מתנה לא פחות מזה
לדעתי עוד חצי שנה בתפוז זה הולך להיות הכיוון כמו בימים הטובים שהיינו אוספים מכסים, פקקים, אריזות . אבל בינתיים מוכנה להצביע לך

candyme

New member
חוג בית אופטימיל

אני עושה בביתי חוג בית של אופטימיל. מגיעה נציגה, מסבירה על המוצרים שלהם ובסוף מקבלים מתנות. בקבוק בי פרי, מחלק מנות קופסא של אופטימיל ושובר הנחה ל1+1. מישהי רוצה להשתתף? אמהות בהריון שליש שלישי והורים לתינוקות עד שנתיים וחצי. אני גרה בחולון. פרטים נוספים במסר.

הבלדרית

New member
../images/Emo160.gifהמלצות באילת

מחרתיים אנו טסים לאילת.לקחתי רק בערב אחד מתוך 4 ,חצי פנסיון ואני זקוקה להמלצות על מסעדות במחיר סביר לארוחת ערב. אפשר? זה אני והבעלול (והבטן התופחת) והילד נשאר עם סבא וסבתא. אנחנו אגב מתאכסנים בהרודס פאלאס (הייתי שם מזמן לפני 9 שנים) האם עדיין המלון מעולה לחופשה זוגית? תודה מראש בנות על המענה.

למעלה