../images/Emo20.gif../images/Emo39.gif../images/Emo203.gif../images/Emo140.gif../images/Emo203.gif../images/Emo39.gif../images/Emo20.gif

שם: גיל: בלוג/דפיוצר: אייסי: מסנג'ר: תמונה: תיכון/צבא/יסודי/אחר: מגמה שנלמדה או נלמדת: מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? מה אתם אוהבים לעשות: אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? מה אמרו לכם? איזו מוסיקה אתם שומעים? מה גורם לכם לאושר? אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? מתנדבים במשהו? למה? בעד/נגד: עישון? סמים? סקס מתחת לגיל ל-18? מנסיון? הכרויות באינטרנט? דמוקרטיה? יזיזות? קשר פתוח? זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? אייפוד/דיסקמן? עיפרון/עט? שירה/ריקוד? סיגריה/נרגילה? בריאות/עושר? 24/MTV? עושר/אושר? סקס/שוקולד? מכתב מהלב/ברכה קנויה? התנדבות/עבודה לכסף? אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? שאלות סתם: השמיים הם הגבול? ציור מופשט עושה לכם את זה? מנהיג או פועל תחת מנהיגות? נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? ספורט מועדף? מתעסק בספורט כל שהוא? חוסך כסף או מבזבז? מה תעשה בכסף במידה וחסכת? חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? חברות היא לנצח? סלחן? רגיש? תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? ושאלות סטייל יאיר לפיד... מתי הפעם האחרונה שבכית? מתי הפעם האחרונה שהתנשקת? מתי הפעם האחרונה שגרמו לך לצחוק? מתי הפעם האחרונה שמישהו גרם לך אושר? מתי הפעם האחרונה שגרמת למישהו אושר? שבוע טוב

../images/Emo122.gif

שם: יודית גיל: 16 בלוג/דפיוצר:
אייסי: 300364635..כמעט ולא נכנסת מסנג'ר: [email protected] מחוברת כל החיים תמונה: תמונה ישנה, עוד עם הראסטות. תיכון/צבא/יסודי/אחר: תיכון. מגמה שנלמדה או נלמדת: תקשורת ומדעי החברה. מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? שכחתי כבר מה זה. לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? תחביבים. מה אתם אוהבים לעשות: לשמוע מוזיקה. אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? מסתבר שלא. כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? אני לא סופרת דברים כאלה. החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן :X מה אמרו לכם? שאני יפה?
איזו מוסיקה אתם שומעים? איכותית
מה גורם לכם לאושר? מוזיקה. אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? מעבר לזה.
תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: לעשות מה שאני רוצה, איפה שאני רוצה, עם מי שאני רוצה. מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? לא סגרתי את זה עדיין. מתנדבים במשהו? תנועת נוער. למה? מאמינה בזה. בעד/נגד: עישון? לא נגד. סמים? נגד. סקס מתחת לגיל ל-18? שיעשו מה שבא להם מנסיון? לא הכרויות באינטרנט? לא נגד דמוקרטיה? בעד יזיזות? נגד קשר פתוח? נגד זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? שיחה פנים מול פנים אייפוד/דיסקמן? אייפוד עיפרון/עט? עט שירה/ריקוד? שירה סיגריה/נרגילה? סיגריה בריאות/עושר? בריאות 24/MTV? רק ישראלי
עושר/אושר? אושר סקס/שוקולד? שוקולד
אבל אני משוחדת, זה לא נחשב. מכתב מהלב/ברכה קנויה? מכתב. התנדבות/עבודה לכסף? התנדבות. אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? הממ, תלוי. שאלות סתם: השמיים הם הגבול? כן ציור מופשט עושה לכם את זה? לגמרי מנהיג או פועל תחת מנהיגות? מנהיג נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? מורידה הילוך :/ ספורט מועדף? רביצה מול המחשב מתעסק בספורט כל שהוא? לא חוסך כסף או מבזבז? גם וגם, וזה אפשרי מה תעשה בכסף במידה וחסכת? אקנה גיטרה חדשה. חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? כן. חברות היא לנצח? תלוי. סלחן? יותר מדי. רגיש? כן, לא מראה את זה. תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: לא אכפת לי תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? מורה חיילת. ושאלות סטייל יאיר לפיד... מתי הפעם האחרונה שבכית? אתמול? או שאולי שלשום. מתי הפעם האחרונה שהתנשקת? יום ראשון. מתי הפעם האחרונה שגרמו לך לצחוק? היום. מתי הפעם האחרונה שמישהו גרם לך אושר? היום. מתי הפעם האחרונה שגרמת למישהו אושר? מניחה שהיום.

../images/Emo13.gif

שם: צליל. גיל: 13. בלוג/דפיוצר: אין. אייסי: 240221991. מסנג'ר: מי שרוצה שיפנה אלי במסר
. תמונה: לא, תודה.
תיכון/צבא/יסודי/אחר: חטיבה. מגמה שנלמדה או נלמדת: מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? לא חושבת עליהם יותר מדי. לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? תחביבים, אני חושבת. מה אתם אוהבים לעשות: הרבה דברים. אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? נראה לי שכן. כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? לא זוכרת. החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן. מה אמרו לכם? לא זוכרת. איזו מוסיקה אתם שומעים? כרגע, נורית גלרון. בכללי, רוק ישראלי בעיקר. מה גורם לכם לאושר? המון המון דברים. אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? לא יודעת. תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר:
. מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? לשיר, לשחק. מתנדבים במשהו? לא. למה? ככה. בעד/נגד: עישון? שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה. סמים?
סקס מתחת לגיל ל-18? שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה. מנסיון?
שו
הכרויות באינטרנט? שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה. דמוקרטיה?
יזיזות? שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה. קשר פתוח?שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה. זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? תלוי. אייפוד/דיסקמן? אייפוד
. עיפרון/עט? עט. שירה/ריקוד? שירה. סיגריה/נרגילה? לא זה ואל זה. בריאות/עושר? בריאות. 24/MTV? לא יודעת, שניהם. עושר/אושר? אושר. סקס/שוקולד? שוקולד. מכתב מהלב/ברכה קנויה? מכתב מהלב. התנדבות/עבודה לכסף? תלוי. אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? לא יודעת. שאלות סתם: השמיים הם הגבול? לפעמים, כן. ציור מופשט עושה לכם את זה? לא יודעת. מנהיג או פועל תחת מנהיגות? לא יודעת. נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? תלוי על מה הוויכוח ועם מי. ספורט מועדף? כדורסל. מתעסק בספורט כל שהוא? כן, כדורסל. חוסך כסף או מבזבז? מבזבזת. מה תעשה בכסף במידה וחסכת? אבזבז אותו. חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? כן, אבל זה לתקופה מסויימת. חברות היא לנצח? לפעמים כן. סלחן? כן. רגיש? כן. תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: חלאס! תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? לא יודעת. יש לי עוד זמן לחשוב על זה, לא
ושאלות סטייל יאיר לפיד... מתי הפעם האחרונה שבכית? אתמול אני חושבת. מתי הפעם האחרונה שהתנשקת?
מתי הפעם האחרונה שגרמו לך לצחוק? אתמול
מתי הפעם האחרונה שמישהו גרם לך אושר? אתמול
מתי הפעם האחרונה שגרמת למישהו אושר? לא יודעת.

שבע טוב ../images/Emo13.gif

שם: רותם גיל: 16 וחצי בלוג/דפיוצר: אין אייסי: 245323837 מסנג'ר: תמונה: תיכון/צבא/יסודי/אחר: תיכון מגמה שנלמדה או נלמדת: פסיכולוגיה-סוציולוגיה וספורט מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? רצוי לעשות
לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? תחביבים מה אתם אוהבים לעשות: להיות עם אנשים אהובים, לנגן, לשמוע מוזיקה, הופעות, ים.. אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? לא תמיד כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? לא יודעת החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן מה אמרו לכם? כל מיני שטויות איזו מוסיקה אתם שומעים? בעיקר רוק ישראלי מה גורם לכם לאושר? אהבה, או סתם כשכייף..
אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? מעבר תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: סיפוק רצונות מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? עוד לא ידוע מתנדבים במשהו? בערך למה? תנועת בני המושבים בעד/נגד: עישון? נגד סמים? נגד. פשוט חבל.. סקס מתחת לגיל ל-18? אם זה מרגיש נכון.. מנסיון? הא? הכרויות באינטרנט? בכיף דמוקרטיה? בעד יזיזות? המ..אפשרי קשר פתוח? לא יודעת אם נגד, אבל גם לא ממש בעד זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? פנים אייפוד/דיסקמן? דיסקמן עיפרון/עט? עט שירה/ריקוד? המ.. סיגריה/נרגילה? לא בריאות/עושר? בריאות 24/MTV? 24 עושר/אושר? אושר סקס/שוקולד? המ.. מכתב מהלב/ברכה קנויה? מהלב התנדבות/עבודה לכסף? גם וגם אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? ללא תנאים שאלות סתם: השמיים הם הגבול? לא ציור מופשט עושה לכם את זה? כן מנהיג או פועל תחת מנהיגות? גם וגם נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? תלוי ספורט מועדף? כדורעף מתעסק בספורט כל שהוא? פעם הייתי בקבוצת כדורעף, עכשיו לא ממש (חוץ מזה שספורט זו אחת המגמות שלי..) חוסך כסף או מבזבז? חוסכת ללימודי נהיגה מה תעשה בכסף במידה וחסכת? נהיגה ^ חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? כן חברות היא לנצח? אולי לא באותה מתכונת, אבל יש סלחן? כן רגיש? די תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? לא יודעת ושאלות סטייל יאיר לפיד... מתי הפעם האחרונה שבכית? המ..שבוע נדמה לי מתי הפעם האחרונה שהתנשקת? שלושה חודשים
מתי הפעם האחרונה שגרמו לך לצחוק? לפני שעה בערך מתי הפעם האחרונה שמישהו גרם לך אושר? שלושה חודשים מתי הפעם האחרונה שגרמת למישהו אושר? ^ ואולי גם היום

עניתי על זה פעם, כנראה.

שם: ענבר. גיל: 16 וחצי. בלוג/דפיוצר: http://stage.co.il/Authors/InbarShock אייסי: 170885019 תמונה: :) תיכון/צבא/יסודי/אחר: תיכון. מגמה שנלמדה או נלמדת: תקשורת רדיו, החל משנה הבאה גם ערבית. מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? חיוני אבל מבאס. לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? לכל דבר הזמן שלו :) מה אתם אוהבים לעשות: לנסוע, לשמוע מוזיקה, ליצור, לקרוא. אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? לא עד הסוף. כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? ממ שנייה אני אוציא את המחברת עם המספרים... החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן. איזו מוסיקה אתם שומעים? כנראה שהכל חוץ ממזרחית ודכאון. מה גורם לכם לאושר? חוויות חדשות, אנשים מיוחדים קרובים, מוזיקה טובה, שלווה. אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? הרבה מעבר לזה. תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: להיות שלם עם המקום שבו אתה נמצא, לאהוב אותך ואת מה שמסביב ולהרגיש טוב. מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? לא יודעת. מתנדבים במשהו? כבר לא. למה? התנדבתי בבית חולים לילדים, אכזבה. בעד/נגד: עישון? נגד. סמים? לא החלטתי. בשבילי, כנראה שנגד. סקס מתחת לגיל ל-18? בעד. מנסיון? לא. הכרויות באינטרנט? בעד. דמוקרטיה? בעד, מישהו שאני מעריכה אמר פעם שזאת השיטה הכי טובה שאנחנו מכירים ואני מסכימה איתו. יזיזות? בעד, למי שמתאים. קשר פתוח? בעד, למי שמתאים. זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? פנים מול פנים. אייפוד/דיסקמן? קשה. דיסקמן למרות שאני כבר לא משתמשת. עיפרון/עט? עט. שירה/ריקוד? ריקוד. סיגריה/נרגילה? אף אחד מהם. בריאות/עושר? בריאות. 24/MTV? כנראה ש24. עושר/אושר? אושר. סקס/שוקולד? נמ. מכתב מהלב/ברכה קנויה? מכתב מהלב. התנדבות/עבודה לכסף? עבודה לכסף, והתנדבות מהצד. אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? הצבת גבולות. שאלות סתם: השמיים הם הגבול? "איך עדיין לא רואים שהשמיים שקופים". ציור מופשט עושה לכם את זה? בפוטנציאל, כן. מנהיג או פועל תחת מנהיגות? מנהיג. נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? תלוי. ספורט מועדף? ריקוד. מתעסק בספורט כל שהוא? ממ כרגע בעיקר הליכות. חוסך כסף או מבזבז? חסכתי, עכשיו כל הכסף הולך פייפן. מה תעשה בכסף במידה וחסכת? אסע, הופעות, פסיכלוגית, גיטרה. רציתי פיתוח קול אבל אין כרגע מספיק. חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? כן. חברות היא לנצח? לא דווקא. סלחן? כן. רגיש? כן. תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? הייתי רוצה גלגל"צ\גל"צ, אבל כנראה שלא יקרה. ושאלות סטייל יאיר לפיד... מתי הפעם האחרונה שבכית? בטח שבוע שעבר קצת. מתי הפעם האחרונה שהתנשקת? חנוכה. וואו, זה עצוב. מתי הפעם האחרונה שגרמו לך לצחוק? אתמול. מתי הפעם האחרונה שמישהו גרם לך אושר? לא זוכרת. מתי הפעם האחרונה שגרמת למישהו אושר? לא יודעת. יכול להיות שהיום בקטנה.

WhiskyBar1

New member
חח זאת ענבר

אני שכבה מעלייך, שמעתי מאביהוד שהתרגשת כשראיינתי את שילה, ואז אני התרגשתי שיש עוד מישהו בביצפר שאוהב אותה :)

חח גדול ../images/Emo13.gif

על כל הענבר שאני מכירה חשבתי, חוץ מהענבר הזאת שראיינה את שילה! איזה יופי
אחלה ראיון אגב.

WhiskyBar1

New member
אה אני שמחה

הייתי משנה כמה דברים אם הייתי יכולה..אבל מה שכבר היה, היה. חופש שמח!

ADVAM4

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

שם:אדוה גיל:16.5:) וקצת יותר! בלוג/דפיוצר:כתוב לי בחתימה.... אייסי:232533566 מסנג'ר:[email protected] תמונה: תיכון/צבא/יסודי/אחר:תיכון! מגמה שנלמדה או נלמדת:מ.החברה מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית?:) מה זה?! לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה?תחביבים! מה אתם אוהבים לעשות:נממ.. כל מיני:) אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם?לההה:) כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם?:) יש כמה.. חמודים! החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים?:) לא מה אמרו לכם?לא אמרו:) איזו מוסיקה אתם שומעים?רוק ישראלי מה גורם לכם לאושר?אהבה אמיתית ודו צדדית:) אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה?מעבר לזה! תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר:לחייך בכל שנייה... מה תרצו לעשות שתהיו גדולים?לא יודעת:) מתנדבים במשהו?תנו לחיות לחיות:) למה?זה חשוב! בעד/נגד: עישון?לא משנה לי:) סמים?האממ.. לא טוב.. אבל כל אחד.. סקס מתחת לגיל ל-18?:) אם זה בהסכמה מנסיון?חח לה:) הכרויות באינטרנט?בעד!!!!!! דמוקרטיה?:) בעד!!!! יזיזות?אם זה בהסכמה מלא .. ז"א.. אם זה אמיתי כזה.. נו.. קשה להסביר קשר פתוח?אממ לא יודעת.. זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים?פנים מול פנים אייפוד/דיסקמן?אייפוד עיפרון/עט?עט עפרון! שירה/ריקוד?\= משחק?! סיגריה/נרגילה?לא ולא:) בריאות/עושר?בריאות 24/MTV? מוזיקה 24444444444444!!! עושר/אושר?אושר!!! סקס/שוקולד?האממ שוקולד:) חחח מכתב מהלב/ברכה קנויה?מהלבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב התנדבות/עבודה לכסף?התנדבות אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות?אהבה ללא תנאים! שאלות סתם: השמיים הם הגבול?לא ציור מופשט עושה לכם את זה?ציורים זה נושא רגיש אצלי): מנהיג או פועל תחת מנהיגות?מנהיג! נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה?:) תלוי ספורט מועדף?כדור סל/עף מתעסק בספורט כל שהוא?כע.. בעצם בעבר חוסך כסף או מבזבז?מבזבז:) מה תעשה בכסף במידה וחסכת?האממ לא יודעת חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו?אממ תלוי חברות היא לנצח?אממ אם היא אמיתית כן סלחן?כע רגיש?כע): תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים:האממ האממ האממ:) תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית?\= יש כאן פציפסטים! ושאלות סטייל יאיר לפיד... מתי הפעם האחרונה שבכית?לפני שעה בערך מתי הפעם האחרונה שהתנשקת?אוייי מזמן כ"כ!!!): מתי הפעם האחרונה שגרמו לך לצחוק?3 שעות בערך:) מתי הפעם האחרונה שמישהו גרם לך אושר?לפני... אממ לא יודעת מתי הפעם האחרונה שגרמת למישהו אושר?:) לפני חודש בערך ואני ממש גאה בעצמי על זה:)

Limy

New member
משעמם לי Oo

גיל: 16. בלוג/דפיוצר: מעדיפה שלא. אייסי: 306176747 מסנג'ר: אין לי כוח. תמונה: - תיכון/צבא/יסודי/אחר: תיכון. מגמה שנלמדה או נלמדת: שנה הבאה, מדעי החברה וכימיה. כן, אני משעממת. מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? כשהם במידה, אז בסדר. לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? ממ. מה אתם אוהבים לעשות: לשמוע מוזיקה. אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? לא. כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? לא ספרתי. החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן. מה אמרו לכם? מה זה משנה.. איזו מוסיקה אתם שומעים? כמעט הכל, חוץ ממזרחית/דכאון/ראפ. מה גורם לכם לאושר? רגעים קטנים וטיפשיים שרק אני מייחסת אליהם חשיבות. אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? ביולוגית? תגובה כימית. רגשית? הרס עצמי. תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: מילה גדולה מידי. מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? לא יודעת. מתנדבים במשהו? לא. למה? כי לא רציתי להמשיך במד"א. חבל. בעד/נגד: עישון? שכל אחד יעשה מה שמתאים לו. סמים? כנ"ל. סקס מתחת לגיל ל-18? כנ"ל. מנסיון? לא. הכרויות באינטרנט? כנ"ל. דמוקרטיה? בעד. יזיזות? שכל אחד יעשה מה שמתאים לו. קשר פתוח? כנ"ל. פו, זה היה מעייף. זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? תלוי. אייפוד/דיסקמן? אמ פי 3. עיפרון/עט? עיפרון. שירה/ריקוד? אהמ. סיגריה/נרגילה? שום דבר. בריאות/עושר? בריאות. 24/MTV? אה, שניהם לא משהו. עושר/אושר? אושר. הוו.. סקס/שוקולד? - מכתב מהלב/ברכה קנויה? מהלב. התנדבות/עבודה לכסף? גם וגם? אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? הצבת גבולות. שאלות סתם: השמיים הם הגבול? ממ. ציור מופשט עושה לכם את זה? אהמ. מנהיג או פועל תחת מנהיגות? לא מנהיגה. נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? אשתוק. אבל תלוי. ספורט מועדף? אין. מתעסק בספורט כל שהוא? חח לא. חוסך כסף או מבזבז? מבזבזת. בד"כ. מה תעשה בכסף במידה וחסכת? נסיעות בטח. חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? בשבילי? לא. חברות היא לנצח? גם לנצח יש סוף. סלחן? כן. אבל לא שוכחת. רגיש? נראה לי. תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: חח, עזבו אותי:) תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? אין לי שמץ. ושאלות סטייל יאיר לפיד... מתי הפעם האחרונה שבכית? היום. מתי הפעם האחרונה שהתנשקת? לפני חודש. מתי הפעם האחרונה שגרמו לך לצחוק? היום. מתי הפעם האחרונה שמישהו גרם לך אושר? ממ. מתי הפעם האחרונה שגרמת למישהו אושר? לא יודעת.

אני ../images/Emo98.gif.

שם:
דנה.
בלוג/דפיוצר:
אין.
אייסי:
.
מסנג'ר:
מי שירצה אני ארשום במסר.
תמונה:
אין.
תיכון/צבא/יסודי/אחר:
צבא.
מגמה שנלמדה או נלמדת:
היו כמה
.
מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית?
סיימתי ללמוד מזמן...
לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה?
הכל חוץ מלימודים.
מה אתם אוהבים לעשות:
לישון.
אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם?
לפעמים.
כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם?
הרבה.
החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים?
כה.
מה אמרו לכם?
כל מיני
.
איזו מוסיקה אתם שומעים?
לרוב רוק.
מה גורם לכם לאושר?
אנשים שאני אוהבת, הופעות, סופ"ש בטבריה.
אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה?
מעבר.
תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר:
מה שכתבתי לפני 2 שאלות.
מה תרצו לעשות שתהיו גדולים?
לא יודעת עדיין.
מתנדבים במשהו?
לא.
למה?
כי אין זמן :)
בעד/נגד: עישון?
[לא משנה לי] סמים?
סקס מתחת לגיל ל-18?
מנסיון?
הכרויות באינטרנט?
דמוקרטיה?
יזיזות?
קשר פתוח?
זה או זה: פלאפון/
שיחה פנים מול פנים?
אייפוד/דיסקמן? עיפרון/
עט?
שירה/ריקוד? סיגריה/
נרגילה?
בריאות/עושר?
24/MTV? עושר/
אושר?
סקס/שוקולד?
מכתב מהלב/ברכה קנויה? התנדבות/
עבודה לכסף? אהבה ללא תנאים/
הצבת גבולות? שאלות סתם: השמיים הם הגבול?
ציור מופשט עושה לכם את זה?
מנהיג או פועל תחת מנהיגות?
גם וגם.
נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה?
תלוי עם מי הויכוח
.
ספורט מועדף?
לא יודעת. לא אוהבת.
מתעסק בספורט כל שהוא?
חדר כושר.
חוסך כסף או מבזבז?
חוסכת כדי לבזבז.
מה תעשה בכסף במידה וחסכת?
מה שאפשר.
חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו?
כה.
חברות היא לנצח?
לא.
סלחן?
רגיש?
תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים:
סבבה נראה לי
.
תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית?
.
ושאלות סטייל יאיר לפיד... מתי הפעם האחרונה שבכית?
לא זוכרת.
מתי הפעם האחרונה שהתנשקת?
לפני חודש ומשו
.
מתי הפעם האחרונה שגרמו לך לצחוק?
אתמול.
מתי הפעם האחרונה שמישהו גרם לך אושר?
השבוע.
מתי הפעם האחרונה שגרמת למישהו אושר?
גם השבוע.

As I Am

New member
אנוכי~ ../images/Emo103.gif

שם: לין. גיל: 19. דפיוצר: http://stage.co.il/Authors/7954. אייסי: 152124068. מסנג'ר: [email protected]. תמונה: קיימת, ותודה על ההתעניינות. תיכון/צבא/יסודי/אחר: אחר. p: מגמה שנלמדה או נלמדת: פסיכולוגיה/סוציולוגיה לשעבר. מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? אני לא. :> לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? הם בכלל לא צריכים לבוא בנפרד, שני אלו. מה אתם אוהבים לעשות: הממ. לישון, לקרוא, להסתובב עם חברים, לצחוק הרבה, לכתוב, ולישון שוב. :> אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? ממש לא. *עצלנית-משהו* כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? ... לא _באמת_ ספרתי אותם. החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן. מה אמרו לכם? כלמיני..? הם גיוונו, וזה. איזו מוסיקה אתם שומעים? רוק ישראלי + נשי + כלמיני דברים לא מוגדרים אחרים? מה גורם לכם לאושר? הרגעים הנכונים. אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? תגובה כימית, אבל כלכך הרבה מעבר לזה. תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: הרגעים הנכונים. מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? אוהו, הפנטזיות. לא נכנס לזה אפילו. מתנדבים במשהו? מנהיגות צעירה של ארגון הנוער הגאה, יה בייבי. למה? כי אני יכולה. בעד/נגד: ארר, אני שונאת את כל שאלות הבעד/נגד האלה, כי בתכלס זה הכל עניין מאוד אינדבידואלי ותלוי-ב, אז אני אוותר על השלב הזה של השאלון, עמכם הסליחה. :x זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? פנים מול פנים, כ-מו-בן. אייפוד/דיסקמן? אייפוד. :> *מפונקת* עיפרון/עט? עפרון. שירה/ריקוד? שירה. סיגריה/נרגילה? סיגריה. אם כי גם הנרגילה - כבודה במקומו מונח. בריאות/עושר? בריאות. 24/MTV? הא, כאילו שיש בכלל מקום לשאלה. 24, אלא מה. עושר/אושר? אושר. די, אני כזאת קיטשית שזה משהו. סקס/שוקולד? סקס. :> [הלך הקיטש.] מכתב מהלב/ברכה קנויה? מהלב~ התנדבות/עבודה לכסף? כסףכסף, נו, צריך להחזיק דירה איכשהו..! [בתכנון, בתכנון.] אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? אני יכולה לאהוב בלי תנאים, אבל להישאר עם הבתאדם - לזה יצטרכו להיות גבולות מסויימים, נו. :x שאלות סתם: השמיים הם הגבול? אין גבולות. ציור מופשט עושה לכם את זה? נה. מנהיג או פועל תחת מנהיגות? אם אני אגיד שאני מנהיגה, זה יהפוך אותי לנרקיסיסטית-משהו, ואם אני אגיד שאני פועלת תחת מנהיגות, זה סתם מעפן, ובכלליות - לא נראה לי שניסיתי להגדיר את הדברים הללו לעצמי מעולם, אז... אני אוותר על התשובה כאן. אני פשוט... לין. כן, זהו. נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? תלוי עד כמה הנושא קרוב ללבי, וכמה הבנאדם שאיתו אני מתווכחת חשוב, אם הוא חשוב בכלל. וגם עד כמה אני בטוחה בטיעון שלי. כוסעמק, הכל כלכך תלוי בהכל בימים אלו. >_> ספורט מועדף? שחייה. מתעסק בספורט כל שהוא? לא. :> פדלאה, כבר אמרנו? חוסך כסף או מבזבז? באמצע. מה תעשה בכסף במידה וחסכת? כרגע? חוסכת לדירה + קורס ברמנים. יש לי פנטזיות, כן. חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? יש כמה, אפילו. אבל הן משתנות תמיד. בכללי אנשים זה עסק מאוד זמני. חברות היא לנצח? לא. סלחן? כן. רגיש? כן. תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: חי, קיים ונמצא? תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? לא עשיתי, סביר להניח שגם לא אעשה, אבל הייתי רוצה להיות שוטרת כחולה. ושאלות סטייל יאיר לפיד... מתי הפעם האחרונה שבכית? אתמול. מתי הפעם האחרונה שהתנשקת? לפני... המ, שבועיים ככה, נראה לי? מתי הפעם האחרונה שגרמו לך לצחוק? היום, מתישהו, תל-אביב עם סיון. P: מתי הפעם האחרונה שמישהו גרם לך אושר? כנ"ל. מתי הפעם האחרונה שגרמת למישהו אושר? לאיודעת. >>

אז, כן.

שם: ענבר. גיל:16.9 בלוג/דפיוצר: --- אייסי: --- מסנג'ר: --- תמונה: --- תיכון/צבא/יסודי/אחר: תיכון. מגמה שנלמדה או נלמדת: תקשורת. מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? חוץ ממתמטיקה,דיי מיותר. לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה?נוּצ. מה אתם אוהבים לעשות: לסוע. להופעות, בעיקר. אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם?יש כזה?
כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם?
החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים?
מה אמרו לכם?אם תמשיכי לאכול מלח תישארי שמנה.
איזו מוסיקה אתם שומעים?מה שבא ליד. מה גורם לכם לאושר?שאלה יפה. אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה?
תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: ברגע שאתגבר על העבר, אסתדר עם ההווה, ואתן לעתיד מקום טוב יותר. [רק עכשיו אני מעכלת שעניתי על השאלון הזה
]
מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? להתבטל. מתנדבים במשהו?
למה? בעד/נגד: עישון? סמים? סקס מתחת לגיל ל-18? מנסיון? הכרויות באינטרנט? דמוקרטיה? יזיזות? קשר פתוח? זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? פנים אל פנים. אבל פלאפון להעביר ת'שעמום ככה מדי פעם. אייפוד/דיסקמן?אייפוד. הארנק לא מאפשר זאת.. ;[ עיפרון/עט?עט. שירה/ריקוד?שירה. סיגריה/נרגילה?סיגריה. בריאות/עושר?גם וגם
24/MTV? 24. עושר/אושר?אושר. סקס/שוקולד?שוקולד
מכתב מהלב/ברכה קנויה?מכתב מהלב. התנדבות/עבודה לכסף?המ, יותר כיף עבודה לכסף
אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות?ללא תנאים. שאלות סתם: השמיים הם הגבול?איף
ציור מופשט עושה לכם את זה?דֶיי. מנהיג או פועל תחת מנהיגות?תלוי כמה שתלטנות כרוכה בזה. נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה?תלוי בויכוח, ועד כמה הוא חשוב לי. ספורט מועדף?כדורגל. מתעסק בספורט כל שהוא?
חוסך כסף או מבזבז?מבזבזת בד"כ. מה תעשה בכסף במידה וחסכת?אחסוך עוד, לאוטו/טיסה/דירה. חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו?
חברות היא לנצח?
סלחן?כן ולפעמים זה מעצבן. רגיש?
תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים:אל תעופו עליי. תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית?נח"לוואית. ושאלות סטייל יאיר לפיד... מתי הפעם האחרונה שבכית?לפני יומיים. מתי הפעם האחרונה שהתנשקת?או-וואה, כמה חודשים .. מתי הפעם האחרונה שגרמו לך לצחוק?אתמול נראה לי. מתי הפעם האחרונה שמישהו גרם לך אושר?לפני שבועיים העלו לי חיוך אמיתי. מתי הפעם האחרונה שגרמת למישהו אושר?

וכוכב על התקרה. |כוכב|

שם: עומרי גיל: 17.3. בלוג/דפיוצר:
אייסי: 246568393 מסנג'ר: [email protected] תמונה: בסוף
.
תיכון/צבא/יסודי/אחר: אחר
.
מגמה שנלמדה או נלמדת: בגרויות רגילות
.
מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? מדכא ביותר. לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? לחיות
מה אתם אוהבים לעשות: הופעות, חברים ושטויות
.
אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? לפעמים
.
כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? כשהיה צריך החמיאו. החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כאלו שמנסים לעודד. מה אמרו לכם? שטויות. איזו מוסיקה אתם שומעים? מה שבא ברוך הבא
.
מה גורם לכם לאושר? אהבה. אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? ששש... תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: לדעת שמגיע לך להיות אחד כזה. מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? לעשות כסף מדברים שאני אוהב לעשות, יש כל מיני.. מתנדבים במשהו? בלעזור לעצמי
.
למה? כי זה חשוב
.
בעד/נגד: עישון? לא כ'פת לי. סמים? לא, חוץ מטישלרים שזה לא סמים! סקס מתחת לגיל ל-18? הכי כן שיש
מנסיון? חחח מה פתאום
.
הכרויות באינטרנט? כן. דמוקרטיה? כן. יזיזות? עם פרופרציות. קשר פתוח? זאת יזיזות עם שם אחר. זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? תלוי בסיטואציה. אייפוד/דיסקמן? מממ...דיסקמן. עיפרון/עט? עט. שירה/ריקוד? שירה. סיגריה/נרגילה? סיגריה. בריאות/עושר? בריאות 24/MTV? איפה שיש שיר טוב
.
עושר/אושר? אושר. סקס/שוקולד? סקס מכתב מהלב/ברכה קנויה? מכתב מהלב. התנדבות/עבודה לכסף? שניהם אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? הכל צריך לקחת בפרופרציה. שאלות סתם: השמיים הם הגבול? כן. ציור מופשט עושה לכם את זה? לא ממש
.
מנהיג או פועל תחת מנהיגות? מנהיג
.
נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? תלוי.. ספורט מועדף? אריאן
.
מתעסק בספורט כל שהוא? כן. חוסך כסף או מבזבז? גם וגם
.
מה תעשה בכסף במידה וחסכת? שאלה טובה.. חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? לתקופות
.
חברות היא לנצח? יש ויש, אה? סלחן? כן. רגיש? כן. תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: אחלה בחלה דחלה. תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? שירות לאומי. ושאלות סטייל יאיר לפיד... מתי הפעם האחרונה שבכית? דמעות... ביום שבת. מתי הפעם האחרונה שהתנשקת? מממ לפני שבוע וחצי ככה. מתי הפעם האחרונה שגרמו לך לצחוק? אתמול. מתי הפעם האחרונה שמישהו גרם לך אושר? מממ...סופ"ש. מישהי מיוחדת. מתי הפעם האחרונה שגרמת למישהו אושר? לא זוכר.

איזה יופי..

שם:לי גיל:אני לא מאמינה שאני מגיעה לזה עוד שניה אבל 18 בלוג/דפיוצר: אייסי: מסנג'ר: תמונה: תיכון/צבא/יסודי/אחר:באמצע מגמה שנלמדה או נלמדת:אומנות וביולגיה מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית?לא חושבת לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה?חברים מה אתם אוהבים לעשות:כלום אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם?מאוד אין לכם מושג כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם?1849 החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים?יצא מה אמרו לכם? איזו מוסיקה אתם שומעים?רוק ישראלי מה גורם לכם לאושר?זאת שאלה טובה.. אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה?מעבר תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר:קשה מידי מה תרצו לעשות שתהיו גדולים?לא נגיע לשם מתנדבים במשהו?לא למה?כי אני זונה אגואיסטית בעד/נגד: עישון?נפלא סמים?נהדר סקס מתחת לגיל ל-18?למה לא? מנסיון?לא הכרויות באינטרנט?כל אחד והדרכים שלו דמוקרטיה?לפנים יזיזות?אחלה קשר פתוח?כל אחד והשיטות שלו זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים?פנים מול פנים אייפוד/דיסקמן?אף אחד מהם עיפרון/עט?עט שירה/ריקוד?שירה סיגריה/נרגילה?סיגריה בריאות/עושר?בריאות 24/MTV?24 עושר/אושר?אושר סקס/שוקולד?סקס מכתב מהלב/ברכה קנויה?מכתב התנדבות/עבודה לכסף?כסף, כמה שזה עצוב אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות?אי אשפר לענות בלי להתפרשן שאלות סתם: השמיים הם הגבול?לא ציור מופשט עושה לכם את זה?בהחלט מנהיג או פועל תחת מנהיגות?מה זאת השאלה הזאת? נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה?בדרך כלל יורדת להילוך ראשון,אבל אם הנושא חשוב.. ספורט מועדף?סקס מתעסק בספורט כל שהוא?זסקס חחחחחחחחחחחחח חוסך כסף או מבזבז?חוסך מה תעשה בכסף במידה וחסכת?שאלה טובה... חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו?יש חברות היא לנצח?תלוי סלחן?כן רגיש?יותר מידי תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים:מצב חברתי בזבל תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית?לא רוצה צבא ושאלות סטייל יאיר לפיד... מתי הפעם האחרונה שבכית?היום מתי הפעם האחרונה שהתנשקת?שבועיים מתי הפעם האחרונה שגרמו לך לצחוק?נראה לי שמתישהו היום מתי הפעם האחרונה שמישהו גרם לך אושר?שאלה טובה מתי הפעם האחרונה שגרמת למישהו אושר?שאלה מעולה

למעלה