ערב טוב לכולם וברוכה הבאה ניחוח
אני רוצה לברך אותך שזכית להצטרף אלינו ולהכיר את מירב היקרה מכל ,אישה מדהימה ,אני רוצה להציג את עצמי ,שירן בת 27 גרושה 6 שנים אמא ל-4 ילדים צדיקים שהגדול עוד מעט בן 10 (וואי וואי אני לא מאמינה ) ,אני פונדקאית ותיקה בתהליך ,ואת מירב אני מכירה 3 שנים לשמחתי ,מירב אני שרופה עלייך,אז ניחוח אני בהריון בשבוע 40 כבר ,התאריך האחרון שלי מחר ומקווה שהלידה קרובה בכמה שעות ממני כי אני מאוד רוצה ללדת כבר,אני סובלת צירים כבר כמה ימים ,יום שישי וגם שבת כבר הייתי בטוחה שאני נוסעת לבית חולים אבל כנראה שטוב לה בפנים ,אז תתפללו בשבילי שזה יבוא ומהררררררר . לגבי השאלות שלך אני בטוחה שזה תלוי במה שאת מרגישה וחושבת על התהליך ומה שאת תשדרי ,חשוב שתרגישי בטחון ושתהיי שלמה עם מה שאת עושה וזה מה שתשדרי כלפי הסובבים אותך ,אני כמו שאמרתי ותיקה בתהליך ויצא לי המון להתמודד עם כל מיני תגובות ,רובם מגיבים חיובי היום ויש מודעות ,ומי שלא זה אנשים עם בורות שלא מכירים בכלל את הפרוצידורה וחושבים שהביצית חלילה שלנו שזה נחשב ילד שלנו לכל דבר אבל אחרי שאני מסבירה את התהליך ומשדרת בהסבר שלי ביטחון וגאווה כולם מברכים אותי בסוף , וגם אם לא זה בסדר כי לא כולם חייבים לחשוב אותו הדבר ,אבל אני שלמה עם עצמי אז לא ממש מעניין אותי מה חושבים ,הרי מה שלא נעשה תמיד ידברו ,לפחות אני עושה מצווה שאני מרגישה הכי טוב איתה וגם מקבלת שכר שיעזור לי ולילדים שלי לעלות ברמת חיים (מה שאף אחד אחר לא יעשה בשבילך) . ולגבי המשפחה שלך ,חשוב שתסבירי להם את הנושא לעומק ושיבינו שאת הולכת לעשות דבר טוב לזוג אחר וגם לעצמך . אני מאמינה שמי שאוהב אותך יתמוך בך כי הרי את עושה דבר חיובי . לגבי העבודה שלך ,שיהיה בהצלחה קודם כל ,ויש פה בנות שיותר מבינות מבחינת החוק לגבי עבודה כי לי לא היה את הבעיה הזאת אבל שוב אל תחשבני לאף אחד אני הגעתי למסקנה שכל מי שאומרת למשל שהיא לא הייתה עושה דבר כזה (יפי נפש כאלה) זה בעצם בגלל שהם לא יכולות ולא עומדות בקריטריונים והכל מקנאה . היום אני לקראת לידה ואני מתפללת לאלוהים שיזכה אותי לעשות את המצווה הזאת שוב אמן!!! אין שום שלב שהייתי מוותרת עליו וחלילה לא מתחרטת . אז שיהיה לך בהצלחה ותעשי רק מה שטוב לך ולילדים שלך כי אף אחד אחר לא יעשה במקומך .