שלום

../images/Emo20.gif../images/Emo39.gif../images/Emo141.gifשלום ../images/Emo9.gif

היי, אני גרושה שנתיים, בת 30, אמא לשני ילדים (6,5). אישה רגישה,חזקה, בריאה, מלאת חום, אהבה ויכולת נתינה גדולה. מעוניינת לקבל אינפומציה ומידע בנוגע להליך הפונדקאות. מהם הקריטריונים עפ"י בוחרים אם פונדקאית. הורים פוטנציאלים. משך ההליך והפרוצדורה הכרוכה. רווח והפסד- על כל המשתמע מכך...החל ביתרונות ועד לחסרונות. אשמח לתגובות
תודה

מירבי*

New member
ברוכה הבאה לפורום../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

הנתונים הראשונים שציינת הם בעצם חלק מהקריטריונים, את אם חד הורית, בריאה ובגיל הנכון. מעבר לכך צריך לעבור בדיקת דם, להציג מסמכים שונים ולהיפגש עם פסיכולוג שיבחן את מידת התאמתך לתהליך. קראי קצת בדפי הפורום, נשמח לענות על כל שאלה. יום נפלא ובהצלחה

ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

המחיר הכספי עבור התהליך הוא משהו בסביבות 25.000$. אני יכולה לומר לך שאני לא רואה הפסד או חיסרון רק יתרון ורווח הכל תלוי בך ובזוג שיהיה לך. אני בשבוע 21 להריון מאושרת על הזכות שניתנה לי. והאמת שהקטע הכספי מאוד יתגמד. יש לי זוג מדהים שאני מאוד אוהבת משפחה תומכת וילדים שגם הם תומכים ועוזרים. יותר קל לי לספר לך על יתרונות מאשר חסרונות. תחושת הנתינה היא ענקית היכולת להפוך זוג למאושרים עושה אותי מאושרת. אני כל כך גאה במה שאני עושה. אשמח לעזור לך בכל שאלה

טוב...אעדכן אתכם קצת...

דיברתי עם מירבי המקסימה...בסבלנות ענתה על שאלותיי, הפגיה מעט מחששותיי. <הבטחנו שניפגש>
שאלתי שאלות, התעניינתי מעט, אכן אני עד כה נמצאת מתאימה ועונה על הקרטיריונים. יכולה לשתף...שכבר בכמה מילים, צפו ועלו בי צמרמורות של התרגשות לנוכח הידיעה כי אוכל לגרום לזוג כזה לחייך כל החיים, לגרום להם אושר כזה שבהחלט, רק המחשבה ריגשה אותי. אז קיבלתי מידע על הקרטריונים, על היתרונות, על ההתמודדות והליווי, על היכולת להתערב בבחירת הזוג(מה שרווח לי). די חששתי שאם אחליט ללכת בדרך הזו, "אפול" חלילה על זוג קשה (שמטבע הדברים ,עובר בעצמו תהליך קשה) וזה בהחלט מובן, אבל אני כשלעצמי , חשוב לי יותר מכל לא להינזק, להרגיש רכוש ובטח שלא לאמלל את ילדיי. כרגע עומדות בפניי 2 דילמות שהועלו בשיחה עם מירב, עליהם אצטרך אולי חיזוקים ...בטרם קובעת פגישה. 1. הועלה עניין ההתמודדות מול המשפחה הקרובה. הייתי רוצה לשמוע, להיוועץ כיצד מספרים?, מתי? ואיך מתמודדים עם תגובות קיצוניות שמטבע הדברים מגיעות לנוכח אי הבנה מעמיקה של הנושא. (ברור שכל מקרה לגופו, אבל, עדיין אוכל לגבש איזו עמדה) כמובן התמודדות עם הסביבה כולה. 2. בנוגע לעבודה, כרגע אני מתחילה(ממש מחר) עבודה חדשה
אני יודעת שעפ"י חוק, מותר לי לשמור בסוד עד לחודש חמישי ואז המעביד לא יכול לפטר אותי. אצלי...מהיכרות שלי עם עצמי, מיד מרגישים, היו לי לא מעט תופעות לוואי, עולה די מהר במשקל. מה עושים במקרה שהמעביד מרגיש ומפטר אותי...הרי צריך וותק מינימלי על מנת שלא יוכל לפטר? האם שמירת הריון לאם פונדקאית קבילה עפ"י החוק? <לא שהיה לי עבר כזה...אבל מי יודע?> אין לי מושג לגבי חוקי הפורום בנוגע לשאלות שהצגתי, אם חרגתי מהמקובל, אנא מרב, מיחקי הודעתי. ואם לא, אשמח לתגובות ולדיון בעניין. תודה מראש,
ניחוח פריחה

need1

New member
היי ניחוח

כמה תשובות: לגבי המשפחה וחברים , רק את מכירה אותם וצריך להתאים לכל אחד את ה"גירסא" כי מה שתספרי לחברה קרובה זה לא בהכרח מתאים למה שתספרי לילדייך. מניסיוני ומנסיון הפונדקאית שלנו הכי פשוט זה לספר את האמת בצורה בטוחה,ואז יותר קל להתמודד. זה לא תמיד קל, יש ה-מ-ו-ן דעות קדומות אבל עוד לא ניתקלתי באדם הגיוני שלא פירגן לתהליך. לגבי העבודה,אז ככה לא מיד מתחילים בתהליך של הטיפולים, קודם לו שלב הכנת "התיק " לוועדה שלוקח מספר חודשים ורק אחריו מתחילים את הטיפול, כך שגם אם את מריחה פריחה ומיד בהריון יש לך לדעתי די זמן להוכיח את עצמך כדי שמעסיק נורמאלי לא ימהר להחליף אותך (זה לא פחות קשה למצא עובד מסור ממקום עבודה) בכל אופן שיהיה בהצלחה!

שירן 27

New member
ערב טוב לכולם וברוכה הבאה ניחוח

אני רוצה לברך אותך שזכית להצטרף אלינו ולהכיר את מירב היקרה מכל ,אישה מדהימה ,אני רוצה להציג את עצמי ,שירן בת 27 גרושה 6 שנים אמא ל-4 ילדים צדיקים שהגדול עוד מעט בן 10 (וואי וואי אני לא מאמינה ) ,אני פונדקאית ותיקה בתהליך ,ואת מירב אני מכירה 3 שנים לשמחתי ,מירב אני שרופה עלייך,אז ניחוח אני בהריון בשבוע 40 כבר ,התאריך האחרון שלי מחר ומקווה שהלידה קרובה בכמה שעות ממני כי אני מאוד רוצה ללדת כבר,אני סובלת צירים כבר כמה ימים ,יום שישי וגם שבת כבר הייתי בטוחה שאני נוסעת לבית חולים אבל כנראה שטוב לה בפנים ,אז תתפללו בשבילי שזה יבוא ומהררררררר . לגבי השאלות שלך אני בטוחה שזה תלוי במה שאת מרגישה וחושבת על התהליך ומה שאת תשדרי ,חשוב שתרגישי בטחון ושתהיי שלמה עם מה שאת עושה וזה מה שתשדרי כלפי הסובבים אותך ,אני כמו שאמרתי ותיקה בתהליך ויצא לי המון להתמודד עם כל מיני תגובות ,רובם מגיבים חיובי היום ויש מודעות ,ומי שלא זה אנשים עם בורות שלא מכירים בכלל את הפרוצידורה וחושבים שהביצית חלילה שלנו שזה נחשב ילד שלנו לכל דבר אבל אחרי שאני מסבירה את התהליך ומשדרת בהסבר שלי ביטחון וגאווה כולם מברכים אותי בסוף , וגם אם לא זה בסדר כי לא כולם חייבים לחשוב אותו הדבר ,אבל אני שלמה עם עצמי אז לא ממש מעניין אותי מה חושבים ,הרי מה שלא נעשה תמיד ידברו ,לפחות אני עושה מצווה שאני מרגישה הכי טוב איתה וגם מקבלת שכר שיעזור לי ולילדים שלי לעלות ברמת חיים (מה שאף אחד אחר לא יעשה בשבילך) . ולגבי המשפחה שלך ,חשוב שתסבירי להם את הנושא לעומק ושיבינו שאת הולכת לעשות דבר טוב לזוג אחר וגם לעצמך . אני מאמינה שמי שאוהב אותך יתמוך בך כי הרי את עושה דבר חיובי . לגבי העבודה שלך ,שיהיה בהצלחה קודם כל ,ויש פה בנות שיותר מבינות מבחינת החוק לגבי עבודה כי לי לא היה את הבעיה הזאת אבל שוב אל תחשבני לאף אחד אני הגעתי למסקנה שכל מי שאומרת למשל שהיא לא הייתה עושה דבר כזה (יפי נפש כאלה) זה בעצם בגלל שהם לא יכולות ולא עומדות בקריטריונים והכל מקנאה . היום אני לקראת לידה ואני מתפללת לאלוהים שיזכה אותי לעשות את המצווה הזאת שוב אמן!!! אין שום שלב שהייתי מוותרת עליו וחלילה לא מתחרטת . אז שיהיה לך בהצלחה ותעשי רק מה שטוב לך ולילדים שלך כי אף אחד אחר לא יעשה במקומך .

מירבי*

New member
שירן יקרה שלי../images/Emo24.gif

תודה על המילים החמות
אני מקווה שהצירים שאת סובלת עכשיו יביאו אותך ללידה מוכנה והלידה תעבור בשלום ובמהירות, סומכת עליך יקירה ובטוחה שתעברי את זה כמו גדולה, מבטיחה להחזיק לך את היד עד הסוף. מצפה לעדכון בוקר לילה טוב ונשיקות

מירבי*

New member
ניחוח פריחה יקרה../images/Emo140.gif

ראשית, השאלות שלך נפלאות ובהחלט מקובל להתייעץ בנושאים כאלה כאן. אתחיל מהשאלה השניה שלך- אם פונדקאית זכאית לכל הזכויות של אישה בהריון כולל איסור פיטרים במהלך ההריון, עד כמה שידוע לי את לא חייבת לצבור ותק לפני, לא מפטרים אישה בהריון בשום מקרה. אני מאחלת לך בהצלחה בעבודה החדשה- אל תהיי מודאגת, תהליך הפונדקאות אמור להשתלב בחייך ולא לעצור אותם ואני בטוחה שתוכיחי את עצמך כעובדת יעילה ומסורה לפני הכניסה להריון. לגבי נושא החשיפה בפני המשפחה והסביבה- עצתי לך, ספרי בשלב הזה לאלה שהכי קרובים אליך ושדעתם חשובה בעינייך, קשת התגובות שתקבלי תהיה רחבה, החל בתמיכה מוחלטת ועד הסתייגות, הכל נורמלי ומקובל, כל אדם חושב אחרת וכפי ששירן כתבה לא מוכרחים לחשוב אותו דבר. בהצלחה יקירה

יסףשולי

New member
מחפשים אם פונדקאית

אנחנו זוג צעיר שמחפשים אם פונדקאית, אם את מעוניינת נשמח שתיצרי איתנו קשר 0503080404 0503080403

למעלה