או על חנות מוצרי חשמל זולה וטובה באזור פ"ת והסביבה. צריכים לקנות תנור צר (50 סמ' רוחב ועומק). למרות שזו לא קניית חיי, אם כבר מוציאים את הארנק, מעדיפה להוציא כמה שפחות ושזה ישתלם.
סליחה אם לא שרשרתי. לא ראיתי איפה. יש פה משהו שעובד בבנק?יש לי ציק למוטב בלבד על שמיץ אני יודעת שפעם היה אפשר לגשת לסניף הספציפי של הבנק ולפרוע את זה במזומן.עדיין אפשר? קצת לחוץ לי הכסף. תודה
אני לא מאמין ששואב אבק צריך לעלות כמו אוטו משומש, ולכן קניתי את הגולדליין הזה בחנות בבני ברק http://zap.co.il/model.aspx?modelid=20521 הוא חזק בצורה שלא תיאמן ושואב פשוט הכל, ויש לנו כלבה שמשירה הרבה שיער ושטיח גדול בסלון. החסרונות הם שהוא די רועש, וגם די גדול פיזית בלי אפשרות לקיפול.
אם את לא צריכה טורבו בתנור,אז אל תקחי כזה שיש בו טורבו. יכולה להגיד לך שאת התנור המשולב שלי שקניתי לפני כעשור העברתי לאחותי והיא משתמשת בו כבר קרוב ל4 שנים ומאד מרוצה. תאמיני לי שאני אפילו לא יודעת של איזה חברה הוא.
אני קניתי תנור וגז משולב, של סאוטר בכמעט 7,000 ש"ח ובדעבד לא הייתי מוציאה יותר מ-2,500 ש"ח על זה , הכל אותו דבר. לא שווה את הסכום. אבל אני סולחת לעצמי זה היה בגלל טמטמת הריון מתקדמת ביותר...
ואני מאוד מרוצה. כשחיפשנו, בעלי עצר באיזה חנות ממש קטנה (יותר מחסן מתנור) והמוכר אמר לנו שככה הוא עובד: מביאים לו דגם של המוצר שרוצים, והוא משיג לנו את זה בהכי זול בארץ. לי לא היה כוח לעבור התהליך הזה אבל שווה לנסות. החנות נמצאת על ז'בוטינסקי (אחרי קרית האריה - מול "פורשה")