symptoms

New member
איפה כולם? ../images/Emo3.gif

לא, אבל באמת איפה כולם?? פעם היינו די הרבה (אף פעם לא היינו ממש הרבה), אבל לאחרונה יש כאן הרגשה שאף אחד לא נמצא פה ודווקא עכשיו לקראת האלבום החדש של אלאניס רעות

אני כרגע חזרתי מטיול שנתי@@@

ודווקא ראיתי שיש הודעות חדשות!!!! וכמו שיוסי אמר עכשיו זה תקופה של בגרויות (לי זה אוטוטו מתחיל)

Rוית

New member
ברוך השב ../images/Emo70.gif

ואכן... בגרויות...
יש לי מחר בגרות בכלכלה, ואחרי זה רק מתכונות ובגרויות ושיעורי השלמה.. (אממ כמו שהיה עד עכשיו
) אבל כמו שאתם רואים, אני לא אוותר על להכנס לפורום פעם ביום אפילו אם זה לכמה דקות..

Rוית

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo32.gif../images/Emo20.gif../images/Emo32.gif../images/Emo20.gif../images/Emo32.gif../images/Emo20.gif

symptoms

New member
אנשים יש תמונות ../images/Emo3.gif

עוד לא סרקתי (זה כנראה יגיע מחר) אבל התמונות מפותחות (5 תמונות 1 יצאה לא משהו אז לא רואים הרבה)... אז בקרוב תוכלו לראות תמונות מהמפגש השני (אם כולם מוכנים שנשים כאן תמונות שלהם) ורוית - החתימה שלך היא ספוילר
רעות

Rוית

New member
ספוילר?! ../images/Emo12.gif

חחחחחחחחח ממש לא אמור להיות ככה.. ניסיתי להזכר בציטוט מעונה 3 (נראה לי) ככה ויכול להיות לא רשמתי אותו נכון וזה יצא ספויילר
אני התכוונתי על הציטוט שאני מממממש לא זוכרת באיזה פרק הוא היה ("אן"? אולי פרק אחרי? אולי בכלל מעונה לפני? אממ לא טובה בזה
) שבאפי הצילה איזה טיינאג'ר מחוץ לברונז. היא שיפדה איזה ערפד והוא אמר לה כולו מגמגם איך זה יכול להיות שהיא עשתה את זה כי היא רק ילדה, אז היא אמרה שזה מה שהיא כל הזמן אומרת.. אולי את זוכרת את הציטוט יותר טוב? איזה ספויילר חשבת שזה?
בכל מקרה, בקשר לתמונות-וויפייייי! כי לי אישית יש לשרוף עוד איזה חצי פילים

symptoms

New member
זה לא שחשבתי שזה ../images/Emo3.gif

זה באמת ספוילר, כי מה שאת מתארת קרה בדיוק כמו שתיארת רק מה? זה לא היה בעונה שלוש אלה בפרק האחרון של עונה 5 (שעוד לא שודר בביפ) ומכאן - ספוילר. ובקשר לתמונות,גם לי היה חצי פילם לשרוף (מזל שהוא החליט להיתקע ונאלצתי להוציא אותו באמצע
) רעות

Rוית

New member
אבל..אבל..

אני זוכרת את זה כאילו זה מעונות ישנות יותר :-* חחח אבל הפרק האחרון הוא עוד שבוע, שבועיים ככה, נראה אם זה באמת זה

symptoms

New member
../images/Emo123.gifאת לא מאמינה לי?../images/Emo3.gif

תסתכלי כאן או אם אין לך כוח: KID: H-how'd you do that? Angle on Buffy's back as she walks toward the door. She doesn't turn or stop as she replies. BUFFY: It's what I do. KID: But you're ... you're just a girl. Buffy pauses in the doorway. BUFFY: That's what *I* keep saying. She walks through the door. זה ממש בהתחלה רעות

Rוית

New member
גדול../images/Emo70.gif

חחחח כנראה שרואים את זה סה"כ פעם אחת בסטאר שוכחים...
, עכשיו החתימה שלי תהייה כתובה נכון

../images/Emo41.gifפורומים חדשים בתפוז אנשים../images/Emo41.gif

לחזור אחורה בזמן בפורום מופע שנות השבעים
גם לשנות השישים יש מה לתת, פורום ללהקת החיפושיות
עוד זמרת מיוחדת בתפוז אנשים, פורום אנסטסיה
ז'אנר הפאוור מטאל מקבל במה בפורום סונטה ארקטיקה
גם לשחקנים יש מקום, פורום אדוארד נורטון _ _ _ _ _ _ _ _
פינה חדשה להידברות ופיוס - פורום דתיים וחילונים גלישה נעימה! גלישה נעימה

למעלה