שבת שלום..

מיתרוש12

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo32.gif שבת שלום..

אז שבת היום וכולנו(לפחות חלקנו)יושבים בבית ומשתעממים הרי אפ'חד לא רוצה להציף את הפורום אבלל די משעמם פה בשישי שבת.. אז חשבתי שאולי נפתח כל שישי שרשור שישי שבת ואז נוכל לדבר על הכל..בלי להציף את הפורום בהודעות לא קשורות לשירשורים..
סליחה שפתחתי שירשור חדש.. אז אם אהבתם ת'רעיון אתם מוזמנים לדבר..חחח
אזז דברו איתי.. שבת שלום..

פושיק

New member
באמת קצת משעמם. אז מה חדש מיתר ?

ותגידי את באמת בת 12 ? או שהיית בת 12 כשפתחת את הניק הזה ?

יש כבר שרשור ../images/Emo32.gif חבל.... ושתהיה

גם לך שבת שלום וסוף שבוע רגוע ונעים לכולם

מיתרוש12

New member
רק רציתי שיהיה שרשור לדבר כי די מעש

משמעמם פה בשישי שבת..אם כבר יש אז תמחקו..וסליחה..לא ראיתי

פושיק

New member
אפשר להמשיך את השרשור הזה. לא יקרה

כלום אם יהיו 2 שרשורים. סהר מה את עושה עכשיו ? יש לך ולמיתר תוכניות להערב (חוץ מלא ללכת למועדונים שדניאל מופיע בהם) ?

לוטם אני!?

אם כן אז אני די הרבה שם אבל לא מגיבה הרבה אני יותר פעילה בפורום הרישמי של הגיימבויז

אני לא הולכת ו... כן יש תכנונים- כנ

סי חחחח אמ... סתם ללכת לאכול ארוחת ערב אצל מישהו מהמשפחה סבבה יהיה כיף ו... זהו נראה לי אני יותר מידי על המחשב הזה די אני כבר שבוע ברצף דבוקה למחשב הזה אי אפשר ככה אני התמכרתי וזה ממש מפריע לי בזמן האחרון אבל אני לא יכולה.. טוב אולי אם אצא כל כמה זמן לסיבוב בחוץ אראה טלויזיה וזה נראה לי זה ישפר את ההרגשה

למה דווקא ישראלה? רציתי שרפאל יפול

אהבתי את ישראלה וראית איך מרגול התייבשה? הייתה ממש מאוכזבת

mor93

New member
אני אומרתת אני הייתי העדד שהשמנה שם

תיפולללל כברר היאא מעצבנתתת
... ושמאורר פיניה יעבורר הוא שרר הכיי יפהה שםם... גם ישראלהה אבלל איך נגיד לך את זהה....החיצוניות קובעת הרבה בפירסוםם... היופי... והיא שרהה גם טובב אבלל מה לעשותת... ומאורר גם לא משהוו... טוב קיצרר ביו'ששש אני עפהה לישוןן לילה טוב

mor93

New member
שבתת שלוםםם לכולםםםם

ומיתררר רעיוןן אחחלההה

mor93

New member
אממ...כנסוו

כלל אחד יספרר מה הוא עושהה בשבתת.... אזז עוד דודיםם שליי הגיעוו לסבתאא שליי ואין הרבה מקוםם שםםם אזז חלק יושניםם על השפותתת..=]]...חחחחח...קרן הרגהה אותיי מצחוקקקקק התחלנו להתחלק בין הבתייםםם.... טוב ועכשיו העתקתי איזה ציור מה זהה חמודד וצבעתי אותו... וזה מה שאניי...אתם כבר יודעיםם שאסורר לי לומר אזז..אנייי ב-ששקט... ששש... אני רואה כוכב נולדד במחשבב...לדעתייי מאורר שר הכי יפהה...=>> אבלל הוא לא משהוו ביופי... מי שבא לו להצביע כמוני שלחו את הסיפרה 5 ל- 2020.... ומרגולל =]]]] קרועהה לאלהההה מה זהה זההה היא והיציאותת שלההה ברבורים שמה ברבוריםם ברווזים לכוו תבינווו אותההה...!?!?!!???? אני יחזורר מאוחרר כי אני יוצאתת היוםםם עם כל הח'ברההה מהמושביםםם... יאללה אני הייתי... ביו'שששש ושבתת שלוםם וכולםםם :-* מואאההה.... [= שלכם =] [= =] [= מור =]

mor93

New member
תהנייי..שםם מעלףף אמרתי לך כבר?!???

טובב אזז שוב אני יגידד לךך יש לךך שםם מושלםםם

כן מור כנסי וגם את ליאור

אמ ליאור זה שם מהמם [לבת אבל] חח סתם מור גם לבן זה שם יפה זה היה סתם בצחוק אמ.. מסרי לאח שלך ליאור ד"ש
מפורום דניאל שאנחנו כל כך אוהבים אותו חבל על הזמן חח סתם מסרי לו שמשעמם לי ושגם אני רוצה להיות מנהלת הצאט איך הוא הצליח להיות מנהל של הצאט שלנו אין לי מושג

mor93

New member
איך הוא מנהלל שלכםם בצאט?

מהה???? רציניי שי אני ימסור לו ד"ש ושמשעמם לךך אממ...אני מכירה 7 מורר ...וחלק בנים חלק בנותת לדעתי זה יותר לבנות לא חשובב אזז אני נכנסתת לצאטט

למעלה