../images/Emo20.gif../images/Emo25.gif

סוף כל סוף יום שבת. אפשר לנשום אוויר צח, עם כוס קפה ביד, ללבוש משהו פשוט עם איזה קאפוצ'ון שמחמם, לשבת במרפסת.. ולהסתכל על העולם כפי שהוא באמת. בטבע. להסתכל על העצים, לראות איך הענפים זזים מהרוח... להרגיש רוח קרה ונעימה בפנים ואת החמימות של הנס בגרון.. להירגע קצת. לנשום עמוק. ולדעת, שמחה.. שבוע חדש מתחיל. לפעמיים אני לוקחת שבוע כדף לבן. ביום שבת, יש לי מנהג קטן משלי. כשאני שוכבת במיטה לפני השינה {לפני יום ראשון} אני חושבת על השבוע שעבר, מה השגתי ממנו, על מה יכולתי להתפשר ומה הפסדתי. ומנסה ללמד את עצמי לקח חשוב- חישבו על כך, אם אף פעם לא נשים לב למה שקורה מסביב, למה שקורה אצלנו ואצל אחרים.. איך נדע איפה אנחנו חיים? בברכת שבוע מקסים לכל באי הפורום

m i c h a l i

New member
../images/Emo25.gif

אפשר גם לקחת דף? אצלי לפעמים סוף השבוע מתחבר לו לשבוע שבא אחריו... בלי זמן לנשום,להירגע קצת... במשך השבוע המירוץ הוא סביב השיגרה, ביום שישי סידורים אחרונים של השבוע שחלף ובשבת להשלים את כל הזמן החסר שלי איתה מהשבוע הקודם... ותמיד יש הרגשה שאין מספיק זמן, שלא הספקתי, שאני צריכה עוד כמה שעות בסוף השבוע כדי "לסגור" אותו כמו שצריך... ( מותר להעתיק מהדף שלך? ) שבוע נפלא שיהיה לך ולכולנו שמחה שאת (גם) פה איתי

יופי לך...

שהיה לך זמן להסתכל על העצים, רוח.... אצלי בבית הייתה חגיגה, כלום החליטו השבת אצל אמא.. במוצ"ש במקום לחשוב על השבוע הבא, חשבתי רק על מנוחה.. שבוע מקסים לכן לי הוא כבר מקסים מזה שבועיים < אתן יודעות למה>

למעלה