malci1

New member
אני מודה..מודה..מודה.. למקסימה

תודה מקסימה על ההענות.. ממש רווח לי.. לילה טוב...........

malci1

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif

שאאללוום.. אני טירונית כאן בגילי המופלג (60 + חודש...אוףףף..) אני ממש לא מבינה מה הולך כאן בפורום ואיך מתחילים? מה אני אמורה לכתוב? אנא עזרו לי..........בנתיים לילה טוב....

maxima

New member
מל מחר בבוקר תקבלי תגובות מכולם

נראה שכבר פרשו לישון

HAVA159

New member
malci ומנם מאוחר, אך אומר לך

ברוכה הבאה ולילה טוב. אוהבת חוה.

maxima

New member
malci ברוכה הבאה...

מה שאת צריכה לעשות זה פשוט לכתוב מה שאת רוצה או להגיב לאחרים לילה טוב לך

emmy5

New member
MALCIהתחלת יפה מאוד ,ברוכה הבאה

התחלה תמיד לא קלה ,אבל כאן אנשים נחמדים ואת גם נחמדה מאוד .שיהיה בהצלחה .לילה טוב

אנימו

New member
ברוכה הבאה לבית הזה. מחר בטח

תעלה מנהלת הפורום ותסביר לך את כל החכמה. קלי-קלוטו. בינתיים לילה טוב. שלוח לך פרח לקבלת הפנים...

emmy5

New member
אנימו ,גם אני רוצה פרח ..

מזמן לא ראיתי אותך . מה דעתך על הראיון הזה? אפשר לשתמש משהו כזה ליום שישי חה חה חה ...

אנימו

New member
היי אממי חביבתי, פה ושם ביקרתי

אבל צריך עכשיו,לפעמים, לערוך תחקיר יסודי בשרשור כדי למצוא תגובות. את הרעיון הזה ראיתי באיי מייל. לגבי שימוש בו ביום ששי: אולי נתחיל לתפור פרגודים? לא בטוחה שכולם יסכימו להשתמש בפורמט הזה....ראני אביא ערימה של וילונות.... והנה פרחים בשבילך. מגיע לך זר:

בננותתתתתת
שתי אסלות לא

מספקות אתכן????? במידה וכך, אחת מכן יכולה להביא שרותים ניידים במקום כיבוד... שיהיה לנו במהלך הטיול. שולחת לכם דוגמית.

אנימו

New member
ג'וד, נראה לי שמי שיכנס לדוגמית לא

יצא במשך יום שלם..... כדאי להביא דוגמית רגילה בנוסף. מה חושבת מלכי (שאגב נעלמה...) על הנושא המונומנטלי שהשתרבב לתוך הברכות לכבודה

yaely2

New member
מנהל
ברוך בואך MALCI לפורום חמים ושנון

אנו שמחים לבואך אלינו
משונה העובדה, בניגוד לכל גוף אחר בישראל, כאן מי שנכנס לפורום הופך לחבר. אין וותיק ואין חדש גם מבחינת זכויות. את כותבת כל מה שאת רוצה, לעיתים רחוקות יש כתיבה מעט חורגת מבחינת מיקומה ואז אני אשלח לך מסר אישי להסביר לך. אני ממש בטוחה שנהנה יחד. אני בטוחה שנרווה מהטוב שבך ומקווה מאוד שתהני ממה שאנו כותבים וכל שאר הפרפראות. ממסתכלים בפנים מחייכות
אל העתיד

malci1

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo141.gif../images/Emo142.gif

איזה חברים נחמדים בפורום הזה!! איזה יופי ראיתי רק עכשיו את הברכות להצטרפותי - ממש מחמם את הלב.. נ ה ד ר....... תודה

למעלה