טרויה../images/Emo141.gif
אם אני לא טועה זה הולך ככה: אפרודיטה, הרה ועוד אחת שאלו את פאריס נסיך טרויה- מי האלה היפה מכל? וכל אחת הבטיחה לו מתנה אם יגיד שזאת היא. לבסוף הוא בחר באפרודיטה, והיא נתנה לו תפוח מוזהב, שאם ייתן אותו לאישה היא תתאהב בו מייד. אחר כך יש לי חור בהשכלה ואיכשהו הוא הגיע להלנה מספרטה שהייתה נשואה למלך יוון. הוא חטף אותה ונתן לה את התפוח, היא התאהבה בו מייד והם נסעו חזרה לטרויה. מלך ספרטה התעצבן ושלח אלף אוניות כדי להשיג אותה בחזרה. המלחמה הייתה קשה ונמשכה עשר שנים ובסוף היוונים המציאו את הסוס הטרויאני והרסו את טרויה לאללה. קופידון ופסיכה פסיכה הייתה ממש ממש יפה וקופידון, הבן של אפרודיטה, התאהב בה. הוא בא לבקר אותה כל לילה כדי שהיא לא תראה את הצורה האמיתית שלו כי זה חושך. היא סיפרה לאחיות שלה על המבקר בעל הקול הרך ביותר ששמעה והן רצו להרוס לה אז שכנעו אותה לקחת עששית וסכין ואז לחתוך אותו וכשהוא יהיה חלש להאיר את הפנים שלו ולראות מיהו או משהו כזה. רגע, עזבי. יש לי ספר של מיתולוגיה ומצאתי איך היא נולדה. בזמן מלחמת האלים בטיטנים (שבסופה האלים ניצחו) נפל נתח מהבשר של אבא שמיים אל הים ויצר קצף רב. מהקצף נולדה אפרודיטה, אלת היופי והאהבה. היא הגיעה לחופי קפריסין בתוך קערת צדף ורודה. היא הביאה לעולם שמחה, פריחה וצחוק.