תמונות

maof

New member
אין ספק...

כשרואים את החיוך...את האושר הכן כן תמונה שווה אלף מילים
מעוף

גביע היין - הסיפור הכמעט מלא

היה לי סבא - שמעולם לא הכרתי, קראו לו גוסטב- אבא של אבא. גוסטב היה נשוי לאישה ממנו יש לו ילדה (דודה שלי) - אותה אישה נפטרה וכאשר הגיע סבא לאקוואדור, נישא בשנית לסבתא שלי אלזה, אשר ילדה את אבא שלי ושלוש ילדות נוספות. לפני שנתיים בערך, הגיעה אחות של אבא שלי לבקר בישראל, והביאה איתה מזכרות לאבא שלי מאבא שלו (אבא בן יחיד - יש לו 4 אחיות): מתקן עשוי כסף שבו מכניסים מיני בשמים לברכת ההבדלה, אריזת קטיפה של הטלית של סבא ובתוכו ספר התנך וסידור תפילות שסבא היה מתפלל ומברך בהם, ואת גביע הכסף אשר עשוי בעבודת יד אותו ירש סבא גוסטב מאביו, גביע אשר נוצר בידי אמן בשנת 1870 בגרמניה. ביום 6/10/06, לאחר שיאיר ואני נישאנו, שלח אחי את התמונות שצילם לדודות באקוואדור ובינהם התמונה בה יאיר משקה אותי מהגביע. הדודה מיהרה להתקשר ולנדב מידע שהדהים אותי וכמובן את כולנו: סבא גוסטב, נישא בנישואיו השניים שלו, לסבתא אלזה- סבתא שלי, לפני 70 שנה בדיוק ביום 6 לאוקטובר (יום החתונה של יאיר ושלי) - הרב שקידש אותם, השתמש באותה הגביע שבה השתמש הרב רביץ בחתונה שלנו.

ת י א ה

New member
../images/Emo23.gif

תודה לכל המצולמים המקסימים. תודה לחני ויאירי שאיפשרו לנו לשמוח ולעשות פגישת מחזור של זקני השבט... יש עוד המון תמונות. המעוניינים שאשלח להם במייל ישלחו לי הודעה למייל (לא מסר בתפוז) ואני אשלח להם את התמונות. [email protected] תמונות שלא יהיה להן דורש יושמדו מעצמן תוך שבועיים מהיום. נשיקות לכל מי שפגשתי בחתונה המקסימה הזו. ושוב, לחני וליאירי

d a n i e l s 5

New member
אני מתערבת לך בשרשור....

מה תעשי לי ? אחלה תמונות גברת תיאה ! והנה לכם עוד אחת....הבנות מחכות לזר .

d a n i e l s 5

New member
הילדים :)

מכאן ומכאן ...... הילדים ה-מ-א-מ-מ-י-ם ! (הכל באישור כמובן למי שיש ספקות)

../images/Emo57.gif איזו יופי טפו טפו שמן דגים

מלח מים , מלח מים ...
חבל שלא ידעתי הייתי בא גם לפחות בתמונות ראיתי כמה פרצופים מוכרים שלא ראיתי כבר מעל שנתיים

למעלה