ש * נ * ה _ ט * ו * ב * ה

B.Shokor

New member
../images/Emo20.gif ש * נ * ה _ ט * ו * ב * ה ../images/Emo20.gif

בשמי ובשם כל ערבי ישראלי אנו מאחלים לאחינו, ידידינו, יקירנו, העם היהודי בכל העולם
שנה טובה
, שנה של אושר, עושר, בריאות, ושנת שלום לכולנו.
כולי תקווה שתחזור השנה הבאה והשלום מסתובב בכל בית ישראלי ופלסטיני על אדמת ארץ ישראל וארץ פלסטין בפרט, ובעולם בכלל.
שלא תדע הארץ הזאת עוד צער, ושיעזור לכולנו אלוהיי שבשמיים.
בכבוד רב בדארנה שוקור מנהל פורום דו-קיום

B.Shokor

New member
תעשה לי טובה ותכבד את הפורום

הפורום הזה נקרא דו-קיום, ועליך לדעת באיזה פורום ואיפה אתה כותב.

ארי ש

New member
חוצפה ערבית רגילה..

מה אתה מתרגש ?? מה אתה מצפה מפורום שמנוהל ע"י מחבל ?? אני רוצה לראות אותך שם כאן דגל של כהנא... דרך אגב,כדאי לך לפנות להנהלת הפורום,זאת לא הפעם הראשונה שהוא מנצל את המקום הזה כדי להעביר הודעות אנטי ישראליות.

GIPSY

New member
../images/Emo42.gif ../images/Emo13.gif בוקר טוב לך שוקור אמן ../images/Emo48.gif ../images/Emo48.gif

תודה,וגם לך שתהיה בעיקר שנה טובה מבורכת, מוצלחת ופוריה, שנה מתוקה ובריאה מכל הבחינות ותרתי משמע ובקיצור רוב עושר ש-ל אושר והרמוניה וזה הכי חשוב, כי אז אינשאללה יבוא גם העושר הסטנדרטי ומי ייתן וסוף סוף כולנו נכתב ב-
החיים והחיים הטובים בא-מ-ת ובכך יתממש חזון אחרית הימים; "ותשקוט הארץ 40 שנה" (ואני אף מרשה לעצמי להוסיף; לפחות בתור התחלה 40 שנה) "וגר זאב עם כבש", ובכך סוף סוף תצדיק הארץ הזו את המוניטין שלה כ"ארץ המובטחת" וכ"ארץ זבת חלב ודבש" ונשיג לנו כל אחד את "חלקת אלהים הקטנה" שלו ונוכל לשבת לבטח "איש איש תחת גפנו ותאנתו" "ליקצור את תבואתו"(לשם שינוי...) ולקטוף ולהנות מפרי עמלו.
בכבוד רב

B.Shokor

New member
גיסבי, המון המון תודה לך חברי היקר.

הדברים שלך ממש עודדו אותי בשעות הקשות האלה, תודה לך מכל לבי.

all

New member
זה בדיוק מה שהיה

בלבנון עד 1972. ואז החליטו הפלסטינים (כרגיל) שהם נדפקו, קופחו, נגזלו, נשדדו. והפכו את לבנון לארץ "זוועת חמס ופתח". בקרוב אצלינו.

רותי ב.

New member
2 הערות:

כשאתה מברך, אתה מברך בשמך ולא בשם כל ערבי ישראלי.. ולגבי ארץ פלסטין כבר שוחחנו פה (אם אפשר לקרוא לזה שיחה). מאחלת גם
שנה טובה, עושר, אושר, בריאות טובה, ושנת שלום, לכולנו, ליהודים ולנוצרים ולמוסלמים, לישראלים ולפלסטינים. מי יתן וכל המשאלות לשלום תתגשמנה. ממני, רותי,
אדם פרטי
שלא מייצג אומה שלמה ולא את כל היהודים באשר הם ולא את כל הישראלים באשר הם, ולא את כל הנשים באשר הן. תקפיד על הניסוחים שלך, אדון שוקור.

B.Shokor

New member
הטעות בידך,

כמה אנשים בעולם (ערבים-מוסלמים) שאין ביכולתם לבטא עצמם, אני נבראתי בשבילם, אני נבראתי בשביל לדבר בשמי ובשם האנשים המסקנים האלה שרוצים להתקיים. תחשובי על זה לפני שתגיבי שוב.

רותי ב.

New member
לא, אתה לא נבראת בשבילם,

ובפעם הבאה שתתנצל או להבדיל תברך, בבקשה אל תכתוב שזה גם בשם כל המוסלמים או כל ערביי ישראל, או כל הפלסטינאים וכו´. פשוט כתוב את הדברים בשמך. וכל אלו שאתה כביכול מדבר בשמם, יודעים יופי להתבטא, ויש להם בערך גם את אותם האמצעים שלך יש. אז בבקשה לדייק. וזה בדיוק כמו שכשאני או כל אחד אחר פה או בכל פורום אחר לא כותב דברים בשם עם שלם, או כל בני דתם, או מין שלם, או אומה שלמה. אף אחד לא שם אותך לדבר בשמם.

all

New member
ומי מינה אותך לדובר שלהם?

אלוהים? הנביא מוחמד? אביך המיליונר? או שאתה בעצמך מינית את עצמך? ואם זה המצב, במינוי שלך ממש לא בתוקף, כי העניים והמסכנים שלך מחלקים סוכריות ויורים (כרגיל) משימחה ברחובות.

B.Shokor

New member
אני כבר עניתי לרותי ב. תשובה

הגיונית לגבי מי מנה אותי אבל במקום אחר, אנסה להביא את התגובה גם לפה.

סליחה שאני מעירה ..

אתה מאחל בשמך ובשם ערביי ישראל .. אז באיזה אומץ ובאיזה חוצפה .. אתה שם דגל פלשתין בשנה טובה ????? ערבי ישראל שייכים למדינת ישראל ולמדינת ישראל יש דגל אחד . כחול ולבן .. עם מגן דוד .. כל מה שיש לי לומר לך שתתביש לך !!!! איך אתה מעיז, איך אחרי כל מה שקורה פה בארץ ובעולם ..

מתוקית.

New member
זהו שאת כל כך צודקת שרון..

אם הם ישראלים כל כך איפה הכחול לבן שלנו.. דגל פלשתין מונף כאן וכולם פשוט נמסים...על חשבון הגופות שעדיין לא התקררו.. חוצפה זו מילה עדינה.. דו קיום של מה..? של מלחמה...? דגל ישראל כחול לבן ..ולא מוכתם בדםםםםםםםםם..

B.Shokor

New member
דגל ישראל כחול לבן וזה הדגל שלי

כל שאני בוחר לעצמי לחיות במדינה זאת עד סוף חיי.

B.Shokor

New member
אני ממש לא מבין על מה את מדברת

אך מה שאני רוצה להגיד לך הוא דבר אחד: שימי לב בבקשה להודעה שלי שהכלילה בתוכן שלה "שלום", ולכן ראית דגל פלסטין וישראל ביחד.

mnmaster

New member
תרדו מהבן אדם!

איחל לכולם שנה טובה. אני כישראלי, יהודי, הייתי רוצה לראות את דגל פלשתין ליד דגל ישראל. אם הוא מגדיר את עצמו כישראלי ורואה בדגל הכחול לבן כדגל שלו אז אנחנו צריכים לקרב אותו אלינו ולבדוק לפני שאנחנו מטיחים בו האשמות. אני בהחלט תומך בהקמת מדינה פלשתינאית, לא כי אני מת על הערבים. זה הפתרון היחידי. הפרדה מוחלטת. ואני גם תומך בטרנספר של הערבים הישראלים שתומכים בהם ולא בנו. שיחיו איתם. אבל אם שוקור תומך בנו, שיחיה איתנו.

all

New member
כשתבין איך הוא מגדיר את עצמו.

תבין איזו שטות זרקת פה. היו כאן ערבים שראו את עצמם כישראלים לכל דבר. אנשים נפלאים, באמת אנשים משכמם ומעלה. אך הם אינם כאן יותר. בעיקר בזכותו.

למעלה