שרשור

nini18

New member
חחחחחחחחחח זה מצחיק אפילו אדם אהב את זה

חחחחחחחחחחחחח

HadarMahluf

New member
חחחחחחחחחח זה קורע

אדם טיטווט את זה פעם אחת your hot..but you dumber than a shoe im singing about a dude,but they don't let me show the dude הם גדולים,יש להם פרודיות קורעות

HadarMahluf

New member
../images/Emo44.gif יאאא יאאאא D:

מחחחחחחחר כאילו כבר היום, "מופע אקוסטי-אדם למברט" בערוץ 92 בהוט D: ב21:00 עד עשר איזה מגניב לדפדף ופתאום לראות את זה

nogigoosh

New member
חח לא ראיתי שכתבת כתבתי גם ../images/Emo3.gif

כן מהזה שמחתי כשראיתי את זה

nogigoosh

New member
שנה לגמר אמריקן איידול 8 ../images/Emo2.gif ../images/Emo65.gif

לפני שנה, ה-23 במאי יום שבת ואצלינו בישראל משודר הגמר של אמריקן איידול.
אז לדעתי בגלל שיש פה מלא חדשות או סתם כאלה שלא היו פה בתקופת הגמר ויהיה נחמד דיון על הגמר
איך הרגשתן? מה השיר האהוב עליכן וכו'.. לדעתי חוץ מהעובדה שאדם הפסיד היה אחלה גמר, ממש ממש מרשים. אני אהבתי כמובן את MAD WORLD שכבר הכרנו אבל NO BONDARIES היה פשוט מדהים, גם ווי אר דה צ'מפיון עם קווין היה מהמם. היום שאני שומעת אותו אני מסוגלת להזיל דמעונת
(הערה- באותה תקופה אני כבר הייתי מטורפת על אדם
) בימים רביעי-חמישי שלפני הגמר בישראל (ושבלילה ביניהם היה החלק השני של הגמר) אני הייתי בטיול שנתי. הייתה לנו בעיה עם כל מיני עקרבוטים וזה והלכנו לישון רק בשלוש לפנות בוקר. עד אז אני (קרציה שכמותי) הלכתי בין כל החברים שלי וכל מי שאני מכירה בערך ואמרתי דברים בסגנון של- "וואו עכשיו הגמר! וואוו בטח אדם כבר יודע שהוא ניצח עכשיו! חהחה קריס! איזה כיף לו! מתוק שלי בטח עכשיו הוא חוגג!" וכו'. איכשהו התברר לי שהמורה שלי לגיאוגרפיה (שיצא איתנו לטיול) גם אוהב את אדם ורואה אמריקן איידול אז חפרתי גם לו טיפונת
. בבוקר אחרי זה המשכתי עוד קצת וכשהמורה קרא שמות הוא אמר "נגל'ה למברט שלנו"
. אז אנחנו יושבים לנו ברחבת קבר בן גוריון (יום חמישי). כל הכיתה יושבת על הדשא. המורה נשען לו על עץ מאחורינו. פתאום המורה קורא לי ובקול הכי אדיש ומעצבן בעולם- "נגה, אדם למברט לא ניצח". פתאום הפנים שלי נהיו חמים כאלה וצעקתי לו-"לא מגלים דברים כאלה!" ומהזה כעסתי והייתי עצובה ולא הצלחתי לעכל את זה.
גרררר. טוב מצטערת הייתי חייבת לפרוק את זה פה כבר מלא זמן אז עכשיו סוף סוף יש לי תירוץ
מוזמנות להגיב ולכתוב אם גם לכן היה משהו כזה (מקווה בשבילכן שלא
) ומה אתן אהבתן

esty212

New member
גם לי הרסו D:

זה שודר פעם שנייה נראה לי בפרקים חוזרים ביס .. ופירסמו באינטרנט שאדם לא ניצח
כמה פרקים לפני הגמר .. כלכך כעסתי .. עדיף היה לי להיות מופתעת .. וגיליתי שחברה של היועצת בבית ספר שלי אוהבת אותו .. XD .. את המורים האחרים לא שאלתי.. אני מניחה שרובם בכלל לא יודעים מה זה אמריקן איידול. ראיתי שהוא ממש ממש ממש היה לחוץ בגמר .. כשהוא שר את no boundries הקול שלו רעד.. וכמובן סיימון כל שנה בעד אלה שהיו אמורים לנצח :) (אדם למברט, דיוויד ארצ'ולטה, והשנה לי דוויז שעוד לא ידוע אם ינצח ..) מקווה שבעונה הזאת לא יהרסו לי .. אבל העונה הזאת פחות טובה מהקודמות .. כל פעם שיש כתבה על אדם בראש1 או פוסטר חברה שלי אומרת לי ואני קופצת שהיא תביא לי XD.. בזמן האחרון כותבים עליו הרבה.. מקווה שזה ימשיך כך ושהוא יבוא להופיע ♥♥♥

R o c k s e n

New member
ציינתי את זה כמה שרשורים למטה :)

אבל לפי תאריך השידור בארה"ב. אהבתי לקרוא את מה שרשמת :)

למעלה