שרשור שאלות

MaT15

New member
אוףףף כל הפרקים התבלבלו לי

מלפני פסח היה יום שלא היה פרק ולא ראיתי ולמחרת גם לא ראיתי וחשבתי שגם אין פרק, ואני לא יודע איזה פרק הפסדתי ואיזה פרק לא הפסדתי.. הפרק האחרון שיצא לי לראות זה היה יום שלישי לפני ליל הסדר, ומאז לא ראיתי אף פרק עד עכשיו, כמה פרקים הפסדתי?? כמה היו? ובאיזה ימים הם היו ? ..

woolgather

New member
היי, יש לי כמה שאלות

קודם כל שלום, אני קצת מעל ממוצע הגילאים כאן =/ אבל אשמח אם תעזרו לי קצת, אתמול או שלשום ראיתי ילדות רעות פעם ראשונה ותפסה את תשומת ליבי מישל איך קוראים לשחקנית במציאות? ויש לה ולבטי עוד קטעים? כי ראיתי רק את הפרק עם הנשיקה. תודה

gilatb1

New member
שלוום ../images/Emo9.gif שאלות...

לא ראיתי כמה פרקים, אז.. מה שימי סיפר ל..[ממ אח שלו] על סוזי? שהוא אמר לו שהוא חייב להגיד לו את האמת.. ו-בטי יצאה מהארון כבר..?

Dead Immortal

New member
ממ..תשובות../images/Emo9.gif

שימי סיפר לקובי (אח שלו..חח) שסוזי ברחה מדימונה וניתקה את הקשר מהמשפחה בגלל שהיא ברחה עם ערבי,והתחתנה איתו..ובשביל לעשות את זה היא התאסלמה.. ובטי לא יצאה מהארון עדיין אני חושבת..

gilatb1

New member
../images/Emo12.gif

ברחה עם ערבי והתאסלמה?! חח לא מצאו משהו יותר מוזר.. אז היא כאילו עדיין מוסלמית?

זהבונת1

New member
חחח זה רק כי היו תש.ח אם לא היו לא

הייתי זוכרת הכי.וגם נראה לי מוזר מדי שהיא התאסלמה..נו באמתתת חחחח ונופר זה את הזכרת לי מההההההה

זהבונת1

New member
הפסדת 3פרקים

אם אני לא טועה. היה ביום ראשון פרק29,יום שני פרק30 והיום פרק31

ady18

Well-known member
דעתי על הפרק

אפרת מעצבנת כרגיל הבנות יבשו את צוף היה מצחיק הקטע של אלי עם שוש היה עצוב עם בטי :( והכי מרגש היה מיכלי שבדכאון

inbal83

New member
כן,יש להן עוד פרקים ביחד

את יכולה לראות ביום שבת ,יש חמישה פרקים ברצף.

מילי17

New member
../images/Emo20.gif שרשור שאלות ../images/Emo20.gif

כל השאלות שלכם על התוכנית, הבנות, השירים וכו', שרשרו לכאן
סופ"ש נעים לכולם
מיל

sivan1207

New member
שאלותת

אוף הפסח הזההההההה פיספסתי ים פרקים!! מה מי שהפסיד את הרקים של פסח אבוד לו????? חח מזה אוף למה משדרים מחר את הפרקי 13-16 ??
מתי ישדרו את הפרקים האחרונים?? בטי סיפרה לאליי או לאחת הבנות שיש לה קטע עם מישל??? כי אאלי אמרה לבטי משו על ממישלללללל

למעלה