שרשור מקס

זה נדמה או שמקס מנשק ממש גרוע?!

זאת פעם ראשונה שאני פותחת הודעה ..שבעיני כמה היא תיראה "סתמית"...אבל לא יכולתי..עייני נדהמו חחחח שהוא ולי (יולי) התנשקו זה היה נראה ממש לא טוב! חח הבנתי שהוא היה צריך להתנפל עלייה אבל בכל זאת זה נראה כיאלו הוא לא יודע לנשק :)

שירשור סגידה למקס/אדם

מקססססססס אתה כזה מהמםםםםםםםםםםםםםםם !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני עוד שניה אוכלת אותך!!!! חחח... סתם טוב זה שירשור סגידה למקס....... אפשר גם לשים תמונות........... ביייי

../images/Emo45.gif..הוא גם כל שניה מחליף צד../images/Emo3.gif

מסכימה איתך
..לא נראה שהוא יודע לנשק טוב

tc2005שלי

New member
שאלה לי אליך:

למה כולם מתלהבים ממנו? למה? עם כל הכבוד, הוא לא ממש חתיך.. ובלי להעליב... ו... טוב, גם המשחק שלו לא הכי טוב בעולם (הוא עוד צעיר) אבל לפחות יותר טוב משכל שחקנים אחרים בברנז'ה...

די יא ילדות מסכנות

כולה 2 אנשים רגילים כמו כל אחד..מה לסגוד מה?! לאיזה רמה נמוכה אפשר לרדת?!? יאבהה כאילו אי פעם אחד מהם יהיה איתכם או משהו שאתן כל חייכן מפנטזות עליו..תמצאו פאקינג לייף!

tc2005שלי

New member
סליחה? תקרא את ההושדה שלי בבקשה...

אני לא מתלהבת ממנו, אני דווקא לא ממש רוצה שהוא יתארח!!! אבל אני יודעת שזה מה שיקרה, על בטוח=] חוצפן!!!

D A N D 0 0 S H

New member
מקס

עם כל הכבוד הוא באמת כוסון ברומות והכל... ואני ממש חולה עליו... אבל לא צריך לסגוד לו!! הוא באמת הורססס ואני קוראת את כלל ההודעות עליו אבל מאמי, לא קצת הגזמת?!?!?!?

כנסו דחוף!

אוקיי תאמינו לי שמקס מנשק מצוין (חוץ מהקטע של הסיגריות)...(המבין יבין)

אז זהו שאני לא ממש הבנתי...

את הקטע אם הסיגריות... אפשר הסבר?!?! ואיך את יודעת שהוא מנשק מצוין היתנסת?..חחח

שוחי2000

New member
מתוך איזה ידע את בדיוק מדברת?

אם היא הייתה יודעת היא כבר הייתה אומרת...ולא מתחמקת...אז נראה לי שאין לה מושגג..למרות שבטוח שמקס מנשק מצוין מקס מ=ו=ש=ל=ם:) אם מישו יכול להגיד לי בן כמה הוא אז זה יהיה מעולההה

לגבי הנשיקות של מקס

אני לא יכולה בידיוק להרחיב... אבל אני יודעת שהוא מנשק מצוין. והקטע של הסיגריות זה שזה מגעיל לנשק מישו שמעשן

למעלה