שרשור מפגש

l AdidAs l

New member
../images/Emo20.gifשרשור מפגש../images/Emo20.gif

מכוערים תקבעו כבר יום!!!!1111 טוב שכל אחד ישרשר מתי הוא יכול ומתי לא.. בעייי

אממ.. כל יום חוץ מרביעי?

פאק עדיין לא קניתי שום דבר לבצפר.. אפילו לא עיפרון אחד! אה ואממ.. מתי שאתם רוצים אבל לא בראשון.

RoY Circa182

New member
קבענו יום שני!!!

כולם לעודד את יוני שיבטל את מה שיש לו ליום שלישי או ראשון!!! יאלההההההההההההההההה "יהונתן שלנו תחליט יא קציצה!!!"

l AdidAs l

New member
יההההונתן, כתבתי שיר../images/Emo11.gif

יהונתן יהונתן, כמו הקשת בענן. תבטל את תוכניותך המזורגגות, ואני מבטיחה שנהיה חייבים לך מלא טובות! רועי אמר שאתה "קציצה" במקרה שנעלבת, אני מוכנה לנשק לך את הקמיצה. סאמממכככ:| נשבר מהחרוזים! אעעה, זה מזכיר לי שבא לי מיץ תפוזים... טובטוב נחזור לנושא, או שאתה מעדיף שניקח אותך לרופא? אוח נו בקיצור תבוא למפגש ביום שני!!!11 אם לא, אני אכרות לך האשך הימני! |מלווה במבט זדוני
|

חחחחחחחח ../images/Emo6.gif

"רועי אמר שאתה "קציצה" במקרה שנעלבת, אני מוכנה לנשק לך את הקמיצה." חעחעחעחעחעחעחעחע. אמממ.. אממ... לא יודעת מה להגיד. אבל זה היה מצחיק חחח אנחנו צריכים להמציא לזה לחן. XD

Sk8erJS

New member
יוווווו איזה חמודה!!!

איך אני אוהב אותך!!!!! רק את, אמא וחיים (ביאליק) כתבו עליי שיר!!!!!!
אני מאוד מעריך ורק על זה אני באאאא!

RoY Circa182

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חיים (ביאליק) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יהונתן הקטן חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואמא שלך יוווווווווווווווווו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני מת אני בוכה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יהונתן שלנו ברוך בואך!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח (מנגינה אני המצאתי לשיר!) טוב דיי זה היה מצחיק...

l AdidAs l

New member
אתה בא?!?!111../images/Emo2.gif

אעההההההההה =]]]]
איזה כבוד
רק אני
, אמא וביאליק כתבנו עליו שיר! הוו ואתה גם מעריך את זה
והוו[=

rotemgirl

New member
../images/Emo12.gif

שיר מעולה!!!! *מחיאות כפיים* יש לך כישרון! זהו! אני גיליתי את הכישרון שבך! המממ... את מחפשת סוכנת במקרה? o_O

l AdidAs l

New member
../images/Emo2.gifאיזה קטע!!!!1111

בדיוק פיטרתי את הסוכנת שלי! כי היא לא רצתה להוציא קליפ לשיר החדש שלי;[ [יהונתן
] כמה את לוקחת לשעה?

rotemgirl

New member
תיזמון מעולה!

אמממ... אפשר לסדר משהו, יש לי מחירים גמישים :p

L i v i

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif:-../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

גדול!!!

למעלה