שלום

mikilk

Active member
../images/Emo20.gif שלום

דברים רבים מטרידים אותי לאחרונה וקצת נכנסתי לתמונה של מסע הנשמות. עד לא ברור לי לחלוטין, מעורפל. 2 שאלות לי בבקשה (הקשורות אחת לשניה): 1. במשך 3 לילות רצופים חלמתי על חמי (שנפטר), חלוות לא לגמרי ברורים, די מדכאים שבהם הוא חוזר, אבל חוזר חולה...(נפטר בגיל צעיר ממחלה) 2. היום קרה לי דבר מפחיד (בהמשך לסדרת אירועי שעברו עלי לאחרונה) ישבתי עם בעלי בגינת ביתנו, בשעות הדמדומים כשלפתע הבנתי שחמי עומד לידו, פשוט תחושה עזה שאי אפשר היה להתעלם. המצחיק . מוזר שבעלי ניסה עם היד להזיז כל הזמן משהו ואמר כי משהו מציק לו, כאילו מישהו עומד לידו, מישהו מציק לו. אני לא אמרתי מילה, אבל לא ברור לי המסר, למה עכשיו? מה ניסה לומר? הרבה הרבה תודה

רותי 11

New member
mikilk יקרה

למה יש לי תחושה שאת חוששת שהוא מנסה לרמוז לך משהו לגבי בעלך? את חוששת שהוא מנסה לאותת לך מחלה שיש לבעלך? משהו שקשור למוות שלו? מעניין שהוא מגיע אלייך ואת מבינה שהחלומות הם שלך אני לא חשה שזה קשור לבעלך באמת, זה קשור להתעניינות שלך לאחרונה, הוא מנסה להמחיש לך משהו הוא מנסה להמחיש לך שהוא נמצא שם, תמיד, שבעצם מה שאת קוראת אכן נכון, הוא כאילו מאשר את הדברים, המחלות שאת רואה אלה הם בעצם הפחדים שלך בקשר לבעלך.

mikilk

Active member
../images/Emo51.gif רבה רבה

החששות קיימות בגלל תהליכים רפואיים שעברנו לאחרונה עם בעלי, החששות הן שלו יותר מאשר שלי. אני חלמתי עליו רבות, אך בעבר חלומות טובים ונעימים יותר בעוד שאילו היו מדכאים. הרבה תודה על המשוב סופשבוע נעים מיקי

למעלה