שלום האם יהיה שידור חוזר של הפרק הראשון, ובעצם כל פרק שמשודר בימי שלישי, בזמן אחר ב"הוט"
א אייל136 New member 10/8/07 #1 ../images/Emo20.gifשלום../images/Emo70.gif האם יהיה שידור חוזר של הפרק הראשון, ובעצם כל פרק שמשודר בימי שלישי, בזמן אחר ב"הוט"
../images/Emo20.gifשלום../images/Emo70.gif האם יהיה שידור חוזר של הפרק הראשון, ובעצם כל פרק שמשודר בימי שלישי, בזמן אחר ב"הוט"
S ScreamingForSomethin New member 10/8/07 #3 עד עכשיו היה רק פרק אחד?../images/Emo223.gif בדיוק שמעתי על הסדרה לפני כמה שבועות וניסיתי "להשיג" אותה.. רק שהחמור שלי לא זז ועכשיו אני מגלה את הפורום הזה ושמשדרים אותה בהוט אז עוד לא פיספסתי?
עד עכשיו היה רק פרק אחד?../images/Emo223.gif בדיוק שמעתי על הסדרה לפני כמה שבועות וניסיתי "להשיג" אותה.. רק שהחמור שלי לא זז ועכשיו אני מגלה את הפורום הזה ושמשדרים אותה בהוט אז עוד לא פיספסתי?
M Mind Body and Soul New member 10/8/07 #4 ממממ היום יש שידור חוזר נדמה לי ב- 20:20, לפרק הראשון, אז כן....אפשר להשלים...
L Looking4CoolName New member 10/8/07 #6 הו, עזרו לך! ../images/Emo24.gif../images/Emo20.gif ברוכה הבאה! ../images/Emo140.gif
D darklighter New member 10/8/07 #7 ברוך/ה הבא/ה../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo190.gif