שלום לכולן,

../images/Emo20.gifשלום לכולן,

אובחנתי באנדמטריוזיס לפני שנים, ואני לאחר שני ניתוחים טופלתי גם בלוקרין, ניתן לי לאחרונה מרשם לגלולות ואני בת 35 ומעשנת האם הדבר לא מסוכן? אשמח לשמוע מהי דעתכן תודה לכן נ.ב עם מי אוכל להתייעץ כאן ביתר פרטיות על בעיה דחופה באופן עקיף למחלה? (מצטערת על העירפול המכוון, אני מתביישת ודי מפוחדת)

ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

זה אכן נחשב מסוכן לעשן כשלוקחים גלולות במיוחד מעל גיל 35. כמובן שישנן כאלו שמתעלמות ולוקחות את הסיכון. לגבי הבעיה הדחופה, כדאי שתצייני מה הבעיה בכדי שנוכל לנסות להפנות אותך למקום המתאים. אין מה להתבייש הרי כולנו מזוהות רק בניקים ואין סיכוי שנדע מי את אם לא תזדהי. ואנחנו רגילות כאן לכל
. כמובן שאת יכולה לפנות לאחת מאיתנו גם במסר אישי.

מירית117

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

בהחלט מסכימה עם מייקי לגבי הסכנה שבגלולות בתוספת עישון, אני אישית מכירה לא מעט בנות שמעשנות ונוטלות גלולות באופן רצוף שהגוף שלהם מקבל את זה בסדר , אבל אני מניחה שהאזהרות הן לא לשווא , אולי תנסי להפחית מעט אם את לא מצליחה להפסיק לחלוטין. לגבי הבעיה האישית אולי תתני רקע / רמז באיזה תחום מדובר אולי משהי מאיתנו חווה את זה גם ואז נוכל לעזור לך באישי או בכללי , בכל מקרה אל לך להתבייש אף אחת לא יודעת מי את ואף אחת לא תשפוט אותך בטח לא במקום כזה , כולם פה כדי לעזור, חוץ מזה אחרי שמוצאים / מדברים על דברים קל יותר להתמודד איתם . בהצלחה

galim29

New member
WELCOME ../images/Emo140.gif

ממה שאני יודעת לא נותנים גלולות למעשנות ובטח לא לוקרין. את צריכה לוודא טוב טוב עם הרופא את הנושא. אני יודעת שגם את ההתקן של המירנה לא נותנים למי שמעשנת. בקיצור, הורמנים וסיגריות = בעיה לגבי הבעיה, קשה לדעת להגיד לך למי לפנות אם לא נדע את הכיוון. אין לך מה להתבייש. אם תקראי שרשורים אחורה תראי עד כמה אנחנו פתוחות פה לגבי הכול וכמעט אין דבר שהוא טאבו או שלא נידון פה: מבעיות מעיים מגוונות, בעיות ברצפת האגן, בעיות ביחסי מין וכל מה שנלווה אליהם וסתם דברים שנדמה שלא נעים לדבר עליהם אבל פה זה ההומור השחור שלנו ולפעמים גם חלק מהכייף... אז אין לך מה להתבייש ובטח לא מה לפחד

מייקי, מירית וגלים, תודה לכן על קבלת הפנים

החמה. אתן הופכות את זה למעט יותר נסבל. טופלתי ארבעה חודשים בלוקרין למרות שאני מעשנת, וסוריאנו לא ציין בפניי שהדבר אסור היות שאני מעשנת. הניתוח האחרון לא ממש הצליח, לצערי. ולפני כמה ימים בביקורת אצל שיינמן הוא התעקש על גלולות יסמין למרות שאני בת 35 ומעשנת שנים. גם אני התלבטתי האם לקנות אותן, לא הרגשתי בטוחה, תודה לכן על תשובותכם בקשר לדבר האחר, אוכל רק לומר שאני לאחר כמה טראומות מיניות שמקצתן גם מבית המשפחה אין לי תמיכה רבה, בלשון המעטה לא באשר לתקיפות ולא באשר למחלה, אני די מבודדת למעשה, הייתי רוצה לשאול האם מישהי מכירה מקום כלשהו, קיבוץ, או כל מקום אחר שאוכל לפנות אליו ולמצוא לי מקום בטוח? הכוונה היא למגורים, ועבודה. לאיזו משפחה מאמצת שתסכים לסייע מעט לתקופת התאקלמות אני די אבודה כרגע. סליחה על שהפלתי עליכן את המשא הזה תודה

זואילי

New member
ניק ../images/Emo201.gif

אני מצטערת לשמוע על מה שעברת, ליבי איתך. אנחנו פה לתת לך כתף בכל נושא האנדו, ונוצרות כאן חברויות נפש לתמיכה בכל אספקט שהוא, מחוץ לעולם הוירטואלי. יש לי חברה שעברה תקיפה מינית בתוך המשפחה. אם את מעוניינת, אני אשאל אותה אם היא מכירה איזהשהוא גוף שאפשר להפנות אותך לשם.

מירית117

New member
שולחת ../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

אני זוכרת ששמעתי פעם על מקום שנקרא "בית חם" שמקבל אליו אנשים שמתקשים בכל מיני סיטואציות בחיים, תנסי לברר . אולי תנסי לדבר עם עובדת סוציאלית מהערייה / מועצה שאליה את משתייכת.

זואילי

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

בתור מעשנת שנוטלת גלולות ברצף ובת 35 ומודעת לגמרי לשילוב המסוכן והלא מומלץ הזה - אין לי מה להגיד..
לגבי שאלתך השנייה, כמו שכבר נאמר - אנחנו כאן כבר שמענו על הכל.. וחווינו הכל... ואין לנו גבולות. אז אל תתביישי. ואת מוזמנת לשלוח מסר אישי למי שתרצי. את יכולה לקרוא פה את השירשורים שלנו לאורך שנותיו של הפורום ואם תיתקלי במישהי שהעלתה את הנושא שמטריד אותך - צרי עמה קשר.

זואילי

New member
מה, לעשן?

החזקתי 5 שבועות. בואי נגיד שבטאות שליליות רצופות קצת מקשות על האתגר.

למעלה