שלום לכולם

ilu15

New member
../images/Emo20.gifשלום לכולם

אני חדשה בפורום!! אני אציג את עצמי, ואשמח אם גם אתם תענו על השאלות האלו במן שירשור הכירות כזה, שאני אוכל להרגיש יותר בנוח :)
שם: הילה אזולאי
גיל:15 טוב אממ אני חדשה בפורום!! אני אציג את עצמי, ואשמח אם גם אתם תענו על השאלות האלו במן שירשור הכירות כזה, שאני אוכל להרגיש יותר בנוח :) איך את/ה יודעת שאת/ה מאוהב : כשאני רוצה להיות איתו כל היום, כל יום. ברגע שמישהו גורם לי לבכות, אני יודעת שאני מאוהבת. אהבה ראשונה: הגיע אליי בכיתה ז', זאת הייתה אהבה ממבט ראשון. תאמת שאהבתי אותו כבר רק ששמעתי עליו.. הוא גרם לי לבכות והרבה...אהבתי אותו מכיתה ז עד ח..אחריו כבר הייתה לי אהבה אחרת. אהבה נכזבת. חבר ראשון: אין צורך להתלהב, כי נהיינו חברים בדיוק כשהראש שלי היה במקום אחר..זה נקרא ברירת מחדל היינו חברים לחודש, נפרדנו כי הוא עזב. מסתבר שהוא רצה אותי הרבה זמן, ונראה לי העזיבה שלו עשתה לו משהו, והוא פנה אליי. זה היה נחמד. מה עדיף סטוץ או קשר רציני אני אומרת קשר רציני, אבל כדי להגיע לזה אני עוברת דרך הסטוצים..כשאני מבינה שהבחור לא בשבילי, אני עוברת הלאה

סטוצים בגיל 15?

אם זה מה שאני חושבת...אז עכשו כמו בכל גיל, כדאי לדחות יחסים אינטימיים (לדעתי) עד שנבנית קצת אינטימיות ומשיכה, ונינוחות....אחרת אין שום סיכוי כמעט לקשר רציני.... כך אותי, לדעתי היה צריך להכתב: קח אותי, מלשון לקחת. בהצלחה בהמשך!!!

ilu15

New member
זה היה בטעות

בדרך כלל אין לי שגיעות שמתי לב ושיניתי

sh53

New member
ברוכה הבאה - וכל הכבוד על ההשקעה../images/Emo20.gif

כמו שכתוב בכרטיס שלי - קוראים לי שושי ח' גיל 30 אי סי קיו 218789395 מסנג'ר (לעיתים רחוקות משתמשת) - [email protected] אימייל [email protected] אני יודעת כשאני מאוהבת כשאני: כל הזמן רוצה להיות איתו, פעם ביומיים לא מספיק לי. אני חייבת לדבר איתו כל יום להתקשר אליו, כאילו מה השתנה כבר מאתמול
כשקורה לי משהו שמח או עצוב, אני ישר רוצה לספר לו. כשאני רוצה להתייעץ בקשר למשהו, ואפילו הכי דבר שטותי, אני מתקשרת אליו ומתייעצת איתו (כאילו איזו החלטה גדולה מהחיים צריך לקבל
). כשבא לי להתפנק ולומר שסתם רע לי, וסתם קשה לי וסתם בא לי להתלונן - כשבכלל לא רע לי ולא קשה לי - אלא בא לי להתחבק או להתכרבל יחד או לשמוע את הקול שלו או שסתם שיקשיב לי. לדעת שאיכפת לו ממני, קצת צומי אף פעם לא מזיק
אהבה ראשונה - ויי הזכרת לי מישהו ממזמן
זו היתה כמובן אהבה חד צדדית
היו מבטים, יותר מדיי מבטים, כל הזמן מבטים, המון המון המון מבטים - ועד שקיבלתי אומץ והשגתי את מספר הטלפון שלו, הוא אמר לי "לא" (עד היום אפילו לא יודעת למה). הוא מישהו שכיף להזכר באיך שהוא נראה, נשארה לי הדמות בזכרון שלו כמו שראיתי אותו אז, כאילו לא התבגר אפילו ביום אחד (האמת לא ראיתי אותו מאז). חבר ראשון - עדיף לעבור הלאה ולשכוח. משהו שעוברים, עושים טעויות, לומדים מטעויות ונראה לי שכולם עוברים את זה. אני מעדיפה קשר רציני - כי הלב שלי רגיש ולא בנוי כל כך לפגיעות. כשמישהו נפרד ממני (ואפילו אם אני נפרדת ממישהו וזה בא ממני), זה עדיין לא הכי נעים וכיפי. כל פרידה מכאיבה באיזה שהוא מקום, כי תמיד יש את הצד השני שאנו פוגעים בו וקשה לראות בעיניים את הדמעות של הצד השני, את העיניים שרוצות לבכות אבל הגאווה לא תיתן להן לבכות לידינו, את השתיקות "שמדברות" - אם היינו יכולים לשמוע את השתיקות, היינו בטח שומעים בכי. המשפט "אין פרידות שמחות" - ממש נכון

היייי

גיל , עוד מעט 18 . איך אני יודעת שאני מאוהבת ? אני מאמינה בכך שאהבה זה משהו שנבנה , אני לא מאמינה באהבה ממבט ראשון אלא במשיכה ממבט ראשון . האהבה הראשונה, הייתה , נגמרה .... ועדין רודפת אותי ...אבל אני כבר לא מסתכלת עליו .... אהבה נכזבת ... לפני חודשיים כאשר החבר שלי נפרד ממני.... הרגשתי מאוד רע אבל ....אחרי שהבנתי שהוא לא רוצה אותי, גם אני הפסקתי לרצות אותו ... וככה זה דעך...עד שנעלם , גם המרחק והזמן שלא ראיתי אותו ולא שמעתי ממנו עזר לי מאוד.... למרות שאני לא מריגישה חזקה מספיק להתמודד מולו אם אני אשמע ממנו גם היום ... אני מאמינה שאם אדם גורם לי לבכות הוא לא שווה את הדמעות שלי.... חוץ מזה ברוכה הבאה לפורום הכי חברותי בתפוז עם החבר'ה הכי תומכים ומתוקים בעולם .....

../images/Emo140.gifהיי הילה

יש לנו כבר הילונט קטנה בפורום
אני רבקה נעים מאודדדדד
גיל: 15 (מתלהבת) איך אני יודעת כשאני מאוהבת? אני פשוט יודעת.. אני כל הזמן חושבת עליו החברות שלי כבר משתגעות כשהן שומעות את השם שלו... אני מתהההה לראות אותו.. שטויות כאלה
אהבה ראשונה: לא יודעת.. נראה לי עכשיו
חבר ראשון: אממ... 14 בערך.. אני לא ממש רוצה לדבר עליו סטוץ או קשר רציני??? אני לא מבינה מה השאלה... קשר רציני עם בנאדם רציני פחות מזה לא מתאים לי וזהו?
אם אתה רוצה לדעת עוד משהו תשאלי

tomalaga

New member
אני יגיד לך איך אני מרגיש שאני

מאוהב. 1- אני כל כל כל כל הזמן חושב עליה, היא הדבר הראשון שאני חושב עליה שאני מתעורר בבוקר, והדבר האחרון שאני חושב עליו לפני שאני נרדם. 2- אני רוצה להיות איתה כל כל כל כל הזמן!! 3- אני רוצה להסתכל עליה כל הזמן!!!!!!! בקיצור...... היא כל כך יפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כל כך חמודה!!!!!!!!!!!! כל כך מתוקה!!!!!!!!!!!!!

PEACE FOR ALL

New member
היי הילה!../images/Emo24.gif

אני אלכס, בת 15. איך את/ה יודעת שאת/ה מאוהב : איך אני יודעת? אני פשוט יודעת. אי אפשר שלא.
אהבה ראשונה: הממ.. האהבה האמיתית הראשונה שלי הייתה בכיתה ז'. זה היה נפלא. אהבתי אותו מאוד. לא היינו ממש ביחד.. אבל ככה הרגשנו. ו... היום אנחנו כמעט לא מדברים.
חבר ראשון: בערך כמו המקרה שלך. לא רציתי אותו, לא אהבתי אותו. זה היה סתם מוזר. נפרדנו אחרי שבועיים בערך. מה עדיף סטוץ או קשר רציני: קשר רציני, ללא ספק. הרבה יותר אמיתי, הרבה יותר עמוק.
וברוכה הבאה לפורמינו. מקווה שתהני. יש לנו פורום מדהים. חנוכה שמייח!

H i L o N e T

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo2.gifמה זה?

עוד הילה? אני כבר לא מיוחדת
. ברוכה הבאה
איך את/ה יודעת שאת/ה מאוהב : כשאני חושבת עליו, מדברת עליו, מדמיינת אותו 24 שעות ביממה 7 ימים בשבוע... אהבה ראשונה: אמיתית אמיתית, בכיתה ח', וזו האהבה הנוכחית
חבר ראשון: מממ.... נראה לי חבר רציני ראשון בכיתה ז'. מה עדיף סטוץ או קשר רציני: רק קשר רציני. אני לא מסוגלת להיות בקשר שנקרא: "סטוץ" זה לא בשבילי לדעת שזה בלי מחויבות ושבנאדם שאני אולי מרגישה אליו משהו עובר גם בין בנות אחרות וכנ"ל לגביי... זה פשוט לא מוצא חן בעניי.

H i L o N e T

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo7.gif נראה לי שכן... :|

ד"א אני הולכת לישון אז לילה טוב לכולם [כאילו שיש פה מישהו חוץ מקרן
]

ThE BluEyeS

New member
Welcoooome ../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif

ני ניצן... בת 15 וקצתתתתת
איך את/ה יודעת שאת/ה מאוהב - אממ... כשאני חושבת עליו כל היום, כל דבר שאני רוצה לעשות זה איתו, אני רואה אותו איתי, נזכרת בו מכל דבר קטן, בוכה בגללו ובשבילו וכ'ו...
אהבה ראשונה - אני חושבת שזה היה בכיתה ב-ז' עד תחילת ט' ככה.. סתם כזה נדלקתי עליו.. והרגשתי שאני ממש ממש רוצה אותו איתי.. אבל הוא היה ממש רע, מניאק [אני לא אתחיל לפרט ת'סיפור שלי איתו], ועכשיו, כשאני מסתכלת לאחור, בעצם אני מתחילה לחשוב שהחבר הנוכחי שלי זו בעצם האהבה האמיתי הראשונה
חבר ראשון - חחח כיתה ה'.. סתם כזה קשר של ידידים אבל "חברים"... חבר רציני ראשון - כרגע.
מה עדיף סטוץ או קשר רציני - אני מעדיפה קשר רציני.. לפי דעתי זה הרבה יותר 'בוגר' וגם יותר מהנה בשבילי.. שיש לי תמיד מישהו אחד לידי... ואני יודעת שהוא תמיד יהיה שם
ברוווווכה הבאה

למעלה