שירשור הפרק הסיום
פרק 102

hot3tv

New member
בקשר ל"האלופה" עם אוסקר

בהפקה באמת תכננו להתחיל את העונה השלישית בהלוויה של אוסקר וגם רצו שיהיו קולות שלו במהלך העונה אז יעשו את ההלוויה של אוסקר בלי הקולות בעונה. מוסקו אלקלעי ז"ל 1931-2008 יהי זכרו ברוך

osh360

New member
מישהו יודע איך קוראים לשיר

שהיה כשמרי ותומר התנשקו בסוף?

גל גדות

New member
נמרוד לב ואורלי פרל – זה כל הקסם../images/Emo66.gif../images/Emo71.gif

שיר מדהים. הופיע בסצנה הראשונה של הסדרה,וגם באחרונה...

ido0055

New member
לא אריק הביא לה אותה בחזרה

בגלל שפיצ'ו ותומר עזרו לבת שלו וגם כי הוא לא איש של "נקמות" והם כבר פיטים

nik name

New member
פרק כל כך כל כך צפוי!!

אבל בכל זאת ,פרק יפה
וחבל שנגמר:(

Drenthe

New member
פרק קיצי שמסכם את אחת הסדרות המשעממות

שהוצגו באדמת ישראל. מעולם לא צפיתי בשני פרקי טלונובילה ב10 דקות (בVOD). 792 בפסיכומטרי לשירן? ובכלל מה שהם לא שמו לב אליו, צריך להירשם לפסיכמוטרי הקרוב מלפני חודשיים...

Org289

New member
בקשר לפסיכומטרי של שירן...

לגבי הציון - באמת לא הגיוני... לגבי ההרשמה - נתן אמר לה מראש שהוא הצליח (בעזרת קשרים ושטויות) לרשום אותה.. שימו לב לפרטים הקטנים לפני שאתם מתלוננים..

Drenthe

New member
סר, לא התלוננתי

גם אם ניצלה קשרים, אין גאון שלמד יומיים לפסיכומטרי והביא 792.

nik name

New member
ה- 792 הצחיק אותי ../images/Emo6.gif

אבל זה היה בשביל הקטע..יענו שלא יחשבו שהיא בלונדינית מטומטמת... ברור שזה לא הגיוני

hot3tv

New member
צפייה בפרק האחרון של בובות רק בספיישל הסיום!!

פספסתם את הפרק האחרון? רוצים לראות אותו שוב? היכנסו ל"בובות" בספיישל הסיום באתר המעריצים ותראו את הפרק כמה שבא לכם! היכנסו לספיישל רצו למטה ולחצו play. www.hot3tv.rir.co.il/bubot/tafrit/special_end.html "בובות" האתר הישראלי - www.bubot.up2.co.il

מסכם את העונה,

עונה שנייה? ממש לא. בהתחשבה בעונה עצמה אני לא רוצה עונה 2. אבל, בהתחשב לפרק הסיום, אם כל העונה תהיה ככה...סבבה, אני מעדיף 50 עונות. לקראת השבועיים האחרונים 'בובות' עלתה עליה משמעותית. היה אקשן, מתח וקצת חפירות. אבל הם דיי מורחים כל טלנובלה. לדעתי, לא כדי עונה שנייה עם כל הפרקים משמעמים ומורחים, ובסוף העונה אנחנו מקבלים בבום מה שהיינו אמורים לקבל עונה שלמה. חוצמזה, תמיד העונה השנייה או כל דבר המשכי שני, הוא פחות טוב מהראשון
לגבי הפרק האחרון: פרק מדהים, מרגש, סוף ענק. 10/10. מרי מדהימה כתמיד, כ"כ גבוה היא..בלי נעליים והיא עדיין עוקפת אותו!! והוא עם נעלי עקב. הוא שהוא נמוך ביותר הוא שהיא גבוה ביותר. מוניק מכוערת מתמיד, מה זה השיער המכוער שתקעו לה בצד?! תומר הראה מה זאת אהבה אמיתי, איך הוא פרץ לבמה כמו איזה אביר על סוס לבן. קרן, סבבה, לידה טבעית בבית..אממ...לא שחכת להתקשר לאיזה בית חולים לבדיקות שגרתיות? איך בדיוק שנה את בהריון? איך בדיוק ילדת אותו לבד?! שיקו יצא מלך
ממש שינוי ענקי. דולב יצא גבר והראה שמוניק באמת חשובה לו. עמית צלם השנה נחמד לו. קרלה באמת מדהימה, בכלל היא גם בעוד 1000 שנה תהיה דוגמנית מדהימה,היא הורסת., מזל טוב על ההריון.. אמנון, "תוך כמה חודשים אני משתחרר ונחייה ביחד!!!...כולה 8 חודשים!!" יש לו ילד חדש, מזכיר לי את הפרק שהראו אותו מפנטז על ילד ושהוא לא מסתדר.. אדם, הולך עם ההאהבה האמיתי שלו, שיחק אותה
שירן, או..ד"ר שירן?! כל הכבוד לה, זה שינוי העונה. משרמוטה שכונתית לאדם עם ערכים. ממש מצדיקה לדמות הזאת.
אריק , כמה טוב לב יש בו.. לדעתי נאווה כן הייתה לוקחת לו את הסוכנות X: אוח אוח אוח , מיקי קם, שחקנית השנה
מויש והרצל, זוג ה100, כמה שהם אוהבים D: עמליה, אוי עמליהל'ה, דמות כ"כ תפורה על לירית!!!!!!1 היא משחקת אותה נהדרת! נטלי ונתן, אני בטוח שהם לא כאלה מאוהבים, נטלי באדם, נתן בשירן? פתאום זוג?! שמואל, איזה מלאך , מקנא במי שתזכה בו..[נו סתם בצחוק D:] יובל- כאילו מה נסגר איתך בן אדם?!!!!!! ראיתם את דנה עולה לבמה, מה עכשיו? עכשיו אתם עוצרים?! טוב שתומר היה שם..אחרת.. אסיים בה- סיגלית, כ"כ מתאים לה הדמות הרעה והבי'צית. משחקת את דנה כ"כ משוגעת. כמה שהיא עלתה את הרף של העונה הזאת. ולשאלת השאלות- איפה שגיא?!?!?#?! והאם שירן ושגיא יהיו ביחד?!?? פרק מרגש במיוחד
פרק של עוד!!! איזה סיום גדול. מרגש, מותח, אין אין הכל בפרק אחדד!!!
עד כאן החפירה הארכיולוגית
.

CharmedRulez

New member
הכי מצחיק שעברה שנה מהפרק הראשון

וקרן ילדה רק בפרק האחרון. מה, היא פילה? כמה זמן היא בהיריון?!< חחח

למעלה