שהחינו.
....

SuzieRS

New member
../images/Emo20.gif שהחינו.../images/Emo70.gif....

מאז שאמי,עליה השלום, הלכה לעולמה,לא יכולתי לעשות Borekitas. הרגשתי כאילו אני פולשת לשטח שלה. היום, סוף סוף פרצתי את המחסום.אפיתי בורקיתס. כשהמגש הראשון יצא מהתנור,בעלי פרץ ב"שהחינו". אמה מה... נזכרתי בהרצאתה של אסתר גונן, לפני שעזבה אותנו. זוכרים, מרגרינה זה רעל?... אז הכנתי את הבצק לפי המלצתה-כוס שמן+כוס מים. מה אגיד לכם? לא פלשתי לשטח של אמי. אפילו לא התקרבתי. היא עשתה חצי מרגרינה+חצי שמן. יאני... חצי רעל! אבל הטעם היה שלם! מה לעשות... אין כמו אמא!!! שבת נהדרתתתת לכוווולם!

may55

New member
בורקיטאס יאמי יאמי פארה דמנייאנה

דה שבת אל סאבור דה קומידאס דה לה מאדרה אס אוטרה שבת אלגרה

tsiporganeden

New member
סוזי אני עושה בורקיטס עם שמן, ויוצא

לי חבל על הזמן, באמת, כוס שמן, כוס מים, 1 א. אפיה, מעט מלח, ובערך כ- חצי קילו קמח, הבצק צריך להיות רך, משהים לחצי שעה, לשים שוב דקה בערך ויוצרים בורקיטס, טעים להפליא, פריך, וממש אין צורך במרגרינה, אצלנו בבית השתמשו מעט במרגרינה. אצל אימי המתכון היה: אונה דה א גואה, אונה דה אלזטה, אי אל קאנטידאר קה אריבה דה ארינה, נו את יכולה להכין בורקיטס מכזה מתכון? או שהיא היתה אומרת לי, מטה און פוניאדו דה סאל, כמה זה און פוניאדו ביד הקטנה שלי? זה מספיק? חחחחהההה

SuzieRS

New member
tsiporganeden ../images/Emo51.gif

על העידיד. מי פאריסי קי לאה פרובלימה נו איס נאי לאה אזייתה, ני לאה אגואה,נאי לאה אראינה. כנראה זאת בעיה ביני לאמה שלי. ניראה לי שעוד לו הפנמתי שהיא לא תעשה לי אותם. כלום לא מספיק טוב לי,כי זה לא שלה.עברו כבר כמעט עשר שנים, ואני לא רואה את המסך מדמאות בעייני.אז נרד מעיניין הבורקס.

למעלה