שבת שלום

../images/Emo20.gifשבת שלום

כולם ישנים מסביב ציוץ הציפורים מבחוץ כל כך אמיתי
עם קפה ראשון בדרך לנעלי ההתעמלות בקר טוב.

../images/Emo243.gif../images/Emo126.gifמשחת שיניים

אילו שיקולים משפיעים עליכם לצורך רכישת משחת שיניים האם אתם מתייחסים לאמירות "רופאי השיניים ממליצים........" למה נכון יותר להשתמש במשחה X ולא באחרת?

האמת היא שאנחנו די מכורים לשני סוגים :

אלמקס- כי בעלי טוען שהאימא היפה שלו אמרה שזה הכי בריא והרי הבנים תמיד עושים מה שהמאמא אומרת להם לעשות, והשנייה: קולגייט- כי היא הכי טעימה. בנוגע לכן בריא או פחות בריא- אני בדעה שמי ששומר על שיניו והגיינת פיו כמו שצריך לא צריך להוציא אקסטרה כסף על תכשיר לכאורה יותר בריא. אם מקפידים לצחצח פעמיים- שלוש ביום ואם משתמשים בחוט דנטלי אז הכל בסדר ומצידי גם סולידוקס של פעם עובדת מדהים. זה הכל מתחיל ונגמר בהרגלי ההגיינה שלך, כמובן שאם יש בעיות בריאותיות כמו שלי יש (תופעות לוואי מכימותרפיה ועוד כמה דברים שקשורים) אז צריך להקפיד הרבה יותר, אבל שוב- לא ברמת ההשקעה במשחה ייעודית אלא באקסטרה שימור.

לילדים - משחה לא חריפה

אני ובעלי משתמשים בסנסודיין אני בגלל רגישות בחניכיים - בעלי כי אין לו ברירה

בוקר טוב ../images/Emo42.gif../images/Emo23.gif

"אני מצחצח שיניים טריליליי, במשחה ומים.... והלכלוך מהר מהר בורח, וטוב לי טוב עכשיו וגם שמח, כי אני נקי וכשאני נקי-אני מותק!"
חח, הזכיר לי את השיר הזה שהקטקטים בגן לא מפסיקים לשיר בגללי
. אני אישית משתמשת במשחת שיניים מיוחדת, שמיועדת לכאלה עם בעיות חניייכים ויש לה טעים די מגעיל, אבל מתרגלים
. לפני זה השתמשתי באקווהפרש, כי חברים ומשפחה ניסו והמליצו ובאמת אהבתי, אבל היא כבר לא עזרה לי ולשיניים המקולקלות שלי
.

בוקר טוב אהובה.

האמת היא שגם אני התעוררתי מוקדם, אבל לא היה לי כוח לפתוח את המחשב (לא מצאתי את המטען של הלפטופ ולא היה לי כוח להתחיל מי מהילדים גנב אותו לטובת לפטופו-הוא...) קיצור- איזה כיף שאת כאן

../images/Emo203.gifצעדתי בשדות ו"עשיתי שוק"

קניתי מלא פטרוזליה וירקות טריים
אני חוגגת על צהריים מפנקת לכולם........... הרחובות כבר מזמן סואנים בדקות אלו מתחיל כאן
מרוץ אופניים מסורתי -
שרונדו.
הכל חגיגי ושמח......... בקר טוב.

למעלה