שבת שלום

שלום...חזרתי...

אהלן לכולם. נעלמתי לתקופה מהכל בגלל כמה משברים שחוויתי בתקופה אחרונה.חשבתי שאם להחליף הכל ביום אחד אז חיים ישתנו גם אבל כנראה טעיתי.באתי עם המון חשק לשנות ולהשתנות ופתאום אני מרגיש שאני חוזר חזרה למשהו שלא רציתי אותו. הכי קשה זה לדעת שבן אדם שהבטחת לו לשמור עליו נפגע ואתה לא עשית כלום כדי למנוע את זה. הכי קשה זה לדעת שיכלת לעצור את זה אבל לא עצרת ובן אדם הכי יקר לך בעולם נפגע מאוד קשה ועכשיו אתה לא יכול לעשות כלום כדי להקטין את הסבל שלו.אולי זה פשוט התקופה הרעה הזו או אולי אני לא יודע להגן על אנשים שאני אוהב? אני לא יודע איפה לחפש פתרון לשאלות האלה ואני לא ממש מחפש. אני פשוט רוצה לשפוך את הכל לאנשים שלא מכירים אותי. מצטער אם אני מחרפן אתכם אבל אין לי מקום אחר לבכות שם. קיצר שיהיה לכולנו סופ"ש קסום...

yosef 30

New member
../images/Emo20.gif שבת שלום ../images/Emo20.gif

שבת שלום חברים וחברות יקרים מאחל לכולם שבת של מנוחה ורגיעה.
פרשת השבוע השבת פרשת כי תבוא אנו נמצאים באמצע חודש אלול - בו ניתנת לנו ההזדמנות להתקרב לקב"ה. בחסידות מובא משל, שמסביר את מהות החודש: פעם כשהשלטון היה מלוכני, היה שולט המלך בעם באמצעות שריו וצבאו, כשהוא אישית לא היה בא במגע ישיר עם בני עמו. יחידי סגולה בלבד זכו לראותו וגם זה אחרי הכנה מתאימה. החליט המלך לפגוש את בני עמו, יצא לשדה בלבוש עממי וכל מי שרצה יכל לפגוש את המלך, ולא משנה באיזה מצב הוא נמצא. כך בחודש אלול ניתנת לכולנו ההזדמנות, להיות בקרבת המלך הקדוש ברוך הוא, להביע לפניו משאלות, ולפתוח דף חדש בקשר עם הבורא עולם, וכל זה בלי קשר למצב הרוחני בשנה שמסתיימת.... ננצל את חודש הרחמים והסליחות, ונתברך כולנו בכתיבה ובחתימה טובה. שבת שלום יוסף.

gevertov1

New member
שבת שלום. אני ובן זוגי אורזים - מגיעים ארצה

אי"ה לביקור חגים של ארבעה שבועות

בופיק

New member
אסור לך לוותר

מעצמך ומהמחשבות אי אפשר לברוח ולא משנה לאיזה מקום בעולם תיסע.... לא משנה כמה רחוק תיהיה פיזית החשבות, הקשיים, התלבטיות ילוו אותך אליו.... אף פעם לא מאוחר מידי, אם פגעת תמיד אפשר לבקש סליחה, להראות שאתה מתחרט שעשית טעות שאתה רוצה צ'אנס נוסף.... חובת ההוכחה עליך.... אני מאמינה שאת יכול ומסוגל להגן על מי שאתה אוהב... תקבל את החלטה, ופשוט תיהיה שם בשבילו, תראה נכונות... אל תפחד... הפתרון נמצא בתוכך, שב רגע תחשוב, תתבלבל, תפחד, אבל בסופו של דבר תחליט, תחליט ותלך עם מה שאתה מרגיש עד הסוף.... אנחנו פה להקשיב לך, וזה בסדר לחפור כיף לנו לשמוע ולהקשיב לך.... תרגיש חופשי לשפוך הכל... מוסרת לך חיבוק גדול שלך בופיק

לא יכולתי להתנסח טוב יותר

אי אפשר להיות תמיד בסדר, תמיד צודקים (אלא אם כן אתה אמא שלי) ותמיד לעשות את הדבר הנכון. החוכמה היא לדעת להודות שטעית, שפישלת, שלא הצלחת ולראות איך מכאן אתה משפר, מתקן ומאחה את הפצעים. של שניכם.

למעלה