שבת שלום לכולם

JustEden

New member
../images/Emo20.gif שבת שלום לכולם

ושבוע טוב! איך עבר עליכם השבוע הראשון של החופש הגדול? אני סוף סוף סיימתי היום לתמיד! קיבלתי היום את תעודת הגמר ואת ספר המחזור. אני מאושרת עד הגג! אז תהנו!

necky

New member
שבת שלום לכולם

סיכום כללי שבוע משעמם אני כבר מתגעג לחברים שלי מהבית ספר

JustEden

New member
אה, ערפא... כנס שנייה...

יש לי חדשות בשבילך... הידעת שטאש (אישתך) בגדה בך והיא בהריון בפעם השנייה, רק שהפעם זה מגאווין? הרגע קיבלתי את החדשות האלה לאימייל שלי...

אוחחחחחחחחחחחחח

איכסססססססס................. רגע..... היא רווקה<כלומר אם לא נחשיב את ערפא?> אוי....יאללה שיהייה לה במזל
חחחחחחחחחחחחחחחחח

JustEden

New member
היא לא נשואה

אבל יש לה חבר צמוד, ויש לה גם ילד בן שנה מהחבר הקודם שלה.

necky

New member
כן ידעתי...

וזה לא מגאווין אלא ממני ואני מקווה שהשמועות האלה לא נכונות אני שמח בשבילה אבל עצוב בשביל הלהקה כי אם זה נכון זה הסוף של הלהקה

necky

New member
אההההה נזכרתי...

רציתי לבקש מספיר שגיא ולירן סליחה שהקדמתי אותן בכך שלא חיכיתי להם ולקחתי את נטאשה למלון בלעדיהם, סליחה. לירן אני כבר הענשתי את נטאשה עכשיו תורך להעניש את ניקולה. שמתם לב איזה צירוף מקרים שבשבוע שאמרתי ללירן שאני מכניס את נטאשה להריון היא נכנסת להריון.

sapir aloud555

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח

איזה.....................דבר!!!! הלוואי שהיא בהריון! [אני מחכה שתגיד לי "רעה"] אבל מה זה משנה..הכנסת אותה להריון...לא ידעת מה התוצאות
חבל. רגע רגע! אז גם לירן! הס לך! תיזהר! אל תעשה כלום!!!!!!! חעחעחע כיאלו אתה יכול לעשות משהו...

necky

New member
רעה

ולירן אתה לא יכול להתחרט אני כבר עשיתי את הצעד הראשון זה העונש בגלל שהן בוגדות בנו אז אל תקשיב לספיר

sapir aloud555

New member
הוא יקשיב לי!

מההההההה זה אמור להביע! אני לא רוצה שאלאוד יעשו הפסקה או יפרשו! כלום!!!!!!
לירן אני אהרוג אותך!

necky

New member
אני ...

זוכר שקבענו שאתה תכניס את ניקולה להריון ואני את טאש להריון אז אני כבר עשיתי את שלי תורך עכשיו

aloudy

New member
היא זרקה אותי......./images/Emo7.gif

לטובת......[אלא מי] קארל.

necky

New member
ככה אתה בורח...

מהעיסקה שלנו תגיד כמה שילמה לך ספיר?

necky

New member
ספירוששששששששש

למה לא הצעת גם לי כסף גם אני הייתי נמנע מזה?

למעלה