שבוע טוב- שרשור לבוש ראשון

Zorikit

New member
יש לנייל טק

בסיס - רידג' פילר וטופ שהוא מחזק. 5-6 ימים זה נהדר

שאפולי

New member
בדיוק בזה אני משתמשת

ולא עוזר כלום- תוך יומיים מתחילים שברים בלק..

innocence

New member
../images/Emo45.gif

גם אצלי זה ככה, אם לק מחזיק בצורה "סבירה" יותר מ3 ימים אני בהלם.

Zorikit

New member
את משתמשת נכון?

בסיס, שתי שכבות לק ומעל מחזק? את משתמשת בלקים טובים? תראי אם את כל היום שוטפת ידיים מיליון פעמיים וכלים 700 פעמים יש לזה השפעה. אני מגיעה למים מעט מאוד פעמים ביום.

שאפולי

New member
אהמ

אני שמה את הבסיס החלבי(רידג פילר) ועליו לק (לרוב 2 שכבות בשביל צבע עמוק) ועליו שכבה שקופה (המחזק) וכל יום מוסיפה מחזק.. אני מתקלחת כמובן כל יום אני מבשלת כל יום אני מכניסה מדיח פעם בשבוע (השאר בעלי) ופה ושם שוטפת ידיים כמובן..

Zorikit

New member
תנסי לא להוסיף מחזק כל יום

לי זה גורם ללק להתקלף הרבה יותר. ויש עוד טריק - יש דבר שנקרא "באפר" שמשייפים איתו(בעדינות מממש!) ת החלק העליון של הציפורניים וכך הן פחות חלקות והלק מחזיק יותר.

שאפולי

New member
כמה זמן מחזיק לך לק שלם?

גם כשלא שמתי כל יום וגם שעשיתי עם כרית השיוף לקים פשוט מתקלפים לי. אני משתמשת בכל מיני שיק,סאלי הנסן, WOW, גייד וכל השאר...

אוגלה

New member
תשמעי, הם לא היו מתקלפים כל כך מהר

אם לא הייתי "עוזרת" להם להתקלף. כשאני שולטת בעצמי הם מחזיקים יפה שבוע. ובאותו נושא - את מכירה לק בצבע טאופי סגלגל? אני מחפשת ומחפשת ולא מוצאת...

no nick 1989

New member
איזה מזג אוויר../images/Emo183.gif

ג'ינס סקיני זארה ג'קט צמר בצבע לבן-שמנת כזה מתחת סריג אפור ומגף שחור עם עקב קטן התלבטתי הרבה לגבי הג'קט.. כי הוא של אמא שלי והוא דיי גדול עלי .. וגם אני לא אוהבת צבעים בהירים. בעיקר בגלל הנטייה שלי ללכלך כל דבר
אבל בסוף לבשתי אותו והוא חזר הביתה בשלום! :)

יום ראשון בעבודה והרגשתי ממש יפה!

לבשתי את מכנסי החבילה הידועים בירוק זית נוטה לחום, סריג בצבע שבין חאקי לזהב. נעליי הקדס החדשות בשחור לבן (פחות קשור אבל העדפתי על פני סניקרס ילדותיים/ זרוקים וגם נתן איכשהו טוויסט מעניין). שרשרת ארוכה שקניתי בנפאל אבל היא הכי לא "שנטי" עם אבני זכוכית גדולות בצבעים שנראים לי תמיד טעימים (כתום כמו קליפת תפוז נראה הטעים מכולם) והם על גוון "בקבוקי" שכזה כמו ירוק בקבוק, סגול, כחול, ורוד ועוד. ומעבר לבגדים, קמתי עם שיער יפה והחלקתי טיפונת עם מחליק לקארה יותר מסודר, והשתמשתי בקצת קונסילר ומייקאפ חדשים שקניתי אחרי התלבטויות רבות. מסקרה בצבע חום כהה טבעי וסומק עדין, שפתון בלי צבע ועליו טיפונת אודם אדום-כתום. נראתי כאילו עשו לי פוטושופ, לא מאופרת בעליל אלא פשוט הגירסה היותר יפה שלי. ובעבודה היה יום ממש מעייף (לא עבדתי אלא רק היו לי המון פגישות עם אנשים והרבה טיולים וסיורים) אבל נהדר ומשמח. אני ממש מתרגשת מעבודה פתאום של גדולים, ואפילו יש לי משרד משלי, מי היה מאמין

לי וולף

New member
איזה כיף!!

משמח לשמוע על היום הראשון בעבודה וברכות על המשרד. עכשיו נשאר להחליט האם את מביאה עציץ? תמונות של loved ones? צנצנת שוקולדים? נמנעת מלהפוך אותו לביתי מידי?... סוגיות חשובות
הלוק שלך נשמע יאמי (אמרת טעים, לא?
)!!

למעלה