אצלי זה ממש תלוי ביום
יום ראשון בבוקר לא טוב לי אנרגטית.הסיבה היא שאני לא אוהב את העבודה שלי,ואפילו די סובל שם,ומרגיש איך רמת ה"חיות" שלי יורדת.אבל בראשון בערב היא עולה כי אני יודע שיש לי את הפעילות עם הילדים,וזה ישר מעביר אותי פאזה,ושוב אני חושב כמה כיף לי. בשני-שלישי ממש מרגיש לא טוב להתעורר בבוקר.הרבה פעמים זה משתנה במהלך היום, אבל בגדול כשאני מתעורר זו מחשבה של "אוףףףףף,שוב צריך ללכת לעבודה ולעשות שוב את זה ואת זה...".אלו גם ימים די פנויים אצלי בדרך כלל,אז אין גם הרבה מה לחכות לאחר שהעבודה נגמרת("כמה כבר אפשר לראות טלויזיה?..."). ברביעי אני מתעורר כבן אדם חדש-"איזה כיף!היום לימודים!" ואני ממש מרגיש את הזריחה הפנימית שלי.אותו כנ"ל לגביי יום חמישי. יום שישי אני שומר על זה בדרך כלל,מכמה סיבות-אפקט הלימודים עדיין "טרי" בליבי. למרות שאני עובד,היום הוא קצר.מרגישים את סוף השבוע מתקרב ואיתו את המנוחה או הריקודים,שהם תמיד נותנים לי כוחות להמשך הדרך. יום שבת אני פשוט אוהב,קודם כל בגלל שאני מתעורר בלי שעון,ואם אני רוצה אני ממשיך לישון,ואם אני לא מצליח אז אני משלים את זה בשעות הצהריים או אחר הצהריים.בדרך כלל גם זה היום בו אני רואה סרטים מוקלטים שיש לי לא מעט,אז בכלל מרגיש טוב.היום הזה נותן לי הרבה אנרגיות מחודשות להתחיל את השבוע מחדש...טוב,לפחות עד ראשון בבוקר...