שבוע חדש

../images/Emo20.gifשבוע חדש../images/Emo20.gif

עם אילו אנרגיות אתם מתחילים את השבוע? מה עובר בראש בשבת בערב, לפני שכל ה"מירוץ" שוב יוצא לדרך? מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר? איך מתעוררים? על מה חושבים? שיהיה בוקר טוב ושבוע נפלא

BellA עלמה

New member
מה אתה עושה שאתה קם בבוקר

את אותם הדברים אבל לאט(מה אתה עושה כשאתה קם בבוקר אריק איינשטיין ) בערך ככה. עושה מה שצריך לפני שיוצאת. מאכילה את הבייבי שלי
ויוצאת איתה לטיול איך מתאוררים? אני בדרך כלל קמה באופן טיבעי די מקודם ללא שעון.בדרך כלל מחשבה ראשונה היא אוף עוד יום. אבל מנסה לשמור על אופטימיות יום טוב שבוע טוב

לקשמי

New member
שבוע חדש

השבת האמת, עברה לי קצת בבאסה, אחרי שכל היום ניסיתי (לראשונה בחיי) להכין סופגניות לקראת חגיגה קטנה שיש היום במרכז ליוגה לכבוד חנוכה ובסוף לא הצלחתי להכין אותן כמו שצריך. אבל בפעם הבאה אצליח.
חוץ מזה החורף עושה לי חשק להתכרבל בשמיכה ולא לצאת ממנה עד שהסופה תירגע, אבל מה לעשות, התחיל השבוע וצריך ללכת לעבודה. בכל זאת זה עושה כיף לחשוב על גשמי הברכה שפוקדים את ארצנו, ממש כיף לי לראות את התמונות של החרמון המושלג, נחל סער שבצפון, שבתקופת הקיץ הייתי בו בטיול ואז הוא היה יבש, לראות אותו מתמלא. עושה לי חשק לתכנן טיול לצפון ולראות את הפריחה והחיות שהגשמים מביאים איתם.

כשמתעוררת בבוקר

איך שיוצאת מהמיטה - ישר לטיול עם הכלב. לא תמיד זוכרת לקחת את המעיל אפילו, ובימים כמו היום - זה קריטי
ה- אוף, עוד יום, מגיע הרבה פעמים, אחרי הקפה, כשאני צריכה להתארגן לעבודה, והכלב שוכב על המיטה, בלי משימות וחובות והתחיבויות, ותוקע בי מבט של: עוד ליטוף אחד..... ה-אוף הזה נשאר עד לשעה הראשונה של תחילת יום העבודה, ואז הוא מתפוגג ואני חוזרת להיות שמחה בחלקי.

לירננה

New member
בדרך כלל יש לי שביזות יום א

באופן די קבוע שעובר רק ביום שני יום ראשון אני עייפה כי אני ישנה בשבת ואז לא ישנה במוצש והכל מתבלגן, ואין לי כוחל התחיל את השבוע בקיצור די אוף אבל היום דוקא הייתי שמחה ולא הצטערתי שהשבוע התחיל
אני חושבת שככל שאני מתאקלמת עבודה זה נעשה יותר טוב ושבוע שעבר היה לי שבוע טוב מבחינת העבודה אז שמחתי לחזור היום ולהבונת ראיתי ששמת חתימה חדשה. יפה.

reedgreenwhait

New member
בלי אנרגיות

אין לי אנרגיה. ואם יש לי משהו כזה, אז מובן שזאת אנרגיה שלילית. עבר לי בראש- אני לא רוצה עוד שבוע. אני לא רוצה עוד קיום. אני מתעוררת מצלצול שעון מעורר, מוקדם מוקדם בבוקר. חושבת- אני רוצה להמשיך לישון, אני רוצה להיכנס לאינטרנט, אני לא רוצה ללכת לביצפר, אוף למה אני חייה? אני לובשת כמה שכבות של בגדים, הולכת להשתין, הולכת לשטוף פנים, עושה ספורט עם קלטת "גוף בתנעה", אוכלת, נכנסת לאינטנט, ואני אסיים פה...

ניאו30

New member
אצלי זה ממש תלוי ביום

יום ראשון בבוקר לא טוב לי אנרגטית.הסיבה היא שאני לא אוהב את העבודה שלי,ואפילו די סובל שם,ומרגיש איך רמת ה"חיות" שלי יורדת.אבל בראשון בערב היא עולה כי אני יודע שיש לי את הפעילות עם הילדים,וזה ישר מעביר אותי פאזה,ושוב אני חושב כמה כיף לי. בשני-שלישי ממש מרגיש לא טוב להתעורר בבוקר.הרבה פעמים זה משתנה במהלך היום, אבל בגדול כשאני מתעורר זו מחשבה של "אוףףףףף,שוב צריך ללכת לעבודה ולעשות שוב את זה ואת זה...".אלו גם ימים די פנויים אצלי בדרך כלל,אז אין גם הרבה מה לחכות לאחר שהעבודה נגמרת("כמה כבר אפשר לראות טלויזיה?..."). ברביעי אני מתעורר כבן אדם חדש-"איזה כיף!היום לימודים!" ואני ממש מרגיש את הזריחה הפנימית שלי.אותו כנ"ל לגביי יום חמישי. יום שישי אני שומר על זה בדרך כלל,מכמה סיבות-אפקט הלימודים עדיין "טרי" בליבי. למרות שאני עובד,היום הוא קצר.מרגישים את סוף השבוע מתקרב ואיתו את המנוחה או הריקודים,שהם תמיד נותנים לי כוחות להמשך הדרך. יום שבת אני פשוט אוהב,קודם כל בגלל שאני מתעורר בלי שעון,ואם אני רוצה אני ממשיך לישון,ואם אני לא מצליח אז אני משלים את זה בשעות הצהריים או אחר הצהריים.בדרך כלל גם זה היום בו אני רואה סרטים מוקלטים שיש לי לא מעט,אז בכלל מרגיש טוב.היום הזה נותן לי הרבה אנרגיות מחודשות להתחיל את השבוע מחדש...טוב,לפחות עד ראשון בבוקר...

למעלה