שאלת סקר

soofgania

New member
../images/Emo20.gifשאלת סקר../images/Emo20.gif

בנות-מה דעתיכן על חוטיני,נוח לכן ללבוש אותו?
בנים-מה דעתכם , הכרחי בעינכם שאשה תלבש חוטיני כשהיא איתכם?זה פריט לבוש סקסי בעינכם?

דווקא

נוח ללבוש אותו וזה מתאים למכנס שהוא הדוק על הישבן ואז לא רואים את הקווי מתאר של התחתון הרגיל... אבל מי שלובשת חוטיני גם צריכה להיראות בו יפה...

gilriv

New member
שאלת הסקר בראיית העיניים שלי

אני בחור {אני אומר שחוטיני ,מהאמריקאים לוקחים תרהעיון הזה אין כמו אמריקאית או שוודית שיותר מתהים לה את זה כי להם יש ציצים שיבלוט שם קצת -------------------------------------------------------------------------------------------------------- עכשיו הבחורות הישראליות שילבשו חוטיני לים זה בואו נגיד יפה אבל מנגד זה להם יש ציצי קטן מדי וחזה לא מי יודע מה ?

מצטערת לאכזב אותך בנוגע לזה...

לפני שתדבר בשבחם של האמריקאיות והשוודיות... יש כמה ישראליות, חלקן דוגמניות חלקן לא אבל הן עדיין נשים ויש נשים שאין להן חזה משהו ויש נשים שיש להן וזה לא קשור למוצא בכלל! ואני אחת שיש לה חזה יפה ויודעים את זה פה.

gilriv

New member
?תשדרי היום עם החוטיני

{דרך אגב חוטיני שמראה קצת עד השדיים זה הדבר הכי סקסיות שיכול להיות בנות עד גיל 30 זה אני רוצה לראות בחוטיני ולישראליות מכול הדתות יש להם אכן חזה גדול {זה רק בישראל ואני מת על זה ?אני לא נגד אבל יש כמה ישראליות לא רזות בכלל וזה לא נעים

רגע רגע רונה!

את נגד חוטיני שעולה למעלה עד לגב התחתון- או שהיה נדמה לי שאת לא בעד חוטיני בכלל?

בת עונה

שונאת חוטיני! חבר שלי גם כן לא מתלהב מזה הוא אומר שזה לא נוח לו לראות בנות בחוטיני :p <או ליתר דיוק לראות אותי!!> :)

למעלה