שאלות......

יעללילה

New member
../images/Emo20.gif שאלות......

חדשה כאן בפורם.......ואחרי עיון ראיתי שמות של 2 משקאות שאני לא מכירה: סמבוקה ?? דרמובי ???? איזה קוקטלים אפשר לעשות איתם ???? כמה עולים ??? שווה לקנות אותם לבר הביתי שלי....(אחרי שיש לי כבר וודקות,רום,אייריש,ויסקי,קמפרי, שנפסים מרטיני,קלואה ועוד מיני אחרים) ואיזה אפשר לעשות עם ייגר ??? יש לי ולא יודעת מה לעשות איתו...נקי הוא ממש לא טעים לי ..... תודה......וסליחה אם יש יותר מדי שאלות

MidNight Flame

New member
תשובות -

סמבוקה - ליקר אניס, מזוהה עם הקוקטייל פליימינג למבורגיני. מתוק יחסית לשאר משקאות האניס, מומלץ במידה ואת אוהבת אניס. מחיר משוער - כ30 ש"ח דרמבוי - ליקר דבש מבוסס ויסקי סקוטי, מזוהה בעיקר עם הקוקטייל ראסטי נייל. מזכיר מעט טעם של שומר, איכותי במיוחד ומי שנתפס על הטעם לא יוותר עליו. מומלץ לטעום בפאב לפני שאת חושבת לקנות כי לא כל אחד אוהב והוא יקר. מחיר משוער - 200-240 ש"ח

dburac

New member
ייגר...

אין טעם לנסות לשלב אותו בשום קוקטייל לפי טעמי, למרות שהוא מעורבב בקוקטלים, לאחר ארוחה כבדה תשתי חצי שוט והוא יעזור לך בעיקול, את יודעת להעביר את תחושת הכבדות. היי זאת המטרה שלו אחרי הכול.

ovedy

New member
סמבוקה

הסמבוקה כמו כל משקה אלכוהולי אחר ניתנת לעירבוב בקוקטייל אבל אפשרי מאוד גם לשתות בצורה נקייה, ומכאן נרחיב עד כמה שאני זוכר. ישנם 2 סוגים של סמבוקה : שחורה - שאט קפוא לבנה - בכוס אולדפאשן מומלץ עם 3 פולי קפה ולהדליק את המשקה, החום מפזר ארומה מאוד מהפנטת של קפה מסביב לכוס ומקל על השתיה של המשקה.. *אם טעיתי אשמח אם יתקנו אותי, אם יש תוספות אשמח לדעת.

למעלה