שלום אני חדשה
ר רעות לאב אינטרנט New member 9/9/05 #219 ../images/Emo124.gifהחלפתי ניק../images/Emo70.gif זאת אני: "חולה על כפיר ורננה" החלפתי ניק: רעות לאב אינטרנט מזל טוב לי
../images/Emo124.gifהחלפתי ניק../images/Emo70.gif זאת אני: "חולה על כפיר ורננה" החלפתי ניק: רעות לאב אינטרנט מזל טוב לי
T TheRedHeaded New member 9/9/05 #226 שירשור לא הבנתי ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif אני לא הבנתי מה הקטע עם הבדיחה של בטי: נכון באירופה יש מטבע שקוראים לו אפרו, אז למה שלא יעשו באפריקה מטבע שיקראו לו אפרו? לא הבנתי את זה. הלאה.
שירשור לא הבנתי ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif אני לא הבנתי מה הקטע עם הבדיחה של בטי: נכון באירופה יש מטבע שקוראים לו אפרו, אז למה שלא יעשו באפריקה מטבע שיקראו לו אפרו? לא הבנתי את זה. הלאה.
כ כוכב בעמ New member 9/9/05 #238 לכל הקוראים והקוראות ../images/Emo13.gifחשובבבבב כל מי שיודע איך אפשר לדבר אם שרון מלאכי שמש שיכתוב לי דחוףףףףףףףףףףףף
לכל הקוראים והקוראות ../images/Emo13.gifחשובבבבב כל מי שיודע איך אפשר לדבר אם שרון מלאכי שמש שיכתוב לי דחוףףףףףףףףףףףף
ח חנושקה 14 New member 9/9/05 #241 רוצים לראות שחקניםם?!?! לכו לת"א (שינקיןן) ותראו שם את כל השחקנייםם... אני ראיתי שם המוןן שחקנים!! את מלאני,דוד,,מאור,רון,הדס ועודד...
רוצים לראות שחקניםם?!?! לכו לת"א (שינקיןן) ותראו שם את כל השחקנייםם... אני ראיתי שם המוןן שחקנים!! את מלאני,דוד,,מאור,רון,הדס ועודד...
ט טלי שרון המוכשרת New member 8/9/05 #64 ב"למראית העין" למי אכפת יפה לא יפה היא שחקנית מעולה!!!!!!!!!!!!!
ט טלי שרון המוכשרת New member 9/9/05 #113 חחחחח כי היא הפליצה-ופסוליה זה שועית-שגורמת להפליץ...כאילו הוא צוחק על זה שהיא הפליצה..
Y yaki123 New member 9/9/05 #141 ../images/Emo99.gifסיווווו..א)*&^%$#@!# אין על המושלמת הזאת )*&^%$#@%^&()*&^%$&*^%$#