מאיר מנרז*
S Shaaachar New member 9/9/05 #188 לייייייי!!!!../images/Emo121.gif לו וסטיץ'... חחח סתם..איך אני שונא שעושים לי את זה או שכזה "יש לך טלפון" -"כן" -"אפשר?" -"בבית" גרררררררר טוב אין לי תמונות אבל זה לא כזה קשה...את יכולה לצלם
לייייייי!!!!../images/Emo121.gif לו וסטיץ'... חחח סתם..איך אני שונא שעושים לי את זה או שכזה "יש לך טלפון" -"כן" -"אפשר?" -"בבית" גרררררררר טוב אין לי תמונות אבל זה לא כזה קשה...את יכולה לצלם
ש שניצלונה New member 9/9/05 #201 הסבר... ../images/Emo26.gif יש את האנשים ששואלים אותם אם יש להם טלפון אז הם עונים שכן ואז שואלים אם אפשר והם עונים שהטלפון בבית
הסבר... ../images/Emo26.gif יש את האנשים ששואלים אותם אם יש להם טלפון אז הם עונים שכן ואז שואלים אם אפשר והם עונים שהטלפון בבית
א אורטלי לאב טלי New member 9/9/05 #159 יאווו מה אמרתי לך??../images/Emo60.gif ידעתי שיהיו לך עוד הזדמנויות אמרתי לךךך יאא אני כ"כ שמחה בשבילךךךךך מתי ההזדמנות שלי תגיע??
יאווו מה אמרתי לך??../images/Emo60.gif ידעתי שיהיו לך עוד הזדמנויות אמרתי לךךך יאא אני כ"כ שמחה בשבילךךךךך מתי ההזדמנות שלי תגיע??
ח חנוש לאב טלי שרון New member 9/9/05 #162 ../images/Emo105.gifסיווי כפרעלייך../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif שמחה בשבילך סוף סוף
ס סיו לאב אוהד אלישע New member 9/9/05 #175 ברורר שהיה כיףף שניצה../images/Emo99.gifאהאהאה אוהדדדדדדד לאב יו שניצההה=]
ס סיו לאב אוהד אלישע New member 9/9/05 #173 אוהדדדדדדדדדדדד../images/Emo99.gif אהההההההההההההה אוהבת אותכם מושלמים!!! אהאה הוא נגע ביי גנעתי בו אוהד אוהד אוהד אני מתה עליכםם=] יקירוש אתה מושלם פירפיר לאב יו אורטליי תודה מותק=] חנצ'וקה אוהבת אותך שחרר חהחה כן לפעמים חלומות מתגשמים מאיוששש מתה עלייך=]בהצלחה אם אהובך אוהדדדדדדדדדדדדדדדד
אוהדדדדדדדדדדדד../images/Emo99.gif אהההההההההההההה אוהבת אותכם מושלמים!!! אהאה הוא נגע ביי גנעתי בו אוהד אוהד אוהד אני מתה עליכםם=] יקירוש אתה מושלם פירפיר לאב יו אורטליי תודה מותק=] חנצ'וקה אוהבת אותך שחרר חהחה כן לפעמים חלומות מתגשמים מאיוששש מתה עלייך=]בהצלחה אם אהובך אוהדדדדדדדדדדדדדדדד